Ponožky sú krásne, vyzerajú kvalitne

Rýchle dodanie.

• Rychlost
    • Ochota

Napriek nedostupnosti jedneho z tovarov mi telefonovali, ponukli mi riesenie a dohodli sme sa. Prejavili zaujem a ochotu a to sa ceni :)

• Dobrý výber
    • Primerane ceny
    • Rýchle doručenie

• Rýchle dodanie a perfektný tovar

• Pekný tovar
    • Rýchle dodanie

Objednala som prvykrat,ale som maximalne spokojna,tovar bol doruceny,precizne zabaleny,odporucam

• rýchle dodanie

Krásne, farebné ponožky, na prvý pohľad dobrej kvality. Dúfam, že sa budú dobre nosiť.

• Bola som sklamaná, že doručený tovar bol jednoducho pohodený v krabici bez ochrany poškodenia, nebol aspoň zabalený v obyčajnom papieri alebo jednoduchom sáčku. Bez Fa a bez adresy pre možnosť vrátenia, ak by nevyhovovala veľkosť alebo kvalita.

Vytvárate krásne výrobky, len sú trochu ako umelé. Skúste vkročiť do príjemnejších produktov na nosenie, ako je bavlna, určite budete mať viac objednávok. Ak by bolo zloženie produktu iné, určite by som si objednala viac, ale takýto umelý produkt je prvý a posledný.

Reakcia obchodu paradoo

Dobrý deň, ďakujeme za upozornenie. Balenie tovaru sme vylepšili a k podobnej chybe už nedôjde. Faktúry odosielame emailom, pre možnosť vrátenia je možné použiť formulár https://www.paradoo.sk/reklamacia/ . Čo sa týka výrobkov, neustále rozširujeme sortiment a prioritne chceme predávať kvalitné produkty. Neváhajte nás znova navštíviť a pozrieť sa čo máme nové :-)

Rychle dodanie

rýchlosť dodania

Super eshop

Rýchle dodanie , darček veľmi prekvapil, ďakujem.

• rýchle doručenie

Tovar dorazil za 1 mesiac

• Dlhšia dodacia doba
    • Nemožnosť telefonicky kontaktovať obchod

Reakcia obchodu paradoo

Dobrý deň, ďakujeme za recenziu. Doba dodania je dlhšia už len pre výrobkoch "na objednávku". Tovar na sklade expedujeme ihneď. Vylepšili sme taktiež možnosť kontaktovať obchod telefonicky. Neváhajte nás navštíviť a kľudne už aj zavolať ak treba :-) ďakujeme !

TOVAR DOSIEL V PORIADKu a rychlo

Aj v prípade nedorozumenia, alebo drobnej chybyčky, je veľká snaha obchodu dať veci na poriadok k spokojnosti zákaníka. Veľmi kladne hodnotím komunikáciu, a následne expresné dodanie tovaru. Ak si ešte niekedy budem objednávať podobný tovar ako teraz, tak určite kliknem v prvom rade sem.
    Vrelo odporúčam.

Skvely pristup aj vyber

Výborná komunikácia, tovar som musela vymeniť a nebol s tým problém.