- Dobrý deň,
- s týmtom inter.obchodom som veľmi spokojná. Tovar mi bol dodaný v dohodnutej lehote. Okuliare sedia ako uliate a som rada, že som tento typ našla aj v slovenskom internetovom eshope za dobrú cenu.Personál po telefonickej komunikácii veľmi ochotný!
- Nie je to žiaden fake, ako na niektorých stránkach ponúkajú.
- Dávam z piatich hviezdičiek osem!
- :-)
Cena, široký výber okuliarov, kvalita, dod.lehota -SUPER
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Vážená zákazníčka, ďakujeme Vám sa super hodnotenie nášho e-shopu,teší nás Vaša reakcia a budeme radi ak zostanete našim verným klientom.Ďakujeme.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Dlhé dodanie tovaru, neprofesionálna komunikácia
Dodacie lehoty z roku 1993
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa Vám avšak snažíme sa každý deň aktualizovať našu stránku, ale bohužiaľ pri kvante modelov to nieje možné, v našom e-shope ste si vybral tovar,ktorý je momentálne vypredaný,ale zároveň zadaný do výrobného procesu a tak je aj uvedené v popise na našej stránke. Každému kupujúcemu sa snažíme ponúknuť náhradný model. Ďakujeme za pochopenie.
- žiadne
- dlhá dodacia lehota
najpr si zistite či vôbec maju tovar ktory ponukaju
- výborná komunikácia, ochota, rýchlosť dodania tovaru.
- nepostrehla som žiadne.
výborná komunikácia, ochota, rýchlosť dodania tovaru.
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Ďakujeme za Vaše kladné ohodnotenie nášho e-shopu. Naším cieľom je vyhovieť každému zákazníkovi a veľmi nás teší Vaša spokojnosť.Stále sa snažíme zlepšovať naše služby.Bude nám cťou ak v budúcnosti navštívite náš e-shop. -
- Dodacia doba tovaru 60 dní!!!
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Vážený zákazník, v našom e-shope ste si vybral tovar,ktorý je momentálne vypredaný,ale zároveň zadaný do výrobného procesu a tak je aj uvedené v popise na našej stránke. Ďakujeme za pochopenie.
- Nič
- Dlhá dodacia doba je naschvál predĺžená aby prišiel z Číny
- Zavádzanie že sa jedná o originál
Ak sa čudujete prečo má obchod dlhú dodaciu dobu alebo Vám zavolajú že daný tovar je akože vo výrobe tak je to preto, že ho kúpia z Číny a čakajú kým im príde pokiaľ ide o slnečné okuliare a predajú Vám šmejd za cenu originálu.
Vyhýbať sa obchodu. Nekupovať !
EDIT: Tak mi vysvetlite prečo ste mi poslali falzifikáty okuliare Ray Ban 3025? V 2 optikách mi povedali že sú to falzifikáty, dokonca sme ich porovnávali a je to lacný šmejd z bohviekade.
A čo keď máte licenciu? To Vám bráni predávať falzifikáty akože? Hanbite sa, dostanete takú reklamu akú si zaslúžite za klamanie. Vyjadrite sa k tomuto teraz.
Mám natočené video ako ich vybaľujem priamo z balíka a na balíku napísané meno majiteľa Richarda Martinkoviča.
Nekupovať u nich. !Reakcia obchodu optikatitus.sk
Vážený VÝHERCA súťaže, ako optika sme licencovaný partner firmy Luxottica taliansko, ktorá je výhradným výrobcom a distribútorom značky Ray Ban pre celú europu. Ďakujeme za pochopenie.
- Rýchlosť, korektnost a ochota pomôcť
Skvelý sortiment a ceny
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Ďakujeme za Vašu pozitívnu reakciu. Budeme radi keď opäť navštívite náš e-shop.
so spokojna s komunikaciou,s dodrzanim dodacej doby..aj ked je to 14 dni,momentalne mi to takto vyhovovalo,obchod odporucam,s tovarom som spokojna...dakujem
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Ďakujeme za Vašu reakciu nášho e-shopu, budeme radi ak nás opäť navštívite. Prajeme pekný deň
- ponuka
- aktuálnosť ponuky
Iba tento obchod mi bol schopný realizovať objednávku s mojimi kritériami a v dobrej cene.
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Ďakujeme za Vašu pozitívnu reakciu. Budeme radi keď opäť navštívite náš e-shop.
- Pri vypredanom tovare bolo uvedené že je na sklade.
Nespoľahlivé
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa Vám avšak snažíme sa každý deň aktualizovať našu stránku, ale bohužiaľ pri kvante modelov to nieje možné. Vždy sa snažíme ponúknuť zákazníkovi inú alternatívu podobného modelu.
- prehladnosť
Nakupujte
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie. Prajeme Vám príjemný deň.
- najlepsia cena
najlepsia cena, super komunikacia, rychle dodanie. prijemny personal, poradi,ked treba...
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Budeme radi ak opäť navštívite nás e-shop.
- ponuka modely okuliarov inde nedostupne
- ziadne
Odporucam ak mate vyhliadnuty model ktory nikde nemozete kupit, tu ho urcite najdete
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie nášho e-shopu. Budeme radi ak nás opäť navštívite.
- Komunikacia
- Ziadne
Odporucam
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie nášho e-shopu.
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.
- cena, ochota predavajúceho, informovanosť, komunikácia
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie.
- Kvalita, dostupnost, vyhodna cena, rychlost a odporucam urcite aj kamenny obchod, kde vidiet profesionalitu a ochotu pomoct poradit, proste inde ako v tomto obchode kupovat uz urcite nebudem
- parametre (dioptria...) je nutne zadavat do poznamky, chyba tam nejake zjednoduchsene zadavanie, ale vsetko prislo v poriadku tak ako malo, takze spokojnost....
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie, budeme radi ak opäť navštívite náš e-shop a radi Vám aj v budúcnosti poradíme. Prajeme Vám pekný deň.
- super cena,
- velky vyber druhov tovaru
- troska dlhsia dodacia doba, ale na tu som bola vopred upozornena
jednoznacne ODPORUCAM
Reakcia obchodu optikatitus.sk
Ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie. Budeme radi ak navštívite opäť náš e-shop.
- Pefektne ceny.
- Seriozny pristup.
- Maximalna profesionalita, na najvyssej urovni.
- Starostlivost o zakaznikov.
- Spatna vazba o stave objednavky.
- Nenarazila som na ziadne
Okuliarky prekrasne, top kvalita, presne aku som ocakavala. Vzhladom na to, ze sa jedna o optiku na profesionalnej urovni, aj priamo zabrusia u nich zakupene sosovky (zahrnute uz v cene sosovky - perfektna cena mimochodom)do okuliarov, tym padom mi prisli komplet hotove okuliarky, nebolo treba ist este dodatocne do miestnej optiky, ako v pripade inych obchodov s okuliarmi.
Seriozny pristup mali - bola som neustale informovana o stave mojej objednavky, dokonca ma kontaktovali priamo po objednavke telefonicky, aby si overili moje dioptrie - aby sa nahodou nevyskytla ziadna chyba, preklep pri objednavke. Hodnotim ako uplne TOP, a to mam bohate skusenosti aj s objednavakmi zo zahranicia.Reakcia obchodu optikatitus.sk
Ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie. Teší nás, že ste boli spokojná. Budeme radi ak opäť navštívite náš e-shop. Prajeme Vám pekný deň.