Pri mojej prvej návšte kamennej predajne na Hrachovej som dostal vyše hodinovú prednášku aj s praktickými ukážkami o príprave kávy, pravdaže aj s ochtnávkou. Veľmi milí, ústretoví a ochotní chalani, vedia poradiť, majú skúsenosti. Keby boli takýto obchodníci všade.
- Ustretova komunikacia a ochota personalu.
- Super rýchle dodanie
- Milý prístup, ochota
- Výborná komunikácia so zákazníkom
- Som absolútne spokojná, vrelo odporúčam
- super ceny
- rychle vybavenie
- ochota
- profesionalita
Perfektna prezentacia, dozvedel som sa o kave co som ani netusil
- Profesionálny prístup
- Baristický nadšenci
- majú vlastný servis
škoda, že ich nieje viac
- odbornosť
- poradenstvo
- rýchle dodanie
Strávil som u nich na predajni niekoľko hodín otázkami ohľadne výberu kávovaru a spôsobu prípravy kávy. Ochotne poradia pomôžu a venujú sa vám doporučia vhodné príslušenstvo. Skutočne dnes už málokde vidieť takýto profesionálny a pritom priateľský prístup k zákazníkovi.
Prosím za viac predajcov typu "Patak group", maximálna ústretovosť, profesionálny výklad podporený 20 ročnými skúsenosťami z prípravy kávy, pôvodne som chcel investovať do niekoľkonásobne drahšieho prístroja, ale espreso pripravené zo "Silvie" maximálne postačuje na degustačný pocit z takto pripravenej kávy, to ma presvedčilo o kúpe prístroja Rancilio Silvia, Maximálna spokojnosť, jedine odporúčam, palec hore !!!
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.