- Internetový obchod
majú tam malé parkovisko.
keby bola vibavena objednavka rychlešie bolo by to fajn
Reakcia obchodu Obchodný dom Bojná
Dobrý deň, objednal ste si AntikSAT balíček Začiatok na 1 mesiac (3,90 EUR). Objednávka bola vytvorená v sobotu o 19:22. V sobotu večer a v nedeľu nepracujeme, nemá Vám kto balíček aktivovať. Odporúčame Vám aby ste si balíčky objednával skôr ako Vám bude balíček deaktivovavný. Pravidelne si objedáte balíček, keď už je deaktivovaný. Prípadne si objednajte balíček na dlhšie obdobie ako na 1 mesiac.
- Rýchlosť doručenia
- Výhodná cena tovaru
- Rýchle odoslanie
- Balík kvalitne zabalený, aby sa neposkodil. Za toto dávam palec hore navyše , lebo nie všade to je samozrejmosť
- Nerada píšem túto referenciu, ale už mi prišla 2 x, možno aj 3x žiadosť o hodnotenie a tovar mi ešte stále neprišiel a už to bude skoro mesiac, ako som si ho objednala(16.04.2025), č. objednávky - 250400286.Opakovane skúšam volať na t.č. , ktoré je uvedené na webovej stránke obchodného domu a nikto mi to nedvíha. Tak možno aj toto je cesta ako sa na predajcu nakontaktovať, lebo o tovar mám stále záujem.
- Som veľmi spokojná v piatok objednaný tovar a v pondelok doručený
- Komunikácia z obchodom
- Rýchle dodanie tovaru
- Fajn ceny
Som spokojný, tovar prišiel poctivo zabalený, a fungoval bez problémov.
Príjemná komunikácia z eshopom. -
Všetko prebehlo bez problémov
Môj prvý nákup, no pri zadaní platby cez internet banking neprišiel avizovaný email na zaplatenie tovaru. Následne som im zaslal mail prečo sa tak stalo. Odpoveď prišla, s ospravedlním, že daný tovar už nemajú a ponúkli mi alternatívu (iný model), alebo zrušenie objednávky. Zrušenie prebehlo v poriadku.
Veľmi rýchle dodanie tovaru
- velmi rychle dodanie
maximalna spokoijnosť
Rýchle dodanie tovaru, ktorý málo kde majú v ponuke, nakoľko ide o náhradné diely do staršieho spotrebiča.
- Cena a výber tovaru
- Komunikácia
- Kvalita balenia
Skvelá skúsenosť určite odporúčam. Prajem veľa spokojných zákazníkov.
- Dobrá cena
- Rýchle doručenie
- Bezpečne zabalené
- Výborná komunikácia
Eshop odbojna.sk odporúčam za výbornú komunikáciu a rýchle a bezpečné zabalenie.
Žiadna komunikácia obchodu. Stav mojej objednávky som sa dozvedel až po príchode do obchodu, tam mi oznámili že objednaný tovar nemajú. Žiadna správa, ani telefonát zo strany obchodu.
- Tovar mi bol veľmi rýchlo doručený
- všetko ok
ok obchod, nemám žiadne výhrady.
- Veľký výber tovaru
- Dobré ceny
- Férové jednanie, odborné poradenstvo
Nakupoval som už viac krát a vždy spokojnosť, ako s tovarom, tak aj s dodaním.
- Super bezpečne zabalené