Nie sú nevýhody, iba opakovane - maximálna spokojnosť s dodávkou aj produktami a knihami.

Reakcia obchodu Panta Rhei.sk

Ďakujeme za recenziu. Tešíme sa, že vaša objednávka bola bezproblémová a že ste spokojná s našimi službami. Prajeme príjemný deň. Vaši knihožrúti z Panta Rhei :)

• Cena
    • Rýchlosť dodania
    • Komunikácia s predajcom
    • Rýchla reklamácia
    • Málo recenzií ku knihám na stránke
    • Rozdielná cena kních na eshope a v predajni

Skvelá skúsenosť s overeným predajcom, super cena aj dodanie.
    Keď som musel reklamovať knihu pre poškodenie na boku knihy, stačilo prísť na predajňu kde mi vymenili kus za kus a to okamžite. Odporúčam :)

Reakcia obchodu Panta Rhei.sk

Ďakujeme za recenziu. Tešíme sa, že vaša objednávka bola bezproblémová a že ste spokojný s našimi službami. :) Čo sa týka recenzií ku knihám, podľa nového zákona ich môžu pridávať iba zákazníci, ktorí sú prihlásení na stránke Panta Rhei, na ktorej realizovali nákup konkrétnej knihy. Cenové rozdiely môžu byť spôsobené rôznymi faktormi, ako sú špeciálne akcie, zľavy alebo náklady spojené s kamennou prevádzkou. Prajeme príjemný deň. Vaši knihožrúti z Panta Rhei :)

Super som spokojná

Reakcia obchodu Panta Rhei.sk

Ďakujeme za recenziu. Tešíme sa, že vaša objednávka bola bezproblémová. Prajeme príjemný deň. Vaši knihožrúti z Panta Rhei :)

• Je sikovne v meste
    • Ste drahi

Reakcia obchodu Panta Rhei.sk

Ďakujeme za recenziu. Tešíme sa, že vaša objednávka bola bezproblémová. Čo sa týka cien, tie sú ovplyvnené rôznymi faktormi, ako sú ceny stanovené našimi dodávateľmi, náklady na distribúciu a nákupné ceny určené vydavateľmi. Snažíme sa ponúknuť kvalitný výber a pravidelne organizujeme akcie a zľavy, aby sme našim zákazníkom poskytli výhodné ceny. Prajeme príjemný deň. Vaši knihožrúti z Panta Rhei :)

• Výhodna poloha obchodu

Reakcia obchodu Panta Rhei.sk

Ďakujeme za recenziu. Čo by sme mohli nabudúce pre Vás urobiť lepšie, aby sa zvýšil počet hviezdičiek?

• Rýchle dodanie

Knihy prišli rýchlo a boli starostlivo zabalené, aby sa im nič nestalo. Ďakujem.

Reakcia obchodu Panta Rhei.sk

Tovar bol doručený, len s veľmi veľkým oneskorením po objednávke a zaplatení. Chýbal akýkoľvek informačný e-mail o stave platby atď. .Toto by som zlepšila.

Reakcia obchodu Panta Rhei.sk

Ďakujeme za recenziu. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Ak nastanú akékoľvek problémy s objednávkou, tak sa môžete obrátiť na náš zákaznícky servis, kde Vám radi pomôžu: 0800 333 000 / [email protected]. Veríme, že Vaša ďalšia objednávka bude bezproblémová. Prajeme príjemný deň. Vaši knihožrúti z Panta Rhei :)

• Velmi rychle vybavena objednavka

Reakcia obchodu Panta Rhei.sk

Som spokojná, všetko mi vyhovuje

• Dobrý výber kníh.

• široký výber tovaru
    • veľa možností dopravy a platieb
    • veľmi rýchle doručenie

rada chodím do kamenných predajní raz za čas, pretože sú príjemné. tentokrát som chcela niečo, čo nie je z logistických dôvodov vhodné mať všade k dispozícii a online som to v Panta rhei, na rozdiel od iných podobných obchodov, našla. všetko bolo super. ďakujem

• Rýchle a bezstarostné nakupovanie

Rychla dodavka

Reakcia obchodu Panta Rhei.sk

sme milovnikmi knih takze meniny ,narodeniny,jezisko su knihyz Pantharei uz dlhe roky.dakujeme.

Rýchle doručenie ochotní personal

Reakcia obchodu Panta Rhei.sk

Veľmi som bola spokojná s tovarom, aj s dodacou lehotou. Vrelo doporučujem.

• tovar na sklade ani po 6 dňoch od objednania nedorazil na predajňu

Reakcia obchodu Panta Rhei.sk

Dobrý deň, prajem. Ďakujeme za spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa za zdržanie. Podľa najnovších informácií vidíme v systéme, že objednávku ste si už prevzali. Verím, že Vaša ďalšia objednávka bude bezproblémová. Prajeme príjemný deň. Vaši knihožrúti z Panta Rhei :)

Vsetko islo ako po masle

• Spokojnosť