• rychle doručenie

rýchle dodanie

• Váš Obchod má zmluvu o dodávke tovaru do výdajných miest a boxov s DPD. DPD je nespoľahlivá firma, s ktorou mám už takmer 5 rokov veľmi zlé skúsenosti, pričom mi, ani napriek môjmu protestu, nikdy nedoručili tovar na mnou vybrané odberné miesto. Až teraz, keď ste sa do záležitosti s nevýhodným nevybraným miestom odberu zaangažovali aj Vy, došlo po mojich námietkach k náprave.
    • Doporučovala by som nahradiť zmluvu s DPD s iným prepravcom (Packeta, Alza ...)

• cena

dodania trvalo cca 5dní

kvalitný tovar,ceny,rýchlosť

Rýchlosť a veľmi pozitívny prístup k zákazníkovi

• Siroky sortiment
    • Vyborne ceny
    • Ferova komunikacia

Pre mna neprehladny eshop

Velmi rychle vybavenie objednavky.

Korektnosť a včasné dodanie tovaru...

• Podstatne lacnejšie ako iné

tovar skladom. dobre ceny a rychle dodanie

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Rýchlosť ústretovosť

• rýchlosť dodania, dobré ceny

nič

• rýchlosť a spoľahlivosť.
    • č
    • žiadne.

Super cena,rýchlosť dodania, komunikácia

Reakcia obchodu orostore.sk

Ďakujeme pekne za Vašu dôveru a priaznivú recenziu Vášho nákupu v našom e-shope. Sme veľmi radi, že všetko bolo podľa Vašich predstáv .Vaša maximálna spokojnosť je pre nás najväčším zadosť učinením!

• Komunikacia

S pozdravom orostore.sk

Super, vynikajúce jednanie, flexibilita, ústretovosť, rýchle dodanie tovaru.

S pozdravom orostore.sk

dobra cena a expresne rychle dodanie

S pozdravom orostore.sk

Rýchly a profesionálny prístup.