- rýchla komunikácia
- dobrá cena
všetko bolo v poriadku
Reakcia obchodu PCRobot.sk
Děkujeme za Vaši recenzi a skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste byl/a spokojen/a s rychlou komunikací, cenou a celkovým průběhem objednávky. Vaší důvěry si velmi vážíme a těšíme se na další příležitost, kdy Vám budeme moci pomoci.
S pozdravem,
Tým zákaznické podpory PCRobot.sk. -
- Komunikuju
- Zrejme priekupnici
- Deklarujú dodanie 1-2dni tovar skladom, mne prišiel na 9. Deň.
- Tovar som vedel kúpiť lacnejšie v inych obchodoch no keďže mi to ponáhľalo rozhodol som sa dať bokom otázku financií a dal som prednosť rýchlosti dodania. Čo sa ale ukázalo že tovar z DE by som mal o 30% lacnejší a dodanie si trúfam povedať že by trvalo kratšie (rovnako dlho)
- “Výhovorka” obchodu : Chtěl bych se Vám upřímně omluvit za zpoždění v odeslání Vaší objednávky. Zboží bylo skladem a připravené k odeslání, avšak z důvodu mé aktuálně čerpané dovolené došlo ke zpoždění při odeslání. Plně chápu, že Vám tato situace mohla způsobit komplikace, a velmi mě to mrzí. Snažil jsem se o co nejrychlejší vyřízení, ale bohužel z důvodu zvýšeného množství objednávek jsem nemohl odeslat zásilku dříve.
- (Môj Návrh) Mohli pre moje urgencie a ich zlyhanie. Zaplatiť Expres dodanie u prepravcu. Nestalo sa
Vážený pane Vondra,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste nebyl spokojen s průběhem Vaší objednávky. Rádi bychom však uvedli některé informace na pravou míru.
Jak jsme již zmiňovali, zboží bylo skladem u nás, nikoliv u dodavatele, jak uvádíte ve své recenzi. Důvodem prodlení bylo mé čerpání dovolené, což jsme Vám v předchozí komunikaci vysvětlili. Nejednalo se tedy o žádnou výmluvu, ale o skutečnost, za kterou jsme se již omluvili.
Rádi bychom Vás informovali, že po pečlivé kontrole veškeré e-mailové komunikace s Vámi nemáme žádný záznam o tom, že byste požadoval expresní dodání z důvodu prodlení. Pokud máte důkazy o tom, že jste tento návrh vznesl, prosíme Vás o jejich doložení, abychom mohli situaci dále prošetřit a ověřit pravdivost této informace.
Na Vaše dotazy bylo vždy ihned zodpovězeno.
rádi bychom ještě dodali, že jsme zaznamenali, že jste náš obchod již dvakrát hodnotil, což je v rozporu se smluvními podmínkami Heureky. Z tohoto důvodu budeme požadovat o smazání jedné z Vašich recenzí.
Děkujeme za pochopení.
Tím zákazníckej podpory PCRobot.sk. -
- fake stavy skladovych zasob
produkt ktory som objednal uvadzali ze maju skladom, ked som ho objednal o den objednavku zrusili
Vážený pán Miloš,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že Vaša skúsenosť nebola pozitívna. Radi by sme Vás informovali, že v deň Vašej objednávky sme Vás upozornili na vyčerpanie skladových zásob z dôvodu náhleho nahromadenia objednávok v rovnakom čase. Práve z tohto dôvodu bola Vaša objednávka stornovaná.
Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti a ďakujeme za pochopenie. Veríme, že nám v budúcnosti dáte šancu napraviť tento dojem.
Tím zákazníckej podpory PCRobot.sk. -
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
- všetko ok
- komunikacia
Vážení zákazník,
veľmi ďakujeme za pozitívnu recenziu, sme radi, že všetko prebehlo k Vašej spokojnosti.
Zákaznícky servis PCRobot.sk -
Garantuju dodanie na stranke 1-2 pracovne dni. Dnes je 6 pracovny den od objednania. A nic
Vážená pani Jana,
veľmi nás mrzí, že Vaša objednávka nedorazila v garantovanom čase a že ste museli čakať tak dlho. Chápeme, aké dôležité je pre Vás rýchle doručenie, a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.
Príčiny tohto omeškania aktuálne preverujeme, aby sme sa uistili, že sa podobná situácia v budúcnosti nezopakuje.
Radi by sme Vám ponúkli zľavový kupón na Vašu ďalšiu objednávku ako malé ospravedlnenie za túto skúsenosť. Veríme, že nám dáte šancu napraviť to a presvedčiť Vás o kvalite našich služieb, prosím kontaktujte nás na [email protected].
Ďakujeme za Vaše pochopenie a trpezlivosť.
veľmi ústretové konanie
- Výhodná kúpa
- Rýchla pomoc cez chat
Vážení zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojní s našimi službami a že Vám rýchla pomoc cez chat vyhovovala.
- Rýchlosť
- Jednoduchosť
Zákaznícky servis PCRobot.sk -
- Rýchla komunikácia a rýchle dodanie
- Všetko v poriadku!
- Všetko ok
- Rýchla komunikácia
Zákaznícky servis PCRobot.sk -
- Vyhodu absolutne nemam , ale chcel by som mat.
- Na tovar som cakal viac ako mesiac a aj tak nebol doruceny.
- Po vyzve nech zrusia objednavku a vratia mi peniaze presiel skoro dalsi ,mesiac a peniaze dodnes nie su na ucte.
- Pisal som im opat mail ak mi nepridu peniaze do 2 dni na ucet , podavam trestne oznamenie.
Ak nechcete mat starosti s tovarom ktory aj tak vam nedorucia a potom nasledne mesacne cakanie na vratenie platby tak by som sa tomuto obchodu z daleka vyhybal.
Nikdy viac od nich nic neobjednam.Reakcia obchodu PCRobot.sk
Vážený pane/paní,
Děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že se Vám naše služby nelíbily. Bohužel, jelikož se jedná o anonymní recenzi, nemůžeme Váš případ identifikovat a ověřit. Z tohoto důvodu se může jednat i o cílené poškození našeho obchodu.
V případě, že máte s námi skutečný problém, prosíme, kontaktujte nás na e-mailové adrese [email protected]. Rádi se s Vámi spojíme a Vaši situaci individuálně prověříme a vyřešíme.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem,
Tým PCrobot.sk -
- Tovar je uhradený
- Čakám 12 dní a neviem co s nim je alebo kde je.nekomunikuju so mnou
Reakcia obchodu PCRobot.sk
děkujeme Vám za Váš dotazník z heureka.sk, bohužel kvůli vytížení našich služeb a vyprodání skladových zásob momentálně nejsme schopni dodat Vámi zakoupené zboží, z tohoto důvodu Vám vracíme peníze za nedodané položky.
Zákaznícky servis PCRobot.sk -
Spokojnost Kvalitne Zabaleny Produkt Cena Seriozna Odpoved predajcu rychle dodanie do 2 dni
- Relatívne dobré ceny
- Pravdepodobne tovar na sklade nemaju i keď deklarujú, že áno, pretože dĺžka dodania je dosť dlhá.
- Dodali mi iba časť objednávky, ďalšie časti sľúbili do týždňa po výzve s fotkami, kde je zvyšok. O ďalšie 2 týždne, po opätovnej výzve ako to vyzerá, len strohá odpoveď, že vrátia peniaze.
- Netreba sa spoliehať na vysvetlenie meškania objednávky, vysoká pravdepodobnosť, že realita je úplne iná.
- Odporúčam poctivo fotiť otváranie zásielky.
- Ak by boli fér, mohol som stihnúť na vianoce deťom darček doskladať z iného ehopu.
Nespoľahlivý obchod, tovar skladom pravdepodobne vôbec nemajú, reklamačné odpovedá rýchlo, len škoda že nie pravdivo.
Reakcia obchodu PCRobot.sk
děkujeme Vám za Váš dotazník z heureka.sk, bohužel kvůli vytížení našich služeb před Vánočních časech nejsme momentálně schopni dodat Vámi zakoupené zboží, z tohoto důvodu Vám vracíme peníze za nedodané položky.
- Podvod
- Nic nekupujte, iba co pridete o peniaze.
Objednavku som zaplatil bankovym prevodom podla udajov co som dostal od PC ROBOT a maju uvedene aj na stranke.
Napriek tomu po 3 mailoch ze neevidiju uhradenie objednavky, mi po 6 dnoch objednavku zrusili.
Vyziadal som si potvrdenie od Ceaskej Sporitelne (poplatok 10€) ci bola platba na ich ucet pripisana, prislo mi ze ano platbu dostali.
Aj ked som im niekolko krat poslal potvrdenie o platbe stale chodili maily ze objednavka nebola uhradena. Pride mi ako by maily odosielal nejaky automat.
Z tohto dovodu neostava nic ine len podat TRESTNE OZNAMENIE za podvod, lebo ked vam niekto tvrdi ze nema peniaze a on ich v skutocnosti ma, co mi pisomne potvrdila aj Ceska Sporitelna tak je to PODVOD.Reakcia obchodu PCRobot.sk
Vážený zákazník,
ďakujem za Váš názor. Chápeme, že ste sklamaný z toho, že Vaša objednávka bola stornovaná.
Chceme Vás uistiť, že v žiadnom prípade nie sme podvodníci. Vašu platbu sme obdržali a bola pripísaná na náš účet. Bohužiaľ sme však nemohli Vašu objednávku identifikovať, pretože ste pri platbe nezadali variabilný symbol.
Variabilný symbol je jedinečný kód, ktorý sa pridáva k platbe, aby ju bolo možné priradiť k konkrétnej objednávke. Bez tohto symbolu nemôžeme platbu identifikovať a priradiť ju k príslušnej objednávke.
Super ceny
Zákaznícky servis PCRobot.sk -
- super jednanie zo zakaznikom...
- ziadna
Zákaznícky servis PCRobot.sk -
- neustále naťahovanie a posúvanie termínu dodania - vyhováranie sa na dopravcu
- neuvedený telefónny kontakt - nutnosť písať správy a maily, na ktoré predajca reaguje pomaly alebo vôbec
- veľmi slabá, skoro až nulová komunikácia
- žiadne informácie o aktuálnom stave objednávky - opakovane chodia maily, že objednávka sa spracováva a pripravuje, čo nie je pravda
Z uvedených dôvodov neodporúčam žiadny nákup u daného predajcu. Mal som jediné šťastie, že som tovar neuhradil predom.
Reakcia obchodu PCRobot.sk
Ďakujeme Vám za Vašu recenziu, avšak nanešťastie nemôžeme overiť pravdivosť tejto recenzie, pretože bola odoslaná anonymným používateľom. Prosíme Vás, aby ste nás kontaktovaní na [email protected]? Radi by sme preverili Vašu sťažnosť.
Pre ostatných zákazníkov:
Vieme, že negatívne recenzie môžu mať negatívny vplyv na zákazníka a môžu ovplyvniť rozhodnutie o tom, či u nás nakúpi alebo nie. Chceli by sme však upozorniť, že recenzie nie sú vždy objektívne, a môžu ich písať ľudia, ktorí nemajú s naším obchodom žiadnu skúsenosť. Niektorí to môžu dokonca robiť s úmyslom poškodiť konkurenciu a odstrašiť potenciálnych zákazníkov od nákupu.
Sme bežný e-shop, ktorý pôsobí na trhu už 4 roky, a za celú tú dobu sme nemali žiadne problémy s obchodnou inšpekcíou alebo inými subjektmi, ktoré kontrolujú kvalitu a zákonné záležitosti nášho e-shopu.
Dôvody, prečo recenzie môžu byť subjektívne:
Existuje niekoľko dôvodov, prečo môžu recenzie byť subjektívne:
Názor zákazníka je subjektívny. Každý zákazník má iné očakávania a potreby. To, čo je pre jedného zákazníka dobré, nemusí byť dobré pre druhého.
Recenzie môžu byť napísané so zlým úmyslom. Niektorí ľudia môžu písať negatívne recenzie, aby poškodili konkurenciu.
Recenzia môže byť napísaná osobou, ktorá nie je odborníkom v oblasti tovaru alebo služieb, ktoré kupuje. Môže sa preto stať, že recenzia bude neobjektívna.
Ako reagovať na negatívne recenzie:
Ak sa u nás objaví negatívna recenzia, vždy sa jej snažíme venovať. Snažíme sa zistiť, čo zákazníka sklamalo, a ponúknuť mu riešenie.
Ak je recenzia neopodstatnená, snažíme sa ju vyvrátiť. Ak je recenzia napísaná so zlým úmyslom, snažíme sa ju odstrániť.
Záver:
Negatívne recenzie sú súčasťou podnikania. Je dôležité na ne reagovať tak, aby sme ochránili svoju povesť a získali dôveru zákazníkov.
Ďakujeme za pochopenie. -
- Doteraz mi neprislo potvrdenie o odoslani mojej objednavky ktoru som objednaval pred tyzdnom a bolo pisane do 3 dni dorucenie
Vážený zákazníku,
s velkým politováním Vám píšeme ohledně nedodání zboží a chceme se upřímně omluvit za vzniklé nepříjemnosti. Je nám velmi líto, že jsme Vás zklamali a nesplnili Vaše očekávání.
Rádi bychom Vám vysvětlili, že jsme se vynasnažili dodat zboží včas, avšak došlo k neočekávaným komplikacím na straně DPD při přechodu na nový systém DPD-SHIPPING, které způsobily zpoždění. I přes veškerá opatření, která jsme podnikli, jsme se bohužel nedokázali vyhnout této situaci.
Vaše objednávka bude odeslána v nejbližších dnech.
Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a chceme udělat všechno pro to, abychom toto nedorozumění napravili.
Opět se velice omlouváme za vzniklé potíže a děkujeme Vám za Vaši trpělivost a pochopení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a uděláme všechno, co je v našich silách, abychom Vás uspokojili a znovu získali Vaši důvěru.
Zákaznický servis PCRobot.sk