- Možnosť supportu od pána Miloša
V Homesystem Vám ozaj kvalifikovane poradia. Nie je to iba na oko nejaká zákaznícka infolinka. Okrem videí na youtube máte pridanú hodnotu v tom, že Vám pán Miloš reálne pomôže v prípade nejakých otázok.
- Dobrá komunikácia
Vyborna komunikacia, pred samotnou kupou mi predajca poradil vhodny vyber tovaru podla mojich potrieb.
- vyborna komunikacia s predajcom, je velmi napomocny pri vybere, komunikuje priamo cez email, ma aj Youtube kanal s radami
- zakupil som tovar v stvrtok vecer, odoslany mi bol v piatok rano, prisiel mi v sobotu do Z-boxu
Minimalistické balenie bez zbytočných plastov, bezproblémové a rýchle dodanie. Komunikácia s obchodom bezproblémová.
Cena sice není ta nejlevnější, jakou na webech naleznete, ale vždy ochotně poradí a to je myslím daleko větší benefit.
- lepsie a rychlejsie sa uy ani neda!!!
- V dodávce byl rozdíl proti objednávce. Vše okamžitě napraveno! Chyba se stane a pak se ukáže skutečný vztah k zákazníkovi. Opravdu obchod rád doporučuji!
- Obchod také zveřejňuje videa s novinkami a návody.
- Rychlost vyřízení objednávky a zaslání zboží také na jedničku!
- Rýchlosť doručenia
Skvěla podpora při dotazech, vše rychle
- Rychle dodanie
- Super obchod
- Rychle dodanie tovaru
- Super komunikacia
Jednoznacne odporucam tento obchod.
Obchod prehľadný so slušnými popismi. Tovar dorazil v poriadku, zabalený jednoducho bez zbytočných výplní a plastov.
Perfektný prístup k zákazníkovi
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Detail a forma informovania o stave riešenia objednávky
- Dobrá komunikácia
- Boli ochotný poradiť
Neuveriteľne rýchle odoslanie a veľmi milá komunikácia formou rôznych funy sms-iek
Veľmi odporúčam -
- komunikácia
- rýchlosť doručenia
- packeta
určite budem este objednávat z tohto eshopu.
Ceny jsou sice o něco málo vyšší než jinde, ale vždy vám rádi a ochotně poradí s jakýmkoli problémem, což za tu cenu určitě stojí.
- Rychle dodanie
- Komunikacia