• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Rychle vybavenie objednavky

Bambusove tielko je super arad podporujem slovenskych obchodnikov a vyrobcov.

Reakcia obchodu nikaintima.sk

Dakujem, veľmi ste nás potešili. Naše výrobky sú celé lokálne- vznikajú úplne od začiatku na Slovensku- od nákresu návrhu, výberu materiálu, konštrukcie strihu a šitia, preto nás veľmi poteší, ak to niekto ocení a prejaví nám podporu. Dodá nám tak elán do práce a chuť vyvíjať ďalšie produkty .

• Kvalita
    • Slovenske vyrobky
    • Ekologicke
    • Rychle dodanie

Kvalitne slovenske vyrobky, prirodny bambusovy material velmi prijemny na nosenie. Opakovane tu nakupujem a som 100%spokojna. Uvitala by som vacsi sortiment bambusovych veci.

• Kostruktivna komunikacia
    • ochota
    • rychlost dodania

• serióznosť, rýchlosť, kvalitný tovar

Vrelo odporúčam, slovenský výrobca s kvalitnými produktami, ktoré používam už niekoľko rokov. Výborná cena za dobrú kvalitu!

• rychlost

2 rozne e-mailove adresy, cez ktore sa da za rozne ceny objednat identicky tovar:

Reakcia obchodu nikaintima.sk

Postupne to zjednoducujeme, aby boli ceny rovnaké na starom aj novom eshope. Pokiaľ dovtedy nájdete pri niektorých produktoch lepšiu cenu, určite to využijte :)
    Starý ehop je postavený na starých IT technológiách a nevieme ako dlho bude ešte funkčný.
    Nový eshop ponúka okrem prehľadnosti produktov a článkov s doporučeniami, viac druhov zliav, takže je výhodnejší.

• SK výrobok
    • príjemný material
    • darček k objednávke
    • žiadna

Reakcia obchodu nikaintima.sk

Ďakujem za pochvalu. Nech vám výrobky slúžia.

• rychlé vyřízení objednávky

• Kvalitný tovar
    • Makkucky bambus v prírodnej farbe vhodný pre atopikov a deti
    • Rýchle doručenie
    • Pekný eshop

Reakcia obchodu nikaintima.sk

Ďakujeme za pochvalu. Eshop nedavno prešiel zmenou dizajnu, takže sa tešíme, že sa vám páči.

Rýchle dodanie

Rýchle dodanie

• Rýchle doručenie, príjemná komunikácia zo strany obchodu, mohla som si vybrať z 2 darčekov k objednávke
    • kvalitné produkty, určite nakúpim aj nabudúce

nič

kvalitné slovenské výrobky, príjemný materiál, rýchle dodanie

kvalitny slovensky vyrobca

• Slovenský výrobca

• Veľký vyber
    • Kvalutne produkty
    • Pribalený darček potešil

Bambusove oblečenie je veľmi príjemné a jemne na dotyk, je kvalitné ušité a pekne