• Široky sortiment. Super ceny . Rýchle dorucenie

Doporucujem

• Odporucam
    • Vsetko prebehlo v poriadku
    • Rychlost

výborná komunikácia, tovar doručený vždy v skorom čase, možnosť vyzdvihnutia si objednávky priamo na predajni, milý personál

Dokonalá komunikácia a expresné doručenie. Oceňujem ochotu a profesionalitu. Veľmi odporúčam.

• Široká ponuka
    • Rýchle dodanie
    • Okamžitá spätná väzba zo strany predajcu
    • Žiadne

• Dobrá priehľadnosť tovaru.

Obiednavka obliata totalne sklamanie a zavadzanie zakaznika darcekom ktory nedosiel!

Reakcia obchodu Party Hity

Ešte že máme na svete konkurenciu. Ak sa tovar poškodí pri preprave vraciame zakazníkom peniaze do 48hod. My neriešime ako sa to stalo za prepravu ručiť nevieme že kurier niekde buchne bublifuk a vytečie ako som napísal vraciame peniaze do 48 hod. od doručených fotiek o poškodení. Ked že ste nám ich nedoručili do dnešného dňa nebudeme vracať peniaze bez dôkazov. Stále vypisujete ale dôkazy žiadne.....že vás to baví....

• Rychle dorucenie
    • Kosiky pre nevestu na obrazku vyzerali ako standard.velkost v popise velkost nebola a prisli mi mini kosicky,do kt.sa nic nezmesti
    • Ratanove srdcia na auto vyzeraju o dost horsie ako na obrazku,pricucky nelepia a su vykrutene,nepouzitelne a zbytocne vyhodene peniaze

Reakcia obchodu Party Hity

Dobrý deň tovar nám môžete vždy vrátiť ak sa vám nepáči je nám lúto že nie ste spokojná ale všetky naše tovary majú popisy veľkostí poprosím troška pozorností pri nákupoch alebo nám zavolajte radi vám pomôžeme...alebo nám zavolajte veľmi radi vám poradíme.

• veľký výber
    • rýchlosť dodania