Kanvica prisla tmavo medená a lesklá, nezodpovedá vzhľadu na obrázku. Je veľmi hlučná. Jedinou výhodou je objem 1,5 L.
Objednala som z tohto eshopu pretoze ako jediny ponukal barbie s bielym konom, bol to pre rodinu… ale ked prisiel kon bol inej farby… takze fotky su zavadzajuce, mohla som objednat z akehokolvek ineho obchodu.
- Komunikácia obchodu
Po mesiaci som reklamoval tovar.
Ten som im zaslal na adresu na vlatné náklady, po týždni mi prišiel potvrdzovací e-mail o reklámacii s krátkym videom kde vraj ovládač funguje. Od vtedy obchod neodpovedá na e-mail a nereaguje na telefón. -
Tovar mi nedorazil a vôbec ma neinformovali čo ďalej .. vôbec so mnou nekomunikujú, platbu mali uhradenu hneď pri nákupe, napriek tomu ma neinformovali o nedoručení ani vratení platby !!! Určite to nenechám takto !
Deklarovaný tovar nespľňal svoj účel, vôbec na daný prpdukt nepasoval. Tovar som im zaslal späť. Napriek tomu, že som 2x platil poštovné mi už tretí týždeň nie sú schopný ani len vrátiť cenu produktu. NIKDY VIAC OD NICH NIČ!!! Vraj "Originálky" :-D :-D
Zaregistroval som tovar cez https://www.minecraft.net/ a nefungoval. musel som si klúč kúpiť inde aby fungoval.
Tovar som síce dostal ale keď som zapojil do zástrčky vyhodilo ističe v celom dome nakoľko išli o čínsky napájací zdroj na xbox slim.
- Niekoľkokrát po sebe dodanie už používaného aktivačného kódu k hre.
Hned po nahrati objednavky mi zacal chodit spam.
- Oznámili mi, že moja adresa neexistuje, pritom mi ani nepovedali, kde vlastne bývam, pričom na moju adresu mi chodí tovar prakticky z celého sveta.
Zbytočne objednávať, tovar Vám nedodajú a Vy zistíte, že vlastne ani nebývate tam, kde bývate.
Neodporúčam, kvôli zbytočnému spamu do mailu...
- Tovar prišiel poškodený a nefunkčný, komunikácia obchodu žiadna. Nereagujú!!!! Už nikdy viac, nedoporucujem
- Žiadna výhoda
Poslali použitú a nie funkčnú mechaniku do ps4, pliešky ohnuté mechanika nefunguje
- Komunikácia
- Platba dopredu - 8 dní ich platobná brána blokovala moje peniaze a ich riešeneie bolo, nakupovať znova.
Najhoršia skúsenosť akú som za celý život mal. Pol dňa písanaia mailov a vyvolávania, bez odozvy.
Mechanika nefunguje
- Dlhá čakacia doba, produkt bol vyplatený dopredu
- Balik sa nedoručil
2 týždne čakám a nič neprišlo
Informovali ma o meškaní doručenia objednávky, termín napriek tomu nedodržali. O ďalšom meškaní ma neinformovali. Na moju otázku, kde je objednávka prišla odpoveď, že tovar ešte stále nemajú na sklade.
- zaplatíte a o týždeň stále tovar nemáte
neschopnosť doručiť tovar za 5 pracovných dní