- dlhsia expedicia
- prehľadný e-shop
- relatívne drahé poštovné
- Rychle dodanie tovafu
Spokojnost
To ar je kvalitny primerana cena porsonal velmi ustretovy na moj vkys je postovne prehnane drahe neni ziadna zhodnejsia resp.lacnejsia preprava ako napriklad na vydajne miesto.Inac vsetko v pohode
- produkty
- komunikácia z obchod
- žiadne
- rychlost
- Rýchle dodanie, kvalitný výrobok.
Dlhšie dohladávanie ale inak prehľadné -spokojnný !
Ústretový personál.
- rychlosť dodania
- Rýchle vybavenie
Som spokojný.
nenám namietky
- Pohodlný internetový nákup.
- Je fantastické, čo všetko tento obchod ponúka. Vybavenie objednávky super rýchle.
- Komunikácia na úrovni 4. cenovej
- Zosmiešňovanie zákazníka
- Primitivizmus a hulvátsky prístup
Katastrofa.
Objednaný tovar veľkostne nepasoval, požiadali ma o premeranie a zaslanie fotografie.
Odpoveď e-shopu (úryvok):
"Dobrý den,
silně pochybuji o přesnosti nejen vašeho posuvného měřítka, ale i způsobu měření.
Slušne som sa im ospravedlnil, že nedisponujem profesionálnou technikou na meranie.
Odpoveď e-shopu:
"Kovová šuplera stojí 3 eura, a nemusíte ji ani kalibrovat.
Ale bude vám prd platná, když ji neumíte používat."
Odpoveď na recenziu:
"Pán Boris meral štandardizovaný produkt 38 mm pomocou plastového posuvného merítka.
Okrem toho, že merítko nesprávne priložil a meral tak úplný nezmysel, tak navyše nedokázal ani odpočítať hodnoty z rysky a premeral tak 1 mm, ale reklamoval 2mm a ešte nás upozornil, že v hornbachu majú práve produkt s nezmyselným rozmerom ktorý nameral.
Keď bol upozornený na fakt, že rozmery produktu zodpovedajú, ale bohužiaľ len on nemeria správne (ak na to má jeho meradlo väčšiu vôľu ako rozdiel, ktorý s ním chce zmerať), asertívne sa s nami začal dohadovať o tom, že on predsa „nedisponuje profesionálne meračskou technikou certifikovanou a kalibrovanou slovenskou legálnou metrológiou".
Diskusiu sme preto ukončili rovnakým štýlom, akým ju pán Boris viedol.
Pokiaľ bude pán Boris chcieť, osobne a bezplatne ho naučíme pravítko aj šuplera používať. Dovtedy stále platí, že môže produkt vrátiť."
Píšu o mojej asertívnej odpovedi (t. j. slušnej, nekonfliktnej...) a odpovedajú agresívne a vulgárne.
Nech si zákazníci vytvoria obraz o tejto spoločnosti.Reakcia obchodu Onpira.sk
Pan inženýr a doktor filozofie reklamoval velikost produktu, u kterého tvrdil, že je o 2 mm menší. Poslal fotografii, ze které bylo zřejmé, že produkt je zcela v pořádku, jen on neumí měřit průměr.
Na upozornění, že to nejen neměří správně, ale navíc měří plastovým měřítkem, které ani nemá požadovanou toleranci, se naštval a arogantně si stěžoval, že on přece nemá kalibrované měřidlo metrologického ústavu!
Když jsme mu prozradili, že kvalitní měřidlo koupí i pod 3 EUR, dal nám negativní recenzi.
Udělejte si obrázek sami... -
- Rychlost, spolahlivost