- Veľmi pekné Vianočné ozdoby.
Nádherné Vianočné ozdoby a veľmi dobrá komunikácia. Odporúčam. Som veľmi spokojný.
Všetko super na jednotku !
- Seriózny predajca
- Nádherné vianočné ozdoby zo slovenskej manufakrury
- Decentné zabalené v originálnych krabickach
- Jednoduchý, rýchly a spoľahlivý nákup
- Rýchle vybavenie objednávky.
- Kvalitne zabalené.
Skúsenosti ešte nemám pretože som ešte tovar neobdržala..som ešte len čakateĺka
Prečo mam hodnotiť ked tovar nemam???
OK.
- Krásna práca
- Skvelá kvalita
- Žiadne
Všetkým odporúčm podporiť výrobné družstvo v Čadci. Treba si ich vážiť, lebo toto je posledný podnik ktorý na SR ručne vyrába krásne ozdoby. Ozdoby mi priniesli kus detstva a na stromčeku sa budú krásne vynímať. Ďakujem.
- slovenská kvalita, ručná práca, rýchlosť doručenia
- Nádherné , jedinečné vianočné ozdoby za prijatelnú cenu. Nie len pre vlastné potešenie ale vhodné aj ako darček!
- Objednane viackrát a spokojnost
- Krásna klasika
- rýchle vybavenie objednávky
- retro kolekcie vianočných ozdôb
- Pekný výber
- Slovenská výroba
- Sympatické ceny
Nevedela som o nich, len som sa raz dostala k príspevku, že sú slovenská firma, tak reku niečo si kúpim a spokojná som. Čo viac
Rucna praca vianocnych ozdob je nadherna a dorucene boli bez poskodenia
- - veľmi jednoduchý spôsob on-line objednania
- - napriek danému stavu v Okrase (len zo dva týždne po záplavách) veľmi rýchle doručenie kuriérom (do týždňa)
- - ozdoby boli veľmi pekne a veľmi bezpečne zabalené
- - nádherná ručná práca, ešte krajšia v reále, než na obrázkoch! (pri pohľade hlavne na zlatých snehuliačikov sme sa okamžite vrátili do detstva...)
Vôbec nie je čo vytknúť, tradičná kvalita výrobkov aj bezproblémový, rýchly a ústretový zákaznícky servis. Veľmi pekne ďakujeme a nech sa vám naďalej darí!
- Veľký výber krásnych ozdôb, vytvorených šikovnými rukami slovenských žien, veď bez nich by ani vianoce neboli.
- krasny vyber
- rychle dodané
- rucna praca
Krásne ručne robené kvalitné výrobky.