Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Rychle vybavenie objednavky
Bambusove tielko je super arad podporujem slovenskych obchodnikov a vyrobcov.
Reakcia obchodu nikaintima.sk
Dakujem, veľmi ste nás potešili. Naše výrobky sú celé lokálne- vznikajú úplne od začiatku na Slovensku- od nákresu návrhu, výberu materiálu, konštrukcie strihu a šitia, preto nás veľmi poteší, ak to niekto ocení a prejaví nám podporu. Dodá nám tak elán do práce a chuť vyvíjať ďalšie produkty .
- Slovenske vyrobky
- Ekologicke
- Rychle dodanie
Kvalitne slovenske vyrobky, prirodny bambusovy material velmi prijemny na nosenie. Opakovane tu nakupujem a som 100%spokojna. Uvitala by som vacsi sortiment bambusovych veci.
- Kostruktivna komunikacia
- ochota
- rychlost dodania
- serióznosť, rýchlosť, kvalitný tovar
Vrelo odporúčam, slovenský výrobca s kvalitnými produktami, ktoré používam už niekoľko rokov. Výborná cena za dobrú kvalitu!
- rychlost
2 rozne e-mailove adresy, cez ktore sa da za rozne ceny objednat identicky tovar:
https://www.nikaintima.sk/Reakcia obchodu nikaintima.sk
Postupne to zjednoducujeme, aby boli ceny rovnaké na starom aj novom eshope. Pokiaľ dovtedy nájdete pri niektorých produktoch lepšiu cenu, určite to využijte :)
Starý ehop je postavený na starých IT technológiách a nevieme ako dlho bude ešte funkčný.
Nový eshop ponúka okrem prehľadnosti produktov a článkov s doporučeniami, viac druhov zliav, takže je výhodnejší. -
- SK výrobok
- príjemný material
- darček k objednávke
- žiadna
Reakcia obchodu nikaintima.sk
Ďakujem za pochvalu. Nech vám výrobky slúžia.
- rychlé vyřízení objednávky
- Kvalitný tovar
- Makkucky bambus v prírodnej farbe vhodný pre atopikov a deti
- Pekný eshop
Reakcia obchodu nikaintima.sk
Ďakujeme za pochvalu. Eshop nedavno prešiel zmenou dizajnu, takže sa tešíme, že sa vám páči.
Rýchle dodanie
Rýchle dodanie
- Rýchle doručenie, príjemná komunikácia zo strany obchodu, mohla som si vybrať z 2 darčekov k objednávke
- kvalitné produkty, určite nakúpim aj nabudúce
nič
kvalitné slovenské výrobky, príjemný materiál, rýchle dodanie
kvalitny slovensky vyrobca
- Slovenský výrobca
- Veľký vyber
- Kvalutne produkty
- Pribalený darček potešil
Bambusove oblečenie je veľmi príjemné a jemne na dotyk, je kvalitné ušité a pekne