výhodou sú veľké balenia za výbornú cenu

obchod OK ale krabice čo sme si objednali sú hrozné, určite sa nedá použiť ako darčeková krabica
    nebol pribalený návod na zloženie, na stránke je síce video, ale podľa neho som ju zložila na 5 pokus
    na stránku by som uviedla - krabica s vekom v rozobratom stave

• Krásne a kvalitné krabičky

Tovar dorazil za 1 mesiac

• pekný tovar

Tovar objednaný 6.10. doručený 12. 11. 2020.
    spôsobené nedôslednou komunikáciou zo strany obchodu, ako aj neevidencii zrealizovanej úhrady, vrátane doplatku za dotlač. Napriek skorej úhrade, potlač a kompletizácia objednávky riešená až po kontaktovaní zo strany zákazníka. Zasielané emaily zo strany obchodu neodrážali aktuálny stav. Očakávam proaktívny prístup k zákazníkovi a aktuálnu a včasnú komunikáciu.

Reakcia obchodu Paketo.sk

velmi nás mrzí prodleva v doručení zboží. Záleží nám na spokojenosti zákazníků a individuálně hodnotíme každý takový případ. Zasíláme Vám vyjádření k vzniklé situaci. Objednávku jsme zpracovali ihned po jejím přijetí, bohužel administrativní chybou došlo k zařazení objednávky do stavu, kdy se čekalo na doručení napasované grafiky od Vás. Ihned po urgenci jsme však všechny kroky učinili tak, aby proběhly ve zrychleném režimu oproti běžné objednávce, neboť jsme si byli vědomi časového zdržení, které vzniklo zmíněnou chybou. Data pro tisk jsme následně připravili za Vás a vyrobili v nejbližším možném termínu.

Velmi se omlouváme za prodlevu v zaslání výkresu, která prodloužila celý proces zpracování a odeslání Vaší objednávky.

Děkujeme za pochopení a budeme velmi rádi, když naše služby využijete opětovně.

Váš tým Paketo

Objednavala som prvýkrát, rýchlo a bez problémov vybavená objednávka.
    Tovar kvalitný.

• sme spokojní

• siroky vyber
    • prehladny obchod
    • su aj lacnejsie obchody

Toto bol nas prvy nakup. Zatial spokojnost.

• Darčekové krabice na víno sú veľmi pekné, kvalitné, ľahko sa skladajú.
    • Linka podpory zadarmo, dovolala som sa hneď. Milá komunikácia.
    • Objednávala som väčšie množstvo darčekových krabíc na víno a konečne nám boli doručené nepoškodené. Po zlých skúsenostiach s inými predajcami som to už chcela vzdať, ale Paketo ma presvedčilo, že sa to dá. Určite nákup odporúčam.
    • Dodacia doba bola síce dlhšia - 9 dní, ale boli tam 2 štátne sviatky, tak je to v poriadku. Hlavne, že to bolo doručené v poriadku:-)

Som absolútne spokojná.

• Veľký výber, dobré ceny, rýchle doručenie

• Výber
    • Cena
    • Komunikácia
    • Rýchlosť doručenia
    • Cena doručenia

Super eshop, veľmi dobrá skúsenosť, krabice neskutočne kvalitné

• Profesionálna komunikácia, rýchle dodanie

• dodavka

super

• cena,dodanie

spokojnosť

veĺmi rýchle jednanie a rýchle dodanie. Žiaden problém a ani pri faktúre, Ďakujem

• Rychlost a spolahlivost pri dodaní

Zmena ceny pri konečnom výsledku!!!

Reakcia obchodu Paketo.sk

velmi nás mrzí Vaše hodnocení. Pro zjištění důvodu Vaší nespokojenosti jsme se podívali na průběh objednávky, ale bohužel jsme v procesu zpracování Vámi odeslané objednávky nenašli změnu v ceně objednávky - tedy Vámi potvrzená částka v objednávce byla i vystavena na všech potřebných dokladech.

V případě, že máte jakýkoliv problém s objednávkou, prosím kontaktujte náš zákaznický servis na bezplatné telefonní lince 0800 801 100 nebo emailem na [email protected], rádi Vám pomůžeme problém vyřešit.

Hezký den

Paketo.sk