Seriózny
- Perfektne jednanie,rychle dodanie,kabelka zodpoveda obrazku a popisu
- Veľmi rýchle dodanie a tovar ešte krajší ako som si predstavovala
Všetko ok. Kupovala som už druhý krát a znovu spokojnosť
- Komunikácia so zákazníkom
- Kvalitné produkty
- Rýchlosť dodania
- Veľký výber
- Super na cas dodane panska penazenka presne podla zobrazenia chvalim chvalim a yrcite budem zak.aj v buducnosti dakujem
- Tovar presne zodpovedal vyobrazeniu a popisu. Bol mi doručený veľmi rýchlo, čo v predvianočnom čase treba zvlášť oceniť. Okrem toho to bol tovar, ktorý som márne hľadala v kamenných obchodoch, kde som dostala len informáciu, že nič podobné sa už nevyrába a určite sa kúpiť nedá.
- Vyborna komunikacia s obchodom
- Rychle dodanie tovaru
+ Opasok je kvalitny a pekny, je to darcek pre syna, verim, ze bude spokojny. Dakujem aj za rychlost dodania.
Nakupoval som teraz poprve no spokojnost tovar doruceny super rychlo a v poriadku.Komunikacia super môzem doporucit a kvalitne veci
- Dobrá kvalita, široký výber, prijatelné ceny
- uvedené veľkosti sedia
- veľmi rýchla dodávka tovaru
- Velmi promptny obchod.
Vyhodny nakup.
- kvalitný tovar, rýchle doručenie tovaru
- Kvalitný tovar, ochotný prístup personálu pri výmene tovaru (veľkosť), rýchlosť dodávky. Veľká spokojnosť.
- Rychle dodani
- Rychle dodanie
- Prehladny eshop
- rýchle a spoľahlivé dodanie tovaru
Bezproblemove objednanie aj dodanie. Objednavany tovar je nadherny! Krajsi ako na obrazku
- Prehladny eshop,vela tovaru skladom
Rychle dorucenie,jedine,co mi vadilo bolo to,ze gls kurier nemal terminal,ktory mat mal.