Prihlásiť sa a pridať recenziu

• rychle dodanie tovaru

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaše hodnocení. Spokojenost našich zákazníků nás motivuje k dalšímu zkvalitňování našich služeb. Proto si vážíme Vaší reakce a těšíme se na nějakou další příležitost udělat Vám nákupem u nás radost :-)
    Pěkné dny Vám přeje Váš tým Roltechnik

• rýchle dodanie
    • najlepšia cena

Milý zákazníku,
    děkujeme za skvělou recenzi, které si vážíme, a která nás motivuje k dalšímu zlepšování nabídky i služeb.
    Mějte se moc pěkně
    Váš tým Roltechnik

som spokojna s tovarom

Milá Mario,
    díky za krásné hodnocení. Snažíme se, aby u nás bylo možné nakoupit výrobky s co možná nejlepším poměrem ceny a kvality. I díky Vaší recenzi vidíme, že jsme se vydali správným směrem..
    Ještě jednou díky a pěkné dny přeje tým Roltechnik

• Dovoz až na miesto určenia

Vážený zákazníku,
    velmi děkujeme za Vaši povzbudivou recenzi. Určitě nepolevíme a nadále se budeme snažit dělat našim zákazníkům radost..
    S pozdravem Váš tým Roltechnik

Stvrtkruhovy sprchovaci kut AVILES v sete s vanickou odporucil by som aj znamym, ale pred prevzatim vsetko skontrolovat. Nam chybali tesnenia.

Vážený zákazníku,
    je nám líto, že jste nebyl spokojen s dodáním našeho zboží.
    Nikdo u nás neeviduje žádný email ani jiný kontakt ohledně oznámení chybějících dílů ve Vaší objednávce. V případě, že by jste tak učinil, určitě by Vám bylo vyhověno a chybějící zboží obratem doposláno v rámci reklamace.
    Bohužel i u nás se občas může stát, že některé zboží není kompletní a něco se zapomene přibalit. Ale samozřejmě je to výjimečné a takovéto situace vždy řešíme právě již zmíněným doposláním zboží.

• cena
    • kvalita
    • rychlosť

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši recenzi, která nám dělá radost. Takto pozitivní ohlasy dávají našemu snažení smysl..
    Budeme se těšit na další příležitost udělat zase na oplátku radost Vám nebo někomu z Vašeho okolí bezproblémovým nákupem kvalitního zboží za skvělé ceny.
    S pozdravem tým Roltechnik

Obchod bol velmi ústretový, som spokojny s dodanim tovaru.

Vážený zákazníku,
    velice si vážíme Vašeho pozitivního ohlasu a pochvaly za rychlost, ochotu a komunikaci. Nabídka produktů i péče o zákazníky je pro nás hlavní prioritou..
    Tým Roltechnik

• Rýchla reakcia po objednaní tovaru

Milý zákazníku,
    velmi si vážíme Vaší pozitivní reakce na nákup v našem výprodejovém obchodě. Produkty, které vám zde nabízíme, jsou nejlepší volbou pokud hledáte výborný poměr ceny a kvality. Jsme rádi, když Vám pomůžeme splnit Vaše představy.
    Pěkné a spokojené dny Vám přeje tým ROLTECHNIK

• nebol som včas upozornený na presný čas dodavky kuriernou službou toptrans

Vážený zákazníku,
    děkujeme za pozitivní recenzi našeho Outletu, přesto, že jste nebyl moc spokojený s doručením. Stále se snažíme s dopravci vyjednávat co nejlepší podmínky pro naše zákazníky, ale často není v našich silách zajistit, že vše proběhne naprosto podle Vašich představ..
    Proto se omlouváme za nastalé komplikace a do budoucna věříme, že i díky konkurenci mezi dopravci se bude jejich přístup jen zlepšovat.
    Mějte se pěkně, tým Roltechnik

Najskôr sme nevedeli postaviť sprchový kút,ale po otázke nám prišlo vysvetlenie rýchlo.

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Váš pozitivní ohlas a pochvalu za rychlost, ochotu a komunikaci. Jak nabídka produktů, tak i péče o zákazníky je pro nás hlavní prioritou..
    Jsme rádi, že byl Váš problém s montáží nakonec v pořádku vyřešen.
    Tým Roltechnik

Objednal som si VRAJ komplet -sprchovy kut s vanickou a sifonom. Problem!!! Vanicka ze neobsahovala montazny navod sa este da, ale aby chybali uchyty pre polovysoku vanicku a teda sa neda namontovat!!? To je co...

Vážený zákazníku,
    je nám líto, že jste nebyl spokojen s dodáním našeho zboží.

Mějte se pěkně, tým Roltechnik

s vybavením objednávky a termínom dodania som spokojná len by som potrebovala doriešiť faktúru ktorú som ešte neobdržala, pribalený bol iba dodací list.
    Obj.č.SK011110 zo dňa 30.11.2017
    dl.1737042
    spôsob platenia dobierka: potvr.č.171210486

Kerekešová

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Váš pozitivní ohlas a pochvalu za rychlost. Vždy se snažíme, aby jste na svůj vybraný produkt nemuseli čekat dlouho..

Rychle dodanie, spokojnosť

Vážený zákazník,
    ďakujeme za Váš pozitívny ohlas a pochvalu za rýchlosť. Vždy sa snažíme, aby ste na svoj vybraný produkt nemuseli čakať dlho ..
    Ešte raz vďaka a majte sa pekne!
    tím Roltechnik

Zlý obchod s nekvalitnými produktami, neschopnosť dodať sprchovcí kút v poriadku a komplet. Už nikdy viac, číre zúfalstvo.

Vážený zákazník,
    veľmi sa ospravedlňujeme, či došlo k nejakému problému s Vašou objednávkou..
    V každom prípade verím, že priebeh reklamácie nekompletnej dodávky tovaru už bol v poriadku a Vy máte svoj produkt plne funkčný.
    Snažíme sa neustále zlepšovať a skvalitňovať vo všetkých oblastiach, vrátane komunikácie so zákazníkom, ale napriek tomu sa môže stať nejaké nedorozumenie. Nezostáva nám než sa snažiť, aby sa podobná záležitosť neopakovala.
    Vďaka za pochopenie a s priateľským pozdravom tím Roltechnik

• Veľmi dobrá komunikácia a príjemný, profesionálny personál, ktorý mi dobre poradil určite odporúčam.

Milý Marek,
    ďakujeme za Váš pozitívny ohlas a pochvalu za rýchlosť, ochotu a komunikáciu. Ako ponuka produktov, tak aj starostlivosť o zákazníkov je pre nás hlavnou prioritou ..
    Majte krásny čas!

maximalna spokojnost

Vážený zákazník,
    ďakujeme za Vašu pozitívnu reakciu na náš obchod. Sme radi, keď môžeme ľuďom ponúknuť širokú paletu výrobkov s výborným pomerom ceny a kvality. Veríme, že sme sa vydali správnym smerom a budeme aj naďalej robiť našim zákazníkom radosť.
    S pozdravom spoločnosť ROLTECHNIK

• seriózny prístup, dobrá cena tovaru, rýchle doručenie

super

Vážený zákazník,
    veľmi si ceníme Vašej peknej recenzie na náš výpredajový obchod. Stále sa snažíme o čo najlepšiu ponuku atraktívneho tovaru za dostupné ceny a súčasne s tým aj držieť vysokú úroveň starostlivosti o našich zákazníkov.
    Veríme, že aj naďalej bude podobne spokojných ohlasov iba pribúdať.. :)
    Majte sa pekne. Váš ROLTECHNIK

• dobrá komunikácia s obchodom - potvrdenie objednávky, upozornenie na doručenie tovaru
    • rýchla dodacia lehota
    • žiadna nevýhoda

obchod ODPORÚČAM

Vážený zákazník,
    ďakujeme za Váš pozitívny ohlas a pochvalu za dobrú komunikáciu aj rýchlosť. Vždy sa snažíme, aby ste na svoj vybraný produkt nemuseli čakať dlho ..
    Ešte raz vďaka a majte sa pekne!
    tím Roltechnik

Ak by som ja takto pristupoval ku svojmu business-u, tak by som umrel od hladu. Komunikácie je nulová - NO COMMENT!

Vážený zákazník,
    ďakujeme za spätnú väzbu, ktorú ste nám poskytol svojou recenzií. Veľmi sa ospravedlňujeme, či došlo k nejakému problému s odpovedaním na Váš dotaz.. Ťažko povedať, aká bola príčina, či v chybnej adrese z formulára, alebo ľudský faktor opomenutia.
    Vďaka za pochopenie a s priateľským pozdravom tím Roltechnik

• dobrá cena