Objednal som si plávajúcu podlahu, pri objednávke im chýbali niektoré veci po telefónnej konzultácií mi bolo povedané, že mi to príde o dva dni neskôr, ale s tým že budem mať dodané aj to čo nemali naskladnené po dvoch dňoch mi tovar prišiel. S tých vecí čo im chýbali, mi zamenili za iné ale hlavne že im počet sedel a vrchné balíky plávajúcej boli poškodené, lenže keď mi to bolo treba súrne už som to prevzal také aké to bolo
- Super komunikácia aj dodanie
kvalitný kompozit,super cena
ochota a ústretovosť personálu poradiť
Jedna lišta mala riadny škrabanec. Ale keďže som rátal s rezervou je to v poriadku.
Veľká ochota personálu
nizke ceny, rýchle dodanie, všetko v poriadku
- Rychla a ochotna komunikacia. Ochota vymenit tovar za iny
Bez problémov+ochota.
ochotný personál
Výborná spolupráca
Ústretový personál,veľký výber tovaru
- Dobrá komunikácia ako telefonicky tak aj emailom a samozrejme tiež osobne. V obchode sme nakupovali už niekoľko krát a vždy bez problémov. Na pobočke v Trnave sú ochotní zamestnanci, poradia, pomôžu.
Odporúčam daného predajcu.
- Rýchlosť, cena,
- Veľká spokojnosť, obchod vrele odporúčam, perfektný servis, komunikácia a vybavenie objednávky
- Rýchlosť
- Rýchlosť dodania