- rychle dodanie celkom
Všetko ok, len prosim vas preco zabalujete kozmeticku do 30 papierov?? Taka skoda pre zivotne prostredie preboha však to nie je porcelan. Budte trochu ohladuplní k prirode....
Kozmeticke tasky nemusia byt obalene nicim. -
- rýchle doručenie.. veľmi pekný kvalitný batoh
Maximálna spokojnosť... rýchle dodanie a výborná kvalita tovaru...
Sada skolskych pomocok je darcek na Vianoce, takze este nie je rozbalena, ale mozem pochvalit promptne a mile konanie predajcu, ked som mala problemy s platbou.
Jednoduchý nákup,rýchle doručenie
Rýchle vybavenie objednávky aj dodanie
- Doručenie v poriadku
Veľmi rýchle doručenia
- dobrý výber tovaru
- kvalita tovaru
- rýchle dodanie
- balenie tovaru
Odporúčam zlepšiť balenie zásielok, krabica bola oblepená len raz lepiacou páskou a prišla celá dotrhaná a lepiaca páska už držala na malinkom kúsku, ešte trochu a obsah celej krabice by sa rozsypal.
rýchle dodanie, výrobky zodpovedajú obrázkom, spokojnosť
Neaktualne fotky vyrobkov
Všetko super taška krásna veľmi spokojná
Objednala som študentský batoh.Je ľahučký,priestranný.V piatok som objednala a v pondelok bol doma.Super!Odporúčam
Rychle doručenie, zobrazene obrazky jednotlivých produktov na webe/e shope zodpovedaju realite aj kvalite vyrobkov, som spokojna s dorucenym tovarom
- rýchle dodanie
- dobrá cena
- kvalitné výrobky
- rýchlosť
- prehľadnosť
- kvalita
- ceny
Objednávala som z e-shopu oxybag.sk už niekoľkokrát a vždy k spokojnosti - mojej i detí.
Týždeň čakám na objednávku, čiže momentálne hodnotím negatívne, keďže doposiaľ som sa nikde nestretla s takýmto zdrzanim..
- Komunikacia 100%
- Celkovo krásna objednávka a môjmu prváčikovi sa moc páči
- Spokojnosť
- Dobrá komunikácia, rýchlosť dodania
- Rýchlosť doručenia
- Kvalita výrobkov
Tovar bol veľmi rychlo doručený, synovia sú nadšený,kvalita v pohode, uvidí sa časom pri používaní. Za chlapcov môžem doporučiť. Sme spokojný.