- Osobny odber
- Zla komunikacia so zakaznikom, platba za dopravu aj pri osobnom odbere, ine dodacie doby ako pisete.
Celkom v pohode az na to ze o tom ze si tovar mozem vyzdvihnut na urcitom mieste som sa dozvedela az po mojom kontaktovani predajcu.
- Prehľadnosť Stránok
- rýchlo
- ziadne
super
super
- Uvedené skladom, ale tovar aj po 5. dnoch stále nedoručený.
- Telefonicky som bola uistena, ktorý deň bude zásielka odosielana a nebolo to tak.
Dlhá doba dodania. Radšej si priplatim v inom eshope a bude mať produkt do 24 hodín
- Dobre ceny
- Ocenila by som vacsi vyber
Odporúčam
- skvela cena ...kvalita 100%
- dobra cenna,rychla dodavka,prehladnost ponuky tovarov
- ziadne
nech to skusia
- rýchle dodanie
..rýchla preprava, dostatok tovaru a cena
- Absolútna rýchlosť doručenia
Úplne bezproblémový a rýchly nákup.
- Komunikácia
Treba skúsiť, cena zaujala …
- Dobrý výber tovaru
- Žiadne
Odporúčam
- Dodacia lehota 1-2 dni, tovar mi dosiel o 6 dni.
- super obchod
- nizke ceny
- kvalitny tovar
- nemá
super obchod +kvalitny tovar
- lacnejšie ako v iných predajniach
môžem doporučiť aj ostatným
- zaujal ma prístup obchodu k osobným údajom o kupujúcom, dáva možnosť kupujúcemu požiadať obchod aby jeho osobné údaje po ukončení operácie boli vymazané zo zoznamu a nevsúva mu do obchodných podmienok, že objednaním dáva kupujúci súhlas s použitím svojich osobných údajov na využitie k marketingu, čo sa snaží teraz veľa internetových obchodov.
- to bol hlavný dôvod prečo som sa rozhodol využiť služby tohto obchodu
- Kúsok zlepšiť stránku
to bol hlavný dôvod prečo som sa rozhodol využiť služby tohto obchodu
odporúčam obchod -
- Na infolinke mi bolo povedane ze za osobne prevzatie sa plati 0,5 eur a na fakture bolo 1 euro. Na infolinke mi tvrdili ze tovar je v akcii tak som sa rozhodla si ho kupit a nakoniec v akcii nebol co som zistila az na fakture. Takze som si objednala nieco co som vlastne nechcela lebo to malo byt vyhodnejsie. A osobny odber tiez zbytocne lebo sa platilo 1 euro a este aj parkovne.
- spolupraca so Zasielkovna.sk, mohla som si vyzdvihnut tovar osobne v mieste svojho bydliska
- Prehladnosť a dizajn webu