• cena
    • zaplatíte a o týždeň stále tovar nemáte

neschopnosť doručiť tovar za 5 pracovných dní

Tovar po 10 dňoch stále nemám
    Takto to je keď človek vopred zaplatí

Dna 30.11.som si objednala hru na yxboxx 360 a je 13.12 a este ju nemam.pisala som meil na ich adresu a nikto nic

• Zavádzajú zákazníkov

Dostala som nieco ine Co som objednala . Objednala som postelne pradlo 200*140cm a dostala som 100*130. Na mail nereaguju. Neodporucam

• Rýchlosť dodania
  • Nerelevantné hodnotenie bolo odstránené.

• Prišiel mi úplne iný model slúchadiel
    • Reklamácia trvá príliš dlho

Reakcia obchodu Originalky.cz

velice se omlouváme, chyba byla na straně dodavatele. Nicméně peníze jsme vám vrátili nejdříve jak to bylo možné. Zboží jste obdržel 21.4. přišlo nám další týden a přespříští týden už jste měl peníze na účtě.

• Tovar absolútne neodpovedal tomu co som objednala, slúchadlá ktoré si zobrazené na ich stránke absolútne nie sú tie ktoré v doručia. Ôk majú super ceny ale nekupujte od nich, sorry ale poslali iný tovar a v porovnani s bežnými 15 e slúchadlami mam ešte menšiu kvalitu.osobne ich nejdem vracať, lebo na to nemám nervy radšej o kašlem tých pár eur, ale ako obchod okrem prepravy maximálne neseripzne

Tovar ktorý očakávate sa nezhoduje s realitou. Nechápem ako je možné že ešte funguju a majú soj na každom rohu!!? Nikd viac foto nezodpovedá tovaru!!!!ak raz chcem štuple do uší nechcem športovú verziu s kablami!!!!!?

Reakcia obchodu Originalky.cz

velice se omlouváme, šlo o chybu na straně dodavatele. Pošlete prosím zboží zpět, rádi vám jej vyměníme za zboží které jste požadovala.
    S pozdravem
    Vít Novotný, Originalky.cz

• Tovar je odpad.

Neviem prečo oni predávajú šmejd. Keď som hernú konzolu napojil na počítač tak Windows to pekne rozpozná všetko ok. Tak ideme hrať. A sklamanie. Dve tlačítka nefungujú. Konzolu som rozobral. Otrasná kvalita. Tlačítka Tam vôbec nie sú len dajaké gumené dačo. Tak to išlo do koša.

Reakcia obchodu Originalky.cz

ovladače Esperanza jsou plně funkční, nemíváme na ně reklamace. Kvalita zpracování převyšuje 10 EUR prodejní cenu, kterou ovladač má. Pokud máte se zbožím problémy co se týče funkčnosti, a koš jste ještě nevynesl, prosím pošlete jej zpět na reklamaci s popisem závady [email protected]

S pozdravem. Jan Tuček - Originalky.cz

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

Samolepky nedrzia na boku konzoly, chcel som si urobit tadost, dojebalo mi to den.inak dobre

Nerešpektujú spotrebiteľa a zavádzajú zákazníka, ponúkli predobjednávkový bonus ku hre a potom Vám napíšu,, předobjednávkový bonus SGW: Contracts 2 již nemáme na skladě" a pošlú iba hru. Následne po snahe mailom zrušiť objednávku sa neunúvajú ani odpovedať. Takže klamanie spotrebiteľa v priamom prenose. Nikdy viac.

Tovar je zaplateny 2 týždne a ešte ani nevyrazil

Pl verzia nie je cz verzia

• Dobra komunikácia s obchodom
    • Objednavku stratil prepravca, seriózny obchod nepotrebuje 30 dni na vrátenie peňazí. Nikdy viac

Obchod uviedol nesprávne informácie o výrobku. Účeĺ ktorý v popise uvádzali nezodpovedal realite. Nabíjačka vôbec nedokázala hodinky nabiť.

• Obchod mesiac nereagoval na objednavku
    • po mesiaci som im napísala ja, odpísali mi, že objednávku evidujú
    • O dva dni neskôr mi objednávku za viac ako 200€ zrušili bez ospravedlnenia, náhrady, vysvetlenia, nič
    • OTRAS

• Nedorucene..meska uz tyzden...