Úplná spokojnosť. Vybavené a dodané v krátkom čase.
Obchod neodpovedá na email, tovar som objednala už pred týždňom a zatiaľ nemám žiadne informácie.
- rychlost
Tovar bol doruceny do zasielkovne.Tovar bol v dobrom stave neposkodeny.Komunikacia s odosielatelom bola dobra,rychlost dodania taktiez.
- Milý personál, doručenie presne pofľa dohody
Spoľahlivý obchod
Tovar doručený bez problémov -
Som spokojná s doručením balíka.
- Som veľmi spokojná, budem len odporúčať . Nielen,že na zásielke bola nálepka krehký,každá jedna sviečka,bola ešte osobitne zabalená.
Super,určite som tu nenakupovala naposledy .
Paper max je spoľahlivý eshop,môj tovar bábika Rapunzel prišla veľmi rýchlo,som veľmi spokojná ,aj nabudúce... Ďakujem
Celkom rýchle dodanie, veľmi dobre zabalený tovar a tiež možnosť kúpiť tovar na dobierku.
- Rýchle odoslanie
Papermax ma úprimne veľmi potešil! Objednávku stihli doručiť od objednania do 48h, tým pádom zásielka prišla do Vianoc a dcérka mala radosť po zrušenej objednávke.
Ďakujem :) -
PREKVAPIL MA PRED vIANOCAMI...za 3 dni
Super obchodík
Všetko bolo OK
Výborná obchodná spolupráca.
Papermax má rôznorodý tovar, aj veľa chovateľských potrieb. Som rada, že som ho objavila.
- Plyšová Border kòlia je ako živá. Nádherná hráč ka!
- 100 %
- 1000. %
- 10 000. %
Odporúčam a som spokojný
Nikde som taký tovar nevedela kúpiť. Napokon som ho našla na vašom int.obchode. Akurát som bola sklamaná že obal v ktorom je naradie bol poškodený potrhaný. A bolo menšie to naradie ako som si ho predstavovala.