• Rychle dodanie a komunikacia
    • Nevyhoda je ze ked chcem vratit parfem co nevoni ako by mal tak je problem.

Z obchodu som objednaval dve vonavky Hugo boss a Versace dylan blue obe edt a co mam povedat? Nic. Je to vodicka co nevoni. Absolutne nic. Ten versace je v top 10 rebricku na svete a nevoni? Je to divne nie? Neviem kde skladuju vonavky alebo odkoho nakupuju ale viem ze uz si tu ziadnu vonavku nekupim. Za tyzden som vystriekal stvrt 100 ml flasky a ziadna vona. Sprej Fa za 3.50 voni dlhsie aj krajsie. A to sa tyka aj toho Hugo boss. Prosim vas ludia zobudte sa Versace musi zanechat stopu vonat cely den a nie ze 5 minut ani to nie.

• dobre ceny
    • dobry vyber
    • prehladne stranky

• Rýchle vybavenie objednávky

• Rýchla komunikácia aj dodanie plná spokojnosť

Plná spokojnosť , dobrý výber,kvalitné toaletné vody aj parfumy ,sme verný zákazníci

• Rýchle doručenie

Dobry vyber, vyborne ceny, rychla dodavka

Rýchle dodanie..

Objednala som si prvý krát voňavky.Prišli rýchlo,len som chcela inú ale tá je vypredaná - Cuba Paris.Nevadí aj táto je dobrá vôňa aj cena - Cuba Golf.Ďakujem pekne

• Úplne,ale že úplne sa to nezhoduje s originálom….
    • Cele zle…

• Spoľahlivý obchod

Spoľahlivý obchod,rýchle dodanie tovaru, dobrá komunikácia.

Som rada, že toaletná voda Elizabeth Arden Green Tea je v ponuke
    obchodu a mohla som si ju bez dlhého pátrania kúpiť.

Veľmi rada nakupujem,hlavne parfumy, vždy som spokojná, s cenou i dodaním.

Všetko ok

• Rychlost dodania a dobra cena

• Rýchle vybavenie, dodanie, super.

Spokojnosť.

• Spokojnosť

• Rýchle a ceny su výhodné!

• Ceny
    • Rôzne akcie

Rýchle dodanie

O stave objednávky z ELNINO som nemala informaciu 7 dní. Keď som napísala na zákaznícky servis, odpísali mi, že kuriér sa mi nemohol dovolať a adresa nebola uvedená.

1. Žiaden kuriér mi nevolal a tovar som si dala poslať do boxu, nie na adresu.
    2. Zákaznícky servis mi nenavrhol žiadne riešenie problému. Proaktívne som uviedla moje údaje, keď mi opäť odpísali, že tovar im bude vrátený a následne mi budú vrátené peniaze za nákup.

Reakcia obchodu ELNINO.SK

Vážená paní Andreo,

děkujeme za Vaše hodnocení. Mrzí nás, že doručení zásilky neproběhlo zcela bez problémů, a omlouváme se, pokud jste nebyla kontaktována kurýrem.

Jakmile balíček předáme dopravci, nemáme již přímý vliv na způsob ani místo doručení. Pokud byl balíček doručen na jiné výdejní místo z důvodu kapacitních možností dopravce, bohužel toto rozhodnutí nemůžeme ovlivnit.

Děkujeme za pochopení a věříme, že při Vašem příštím nákupu proběhne vše k Vaší spokojenosti.

S přáním hezkého dne
    El nino parfum s.r.o.