- Boaty vyber produktov,conoco dostupne
super prehľad , super rýchle dodanie . komunikácia na jednotku
Reakcia obchodu OKfish.sk – rybárske potreby
tešíme sa z Vašej spätnej väzby a sme za ňu nesmierne vďační :)
- Stále spoľahlivý
- Rýchla doprava bez poškodenia super
Reakcia obchodu OKfish.sk – rybárske potreby
ďakujeme za vašu peknú recenziu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní rýchlosťou a kvalitou našich služieb. Teší nás, že sa balík dostal k vám bez poškodenia.
kolektív OKfish -
- Spolupráca s kuriérom je katastrofa- kuriér neoznámil kedy príde, iba zavolal,že stojí pred domom, doobeda o 11....ja som bol v práci. Inokedy som teda dal doniesť kurierom objednavku do práce.....on mi poobede / AŽ NA MOJU URGENCIU/ oznámi, že najskôr moze prist az okolo 18:00hod.SORRY,ale yo som uz zase doma.Vraj da yo boxu....ani dnes to yam este nie je,leno zase nevygenerovalo ziaden PIN.....MOJA OTÁZKA: naco si platim kuriera???Nema to dodat vtedy ,kedy to vyhovuje mne? Ja si to platim....
Reakcia obchodu OKfish.sk – rybárske potreby
mrzí nás vzniknutá komplikácia s doručením zásielky. Tovar sme vám expedovali hneď po prijatí objednávky. Bohužiaľ samotné doručenie realizuje prepravná spoločnosť a nie sme schopní ho ovplyvniť. Vašu reklamáciu budeme riešiť s prepravcom.
Veríme, že nám aj naďalej zachováte svoju priazeň.
- Velké množstvo produktov
Max spokojnosť
OKfish je topka, som nimi dlhodobo pokojný :)
Reakcia obchodu OKfish.sk – rybárske potreby
ďakujeme za hodnotenie :)
kolektív OKfish -
som dlhodobo spokojný kvalitný tovar za skvelú cenu
Skvely pristup.Rychle vybavenie a nasledne dorucenie.
- Ilustračne foto sedelo, no iný priemer, závit. Žiadna podobnosť. Tovar bez možnosti použitia. Skončilo to v koši. Nie neobviňujem iných. Parametre že si to človek pomýli. Len toľko. Poštovné nestojí za reklamáciu. ......
- (Green deal.)
Reakcia obchodu OKfish.sk – rybárske potreby
mrzí nás, že Vám tovar nebol vhodný. V popise pri produkte je presne napísané, že náhradný diel je vhodný ku ktorým produktom a ktorým nie.
S vrátením tovaru by nebol žiadny problém, stačilo nás kontaktovať.
ok
- Rychly, seriozny, rychle dodanie, komunikacia
Expresné a spoľahlivé vybavenie zásielky
rychlosť vybavenia
Vždy úplná spokojnosť. Všetci ľudia milí, ochotní. Môžem len odporučiť
Reakcia obchodu OKfish.sk – rybárske potreby
v mene celého tímu Vám veľmi pekne ďakujem za peknú spätnú väzbu. Hodnotenie nás nesmierne potešilo.
- Rozmanitosť tovaru
- Nemôžem hodnotiť tovar ešte nedorazil
- Rýchlo dodali, čo som si objednal.