- prehľadný eshop
- široký výber produktov
- rýchle doručenie
- všetko potrebné na jednom mieste
V eshope som našla všetko potrebné zo školského zoznamu ľahko a rýchlo. Synovi sa veľmi páčilo že si mohol vybrať box na zošity ale aj samotné zošity z veľa motívov. Oceňujeme aj zdravé fľaše, konečne niečo čo netečie, dobre sa z toho pije a je to aj pekné.
- Velmi prijemne jednanie
- Rýchle odoslanie
- Komunikácia so zákazníkom
- Veľký vyber
- Fajn ceny
- Balík prišiel veľmi rychlo
Dobrá komunikácia, kvalitný tovar.
- Vybavená rýchle .
Žiadne
Dobrý výber produktov, môj výber bol zameraný na kreatívne zručnosti mojej vnučky. Aktuálne produkty, ktoré boli inde vypredané, v tomto papierníctve mali skladom.
Komunikácia s obchodom bola výborná, zľavu, ktorá mi nešla načítať pri objednaní cez internet, mi dodatočne, po telefonickom kontakte pripísali.
Distribúcia a následné doručenie bolo expresne rýchle.
Obchod vrelo odporúčam. -
Komunikácia dobrá , dodacia lehota Ok , vyber z Paketa boxu nemožný
Velmi dobre sluzby
všetko bolo v poriadku
- rýchle dodanie
- Rýchle vybavenie objednávky.
- Rýchle dodanie objednávky.
- Výrobky precízne zabalené.
- Výrobky doručené bez poškodenia.
- Dobrá komunikácia s predajcom.
- Žiadna.
- Kvalita a rýchle vybavenie.
- Tovar prišiel bez poškodenia
Kvalita samotného produktu je vynikajúca. Spracovanie a pripravenie mojej objednávky prebehlo nesmierne rýchlo. Pri zisťovaní informácií ohľadom objednávky prebieha komunikácia na naozaj vysokej úrovni. Je vidieť, ze si firma váži svojich zákazníkov a kladie dôraz na predaj kvalitných produktov.
- Veľmi dobrá komunikácia obchodu, kvalifikované poradenstvo, široký sortiment, dobré ceny, rýchla dodávka. Maximálna spokojnosť, nakúpim znovu.
Rýchle vybavenie mojej objednávky, veľká spokojnosť, určite odporúčam.
- Výber, rýchle dodanie, ceny...