- Rychle dodání dobre ceny, vsechno doporučuji
- Rychlé doručení
- Komunikace
Jsem extrémně spokojenej. Obrovskou radost mi dělá to rychlé doručení
Topka, už som 2x objednal zo stránky a určite ešte budem, vždy poteší darček k objednávke a hlavne to rýchlo doručenie.
- Paketa
- Viac white snusu ako v trafike
- Bez problemov s dorucenim
- Doručenie do 2 dní a možnosť výdajneho miesta
- Musím povedať že na ostatných stránkach je väčší výber ale nemajú možnosť výdajných miest takže v tomto je nicolips dobrý
Ppč obchod celkovo všetko dobre rýchle doručenie len keby máte silnejšie snusi tak by to bolo 10/10
- Rychlé dodání jsou úžasný
- Rychlé doručení, šlušný výber
- rychle
- Široký sortiment
- Rychlé doručení a vyřízení objednávky
- rozsiahla ponuka
- super ceny
- rychle doručenie
Nakupujem na nicolips už rok možno viac a zatiaľ som nemal žiadny problém
- 5 dní doručenie
Reakcia obchodu Nicolips
Dobrý deň, váš balík sa stratil u prepravcu a museli sme ho odoslať ešte raz. Kolega od nás vám aj ohľadne tohto aj volal.
Preto bolo doručenie dlhšie ako zvyčajne. Bohužiaľ nejaké veci nevieme ovplyvniť. Ďakujeme za objednávku! Verím že druhá skúsenosť bude lepšie :) -
- Rýchla a dobrá komunikácia
- Skvelý výber
- Dostupné ceny
- Ríchle doručenie
- Naj kvalita
Odporúčam nicolips pre tých ktorým sa nechce behať po trafikách a pod rýchly dovoz, ľahké obiednávanie, široký sortiment
- veľký výber produktov
- pekne nadizajnovaný a prehľadný eshop
- nie je možnosť platiť kryptomenami
- pomalšie doručenie
Pomalšie doručenie prepdokladám že bolo z dôvodu že mi bolo treba overiť vek keďže boli kupované nikotínove produkty preto by som uvítal možnosť zadať dátum narodenia pri objednávke. Fotiť a zasielať občiansky ako doklad je niečo čo spomalilo odoslanie objednávky a taktiež mi prišla objednávka neskôr skrz to že sa neposlala cez víkend ale až na najbližší pracovný deň.
Reakcia obchodu Nicolips
Dobrý deň, Ďakujeme za recenziu a za objednávku. Kryptomenami nebude možné platiť ani na ďalej.
Overenie veku u nás prebieha prostredníctvom Adulta (pri odoslaní objednávky) pri prevzatí tovaru alebo prostredníctvom e-mailu.
Cez víkend pre nás nie je možné odosielať balíky. Keďže dopravcovia GLS a Packeta nepracujú cez víkend. Ďakujeme ešte raz! Prajem vám pekný deň :)
Verím že ďalšia skúsenosť s nami bude ešte lepšia ako bola táto. -
- Velice rychle doručení do 2 dnů to bylo připravené k vyzvednutí v ČR
Maximálna spokojnosť a rýchle dodanie .
- Rýchle doručenie
Myslím si že pre každého snusiča je tento obchod ako raj