- Tovar po zaruke. Zatial ziadna reakcia na reklamacny email. Celkovo nekvalitne vyrobky.
- Dobrá pálenka. Výborné ceny. Veľký výber alkoholu- kvalitného.
- Mnou objednané položky: kvalitné, chutné, dostatočný dátum spotreby, doručenie: bez komplikácií, včasné..
- rýchle dodanie čerstvého tovaru
Super super
- rychlost dodania
- ceny
- vyber
- dobrý obchod,rychlé dodání i skvělá komunikace
- cena za dopravu
- Lékorky prišli tvrdé a podrvené.
Reakcia obchodu Paleta Chutí
Dobrý den, mrzí nás Vaše reakce. Koupila jste si zlom za poloviční cenu - který není měký a je to odpad z výroby ..... Všude píšeme , že je potřeba kupovat lékořicové kostky originál, které mají krásný tvar a jsou měkoučké..............
rýchle dodanie
Rýchle dodanie
Skvelý obchod, ceny, komunikácia aj bleskové odoslanie
- Rýchle doručenie
Bol to už môj tretí nákup. Som maximálne spokojný, najmä s tovarom - marhuľovicou z Horňácka Kuželov
podľa očakávania- spoľahlivý partner- odporúčam!!
- Rychle dodanie,kvalitný tovar
- Dobrý výber za dobré ceny
- Dlho som zháňal marhuľovicu, ktorá je ozaj chutná. Počas tohto hľadania som zistil, že najlepšia je taká, ktorá je vypálená klasickou osvedčenou dvojstupňovou metódou destilácie. Je mnoho výrobcov a páleníc, ktoré pália novými zariadeniami jednostupňovou metódou destilácie a prezentujú, že majú skvelé odrody ovocia, skúseného odborníka či majstra atď... Nech však robia čokoľvek, tá chuť ovocia sa pri jednostupňovej metóde destilácie proste vytratí a finálny produkt je bez chuti, prípadne je umelo dochutený. Na skúšku som si zakúpil len fľašku 0,2 l marhuľovice Kuželov a pár dní po dúškoch ochutnával. Po týždni som si objednal rovno 2 fľašky 0,5 l a som spokojný. Výrobca svoje produkty prezentuje slovami "Proces destilace probíhá na originálním a dnes skutečně unikátním dvoukotlovém destilačním zařízení, čímž je zajištěna skutečná originalita tradičního čistého kvalitního slováckého destilátu." Je to skutočne cítiť a podľa mňa táto marhuľovica je z tých mnoho čo som ochutnal a vyskúšal, proste najlepšia.
Dobrý obchod s dobrým výberom tovaru, kde som kúpil najlepšiu marhuľovicu (Kuželov), ktorú som za posledné obdobe ochutnal.
- ponuka tovaru, rýchla komunikácia, ceny
- Široký Sortiment
- Dobré Ceny