Neodporúčam. 2 týždne ma ťahali za nos, že je tovar na ceste a bude mi doručený a nakoniec mi len prišiel email, ze objednávka bola stornovaná.

Objednaný tovar poslali ale po oprav e v záruke 12 mesiacov. Ja som si objednával nový tovar nie už použitý. Dnes to idem riešiť.

Chybný tovar, nefunkčné spojenie Bluetooth.

Polozka svietila skladom preto som ju objednal. Mesiac sa nezivali. Po mesiaci z nicoho nic prisiel email ze to maju skladom a v pondelok dodaju. Dnes je streda a ziadna sprava. Obchod absolutne nedoporucam.

• Ziadna

Zakaznik uhradi objednavku vopred na ich IBAN ucet . Peniaze obdrzia za objednavku . A este obchod objednuvku Stornuje . Ani nedaju vediet zakaznikovi , ze objednavku Stornuju . Ked pisem mail ani nereaguju na mail co bude dalej . A este tovar maju stale skladom ktory som si u nich objednal .

2tyzdne čakám a stále mi neprišli nič okrem kódu v emailu

Tovar nedorazil.Info žiadna.

Musím povedať, že som nebola spokojná zo zabalením tovaru,v krabici bol odpad z nejakej tlačiarne akoby tam vysypali kôš...zatiaľ mi takto zabalený tovar zo žiadneho internetového obchodu nikdy neprišiel....

Obchod uvádza, že má tovar skladom. Po kompletnom vypísaní a odoslaní objednavky len odpísali, že objednávku rušia. Ani dôvod ani nič. Hlavne že chceli platbu vopred.

3X prepotvrdeny termin dodania

• Ponúkajú aj tovar ktorý iné obchody už nemajú.... POZOR ALE !!!
    • Robotická komunikácia bez reálneho riešenia
    • Chat na stránke stále offline
    • Poškodený alebo použitý tovar predávaný ako nový
    • Tovar z pochybného zdroja
    • Reálna pomoc žiadna
    • Ceny sa príliš rýchlo menia
    • Drahá doprava
    • Nekvalitne zabalený tovar
    • V originálnej krabici nebolo všetko aj keď za tovar bolo 100% zaplatené
    • Žiaden reálny popis produktov. Viac rovnakých produktov iné kódy produktov rozdiel nie je možné zistiť na stránke
    • Vernostné body majú dobu exspirácie

Som veľmi nespokojný a nahnevaný po nákupe v tomto obchode. Po mojej skúsenosti neviem a nedokážem nikomu odporúčať nakupovať v tomto obchode. Jedine že by si zákazník pre tovar išiel osobne a tovar si skontroloval ešte v predajni a až následne potom zaplatil. Cez internet určite je to veľké riziko ba veľká ruská ruleta. Kupoval som si čisto nový mobilný telefón ktorý som kupoval za účelom vianočného darčeku. Nakoniec po rozbalení sme zistil že v balení chýba viac veci ako napríklad spinka na sim kartu, originálne nálepky alebo USB kábel ktorý nie je lacný. Krabica bola zabalená vo fólii ale po rozbalení bolo jasne vidieť že krabica už raz bola rozbalená lebo bola špinavá a ošúchaná. Kontaktoval som obchod aby som začal riešiť túto situáciu ale reálne som sa pomoci nedočkal. Našiel som na internete podobné problémy kde ľudia si objednali nový tovar dostali použitý alebo poškodený. Ponúkol som obchodu riešenie na túto moju situáciu ale obchod a komunikácia je ako keby som sa rozprával s robotom. Odmietajú mi do poslať chýbajúce veci z krabice. Obchod mi napísal že mám tovar vrátiť naspať no na vlastné náklady čo by bolo cca 15€ ktoré odmietajú preplatiť aj keď je to chyba obchodu. Obchodu som ponúkol riešenia ako napr. nech mi vystavia dobropis vo výške USB kábla a ja si kábel zakúpim, nech mi pošlú chýbajúci kábel, vrátim im zakúpený tovar ale nech mi preplatia dopravu všetky tieto riešenia boli zamietnuté. Čakal som od tohto obchodu korektné jednanie no nedočkal som sa. Obchod by som ohodnotil asi takto, stačí sa pozrieť aký majú popis produktov žiaden. Dôležité informácie tam buď nie sú alebo ak sú tak so skryté miesto toho aby boli veľkým červeným nápisom zvýraznené. V obchode som si všimol že ponúkajú rovnaký tovar ale v popise som nenašiel žiadne informácie. Predpokladám že tovar nakupujú čo najlacnejšie zo sveta preto také veci ako iný obal a jazyk na obale alebo v zariadení nie je ničím vynivočím javom . Objednal som si hru a objednal som u nich tú hru len preto lebo mali uvedený originálny obaľ miesto ho mi poslali tú lacnejšiu verziu obalu ktorý ani na stránke nebol. Už som to raz napísal ale napíšem to ešte raz neodporúčam v tomto obchode nakupovať nemá to zmyslel ušetriť pár € / Kč nakoniec to skončí sklamaním bez pomoci obchodu. Vďaka tomuto obchodu pre mňa rok 2021 začína tak že musím navštíviť políciu k tomu podať podnety na COI a SOI. Dokázal by som tieto hore uvedené problémy obchodu odpustiť keby obchod bol nejaký nový a ešte nemá také skúsenosti ale takto určite nie. Po prečítaní rožných reakcii ľudí na obchod som našiel podobné problém ako sú moje takže obchod nespravil nič preto aby tieto chyby napravil. Na záver už len jedna rada nenechajte sa zlákať cenami lebo keď si už myslíš že si niečo ušetril zistíš že si nakoniec za to zaplatiť omnoho viac ako si predpokladal.
    Výhovorky ako že majú veľa tovaru a nevedia všetko kontrolovať je neakceptovateľná výhovorka v tom prípade obchod rovno zatvorte alebo si najmite viac ľudí.

• + rýchlosť dodania na SK
    • + Zásilkovna = lacná doprava
    • + komunikácia
    • + bezproblémové vrátenie peňazí na účet
    • - zásadné: obrázok webe pri výrobku bol iba "ilustračný", absolútne nesúhlasil!

Na Slovensku používajú kuriérsku firmu ReMax

Obrazok naznacoval a text to nevyvracal, ze baterii bude 10. Dosla jedna.

Predáva neoriginálny tovar, tzv. fake.

Kúpili sme si z tohto obchodu, ktorý sa hrdí názvom "Originálky" hraciu myš Razer DeathAdder Elite. Nefungovala riadne, sekala, mrzla, nedala sa zaregistrovať na oficiálnej stránke, sériové číslo na krabici nesedelo s číslom na myške. Predajca tvrdil, že sa to stalo omylom pri prebaľovaní myši. Neviem, čo by vôbec mal predajca balenie otvárať.
    Pri pripojení na notebook ukazovala len "optical mouse" namiesto RAZER, ako by originál myšky ukazujú.

Táto výhovorka je ale nepodstatná a nerelevantná, nakoľko nám výrobca v USA potvrdil, že dané sériové číslo NEEXISTUJE, a predajca, teda ORIGINÁLKY, nie sú ich autorizovaným predajcom.
    Pri uvedení chyby predajca uvádzal, že to nie je ich chyba, že ju máme poslať späť a oni to skontrolujú. Pohadzovali si odpovedanie z jedného na druhého, pán pri telefóne sa vyhováral, že to má na starosti eshop, a že vôbec nemusíme myšku registrovať, že bude fungovať aj tak. NEFUNGOVALA.

Našťastie som od nich po viacerých telefonátoch vybojovala vrátenie peňazí za myš aj poštovné.

Zaváňa to riadnym podvodom a už nikdy by som si od nich nič nekúpila.
    Zvažujeme podanie oznámenia na obchodnú inšpekciu.

Reakcia obchodu Originalky.cz

chtěla jste vrátit zboží ve 14 lhůtě - okamžitě jsme vyhověli.
    Ano nejsme oficiální dodavatel Razeru, to je například Amazon kde zboží koupíte 2x dráž. Nicméně máme ho od dodavatelů Razeru z EU/CZ a jde o 100% oficiální produkt.
    Pravdou je že ani nám nešel tento kus zaregistrovat - již řešíme v reklamačním řízení s dodavatelem.
    Myš jsme ale testovali a byla plně funkční.

Obchod nereaguje na email, pri obtiazach. Neinformuje zákazníka . Neodporúčam

V popise aj na fotke je hra po Česky no nie je.

• Dodanie rychle, tovar bol odoslany na druhy den.
    • Nedostal som presne to, co som si myslel, ze dostanem. Existuju dve verzie pocitacovej mysi, ktoru som si objednal - jedna standardna, druha je verzia specialne navrhnuta pre Amazon. Hlavnym rozdielom je typ pouziteho snimaca, co je na mysi jedna z najdolezitejsich veci. A 20€ rozdiel v cene. Prezentacia na webe tejto stranky sa tvari, ze predava standardnu verziu, dostal som pritom Amazon verziu. Mys som nevratil, pretoze cena bola na urovni Amazon verzie v inych obchodoch.

• Nič my neprišlo a peniaze sú preč podvodníci

Reakcia obchodu Originalky.cz

objednávku jste si vytvořil dne 25.5 NA DOBÍRKU.
    Následující den 26.5 jsme ji vyexpedovali.
    Dle trackingu společnosti Zásilkovna a Slovenská Pošta jste zásilku převzal dne 28.5. v 14:08.
    Buď se tedy pletete, nebo jste zadal špatné číslo objednávky. Rozhodně doporučuji se příště obrátit na naší telefonní nebo emailovou linku kde by se vše dořešilo.

S pozdravem Novotný, Originalky.cz

• Žiadna
    • Neviem v akom stave je moja objednávka

Pred 10 dňami som objednala tovar a do dnešného dňa neviem v akom stave je

Reakcia obchodu Originalky.cz

Dobrý den, po vytvoření objednávky vám na e-mail dorazí potvrzení objednávky s kontakty.
    Po expedici dorazí faktura s trackingem. Pokud vám ani jedno nedorazilo, bylo by ideální zvednout telefon a zavolat nám abychom to spolu vyřešili. Tak to nevím vaše jméno ani číslo objednávky a nemůžeme to spolu dořešit.
    S pozdravem Novotný, Originalky.cz