Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Dlho Vám to trvá !!!

Super veci,trochu vyssia cena kozmetiky ale pekne

• Super

• osobný a individuálny ústretový prístup

• Svietnik krásny rýchle dodanie
    • Predchádzajúca reklamácia nevybavena, predajca sa odmlčal, nereaguje na určeniu, nekorektné jednanie. Vybavil len časť reklamácie.

Tovar je pekný, rýchlo dodaný. Problém nastáva pri reklamácii. Pred Vianocami pre nedostatok času zmenil tovar. Dodnes nedoriešil reklamáciu úplne, napriek tomu, že ja som nevyžiadaný tovar vrátila. Predajca do apríla nezaslal dva výrobky. Lotosové svietniky sú ale nádherné, dobre balenie, prišli nepoškodené. Škoda tej predchádzajúcej nedotiahnutej reklamácie.

som spokojná

Maximalna spokojnosť ohľadom mailovej komunikacie, aj doručenia tovaru. Tovar bol doručený rýchle, v bezchybnom stave..bez poškodenia.

Rychle a prijemne jednanie

Váš obchod som nasla na internete náhodou a pomohol mi pri výbere drobnosti,ktorá potešila

S obchodom som veľmi spokojná a doporučujem zákazníkom využívať Vaše služby. Tovar bol dodaný vo veľmi krátkej dobe .

tovar mi najprv zabudli expedovať a následne doručiť v deň na kedy som bol dohodnutý že budem čakať na doručenie, bolo posunuté na druhý deň čo mi spôsobilo problémy. Tí kuriéri chcú chodiť len o 11:00 bez presnejšieho upresnenia, nie každý má práve vtedy čas kedy kuriér (podľa mňa by to malo byť naopak). Zásielka mi bola doručená v poriadku ale kvôli nej som asi 7xtelefonoval aby som sa k nej dopracoval, čo nie je únosné.

spokojnosť s tovarom

• len raz som tu nakupoval, skúsenosti s obchodom po ďalších nákupoch

som velm spokojna ako mi slubili tak aj tak dodrzali termin, tesim sa elmi bol to darcek a potesil

• pekný tovar
    • výborná komunikácia
    • rýchle dodanie
    • široký výber

Som velmi spokojna....ziadne vyhrady nemam.

nedosiel v dohodnuty termin po prebrati poskodeny

ok

• Garantovali doručenie do Vianoc, s odoslaním tovaru 17.12. Ale tovar dali prepravcovi až 19.12. a namiesto do BA, poslali do depa v KE. Takze tovar príde až po Vianociach

• Dakujeme za rychle dorucenie, som spokojna a odporucam ;)