- Objednávka bola vybavená veľmi rýchlo
Spokojný
- ochota,rychlost
Dakujeme pekne
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Objednala som si dve vane, minulý týždeň ich nedoručili, pretože jednu cestou poškodili. Firma sa ozvala, či môže objednávku doručiť v pondelok, aby nemuseli chodiť dvakrát. Včera doviezli tovar, ale len jednu vaňu. Druhú zabudli naložiť.
Reakcia obchodu OK TREND
Dobry den, vami objednany tovar sme hned jako nabehla vasa uhrada odovzdali kurierovi na dorucenie. Bohuzial pocas dopravy doslo k poskodeniu 1 ks. Hned ako nam bolo upresnene, o ktoru vanu sa jedna sme zabalili novu vanu, aby Vam ju dorucili naraz. Aj napriek tomu, ze som pisala poziadavku pri objednavke dopravy a posielala aj e-mail do dopravnej spolocnosti bohuzial Vam vane neboli dorucene naraz . Za co som sa Vam telefonicky ospravedlnila. Chyba sa nestala u nas. Z nasej strany bola vynalozena maximalna snaha, aby ste tovar obdrzali v co najkratsom moznom case. Niekolko, krat som bola z Vasej strany ubezpecena, ze nie je problém s dlhsou dodacou dobou, nakolko neplánujete realizovat prerabku ihned. V telefonickom kontakte sme boli kazdy den, nakolko som Vas informovala kedy tovar od nas bol prevzaty, z mojej strany ste boli informovany aj o poskodeni a nasledne som sa telefonicky informovala aj o tom ci bol tovar doruceny v poriadku. Aj napriek tomu si Vazim vase hodnotenie a verim, ze nas posunie dalej
- okamžitá reakcia
- jeho umiestnenie z hľadiska môjho bydliska
Jednoducho spokojnosť ústretovosť a profesionálne poradenstvo mozem len odporučiť
Reakcia obchodu OK TREND
Ďakujeme pekne, teší nás, vaša spokojnosť
dobry eshop, komunikacia super a takisto aj tovar, Určite odporučam
dakujeme pekne
- flexibilita, ochota
príjemná komunikácie, ochota hľadať momentálne nedostupný tovar
dakujeme
- rychlost
- nic
absolutne korrektny obchod
- pružnost,kompletna dodavka aj s dokumentaciou
tovar som inde nezohnal. odporučam
Dakujeme pekne.
- potrebovali sme rýchlo uvedený tovar
potrebovali sme tovar čím skôr
obchod určite odporúčame
áno pre rýchlosť, kvalitu, ochotuReakcia obchodu OK TREND
Dakujeme pekne
- Ste skvela, pohotova firma. Prekvapili ste ma rychlostou vybavenia objednavky a expresne dodanie tovaru.
- Neviem o nich
Spolahlive a profesionalne vybavenie poziadavky zakaznika
- Vyborna komunikacia
- ziadne