Čo sa týka objednavky tovaru všetko bolo v poriadku.No žiaľ má prekvapil tovar, ktorý som si objednala bol to kolagén pre kojace matky.Po otvorení nádoby tam bolo pomaly polovica kolagénu.Za toľko penazi a ani to nebolo plne.Neoplati sa to.

Tovar mi bol úplne iný doručený ako som si objednala .objednala som si melónový kolagén na chudnutie v hodnote 55€a prišlo mi malinový čo vôbec není na chudnutie.

• Dostala som možnosť priobjednať si za 10€ mačku vo vreci. Prišiel mi poukaz na 10% zľavu. Nemyslím si že je v poriadku aby za 10€ posielali 10% zľavu

Reakcia obchodu Orinbody.sk

ospravedlňujeme sa za komplikácie. Budeme Vás kontaktovať pre vyriešenie situácie.

• slabá komunikácia
    • žiadne proaktívne riešenie problému s doručením

Objednávam si kolágen dosť často a preto som veľmi nemilo prekvapená "nekonaním" zákazníckeho oddelenia pri probléme s doručením môjho balíka. Objednávala som 21.4.2023 a doteraz nemám ani kolagén ani peniaze späť. Musím sa sama doprosovať odpovede, čo je s mojou objednávkou a dostanem dobre že nie jednoslovnú odpoveď! V inom e-shope sa stala presne takáto situácia, že sa mi neotvorila schránka od Packety a e-shop mi povedal, že si to oni poriešia s Packetou a okamžite mi odoslali druhý balík, ktorý som do 2 dní mala. A tu nič!

Reakcia obchodu Orinbody.sk

ospravedlňujeme sa za komplikácie. Pripísali sme Vám na účet 100 bodov ako kompenzáciu za vzniknuté nepríjemnosti. Môžete ich využiť ako zľavu pre ďalšiu objednávku.

Objednala som ti dve kusy iných produktov. Však v jednom bol nesprávny počet tabliet. Totiž jedna mi chýbala. Počítala som to viac krát nie len ja ale chýbala mi jedna tableta. Písala som im nám whatsapp ale ty ma poslali na email. Žiadna odpoveď doteraz neprišla a žiaden záujem nebol prejavený. Len som chcela dostať za čo som si zaplatila pretože s daným počtom o tabletu menej nemôžem dodržať pokyny ako ich brať.

Reakcia obchodu Orinbody.sk

pri takomto zistení môžete tovar ihneď poslať naspäť s reklamačným formulárom a tovar Vám vymeníme.

• Kolageny su v poriadku kupujem ich roky
    • Pani mi odmietla dat na 3 kolageny tu blbu vianočnu krabičku,hoc v den ked som objednala mi povedala,že zajtra už budu vianočne balenia.Velmi som sklamá samozrejme že som si ich už zabalila ale toto bolo proste o človeku,neochote a sklamaní.Viď presne o tom aký človek je.Nech sa vam darí.

Reakcia obchodu Orinbody.sk

mrzí nás táto skúsenosť. Dáme pre budúcnosť pozor aby sa situácia riešila k Vašej spokojnosti.

Objednávam si viakolagén a tento krát som zobrala troj mesačnú kúru viaelastic aj viakolagén. A až keď mi produkty prišli mi oznámili, že ich nemôžem brať súčasne. A to jeden druh kolagénu je vyslovene zameraný na pleť a druhé dva na kĺby. Pre mňa to bol veľmi vysoký náklad- oni nado mnou mávli rukou a neriešia. Odmietli ma kompensovať. Typickí nenažratí slováci ako všetci ostatní. Len ťahať z ľudí peniaze.

Reakcia obchodu Orinbody.sk

mrzí nás toto nedorozumenie. Neotvorené produkty je možné do 14 dní vrátiť bez udania dôvodu. Informovali sme Vás o tejto možnosti v emailovej komunikácii na zákazníckej podpore. Bohužiaľ ste sa nám už neozvala a nevyužila ju. Iné možnosti pre Vás nemáme.

Kolagen nemá chuť akou je porezentovaný… Vôňa je neprijemna… Druhý krát určite už si to neobjednám

mrzí nás, že Vám nechutilo. :(

• Dlhá čakacia doba
    • Doručená do iného Z-boxu

Celé zle..

Reakcia obchodu Orinbody.sk

mrzí nás vzniknutá situácia no obsadenosť Z-boxov bohužiaľ nevieme ovplyvniť. Ak sa stalo, že bol plný tak sme objednávku pre istotu presunuli do iného aby prišla včas do Vianoc.

• Vianocna edicia - prisiel mi otvoreny kolagen ktory bol rozsypany po krabici, pisala som na kontakt, ziadna odpoved...vianocna edicia nebola najlacnejsia aj s inym doplnkom stala 50e a citila som sa trapne ked obdarovana nasla taketo "prekvapenie". Kolagen si budem uz objednavat urcite od inakadial...

Reakcia obchodu Orinbody.sk

ospravedlňujeme sa. Problém vznikol pravdepodobne pri preprave. Budeme sa snažiť dbať nato aby boli kolagény nabudúce lepšie zabalené.

Obchod je super, rýchle dodanie výrobkov.
    No produkt ma sklamal, čo nie je chyba obchodu. Kolagén sa ťažko rozpúšťa a robí vo vode hrudky.

Reakcia obchodu Orinbody.sk

pre najlepšie rozpustenie kolagénu je dobré ho sypať do pohára zároveň s miešaním vody. Vyskúšajte tento spôsob a malo by to byť 100% :)

Objednala SOM MENINOVE BALENIE 2X KOLAGEN A POHAR, PRISIEL MI JEDEN KOLAGEN A VITAMIN D, OBCHOD NEODPORUCAM

Reakcia obchodu Orinbody.sk

overili sme Vašu objednávku v systéme a podľa toho čo píšete je Vaša objednávka v poriadku.

Objednali ste:
    - 1x Queen Collagen SUMMER Bronze
    - 1x Vitamín D

Ak chcete tovar vymeniť ozvite sa nám a urobíme všetko čo je v našich silách.

Collagen bol pootvorený.

Reakcia obchodu Orinbody.sk

ospravedlňujeme sa. Niekedy sa stáva, že sa pri odkrúcaní viečka naraz odlepí aj fólia. Stane sa to keď sa fólia veľmi zataví a prilepí o viečko vo výrobe. Nemusíte sa báť pretože kolagén je vákuovo uzavretý až kým ho vy neotvoríte. Pokiaľ však ste si nie istá tak nás kľudne kontaktujte pre reklamáciu.

Od 30 novembra este stale nepriel tovar

Reakcia obchodu Orinbody.sk

ospravedlňujeme sa. Pozrieme sa nato a budeme Vás kontaktovať.

Neodporúčam, kolagén je úplne slabý, riedky, nespĺňa tie náležitosti ktoré sa píšu, balenie nevydrží na mesiac. Chcela by som doporučiť firmu DuoLife, to je top kolagén.

Reakcia obchodu Orinbody.sk

mrzí nás Vaša skúsenosť. IMMUNITY Queen kolagén obsahuje 30 denných dávok. Je však potrebné dávkovať podľa návodu a to: "Do pohára s objemom 200 ml nasypte 1 priloženú odmerku výživového doplnku Queen IMMUNITY, naplnenú po rysku 15 ml, zalejte vodou a dobre premiešajte. Po úplnom rozpustení nápoj vypite. Balenie obsahuje 30 denných dávok."

• Absolútne nekomunikuje so zákazníkom

Reakcia obchodu Orinbody.sk

ospravedlňujeme sa za spôsobené problémy.

Obchod ma slabu komunikaciu. Zasielala som e-mail, uz je to 4 dni a nikto mi neodpovedal. Velmi slaby zakaznicky servis.

Reakcia obchodu Orinbody.sk

ospravedlňujeme sa za zdržanie. Mám info, že Vaša požiadavka už bola vybavená.

• Platobná karta bola zamietnutá neviem z akého dôvodu keď nikdy som nemala problém
    • Mala by umožniť platby všetkým štátom

Reakcia obchodu Orinbody.sk

ospravedlňujeme sa za problémy pri platbe kartou. Ak máte takéto problémy je potrebné nás kontaktovať. Určite nájdeme kde je problém a vyriešime ho.

• Nedoslo zvyhodnene zbozi navic

Reakcia obchodu Orinbody.sk

ospravedlňujeme sa. Ak Vám chýbal tovar je potrebné nás kontaktovať čo najskôr. Tovar Vám radi dodatočne pošleme.

• Nerelevantné hodnotenie bolo odstránené.