• Rýchlosť

• Rychle dodání dobre ceny, vsechno doporučuji
  • Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Rychlé doručení
    • Komunikace

Jsem extrémně spokojenej. Obrovskou radost mi dělá to rychlé doručení

Topka, už som 2x objednal zo stránky a určite ešte budem, vždy poteší darček k objednávke a hlavne to rýchlo doručenie.

• Paketa

• Viac white snusu ako v trafike
    • Bez problemov s dorucenim

• Doručenie do 2 dní a možnosť výdajneho miesta
    • Musím povedať že na ostatných stránkach je väčší výber ale nemajú možnosť výdajných miest takže v tomto je nicolips dobrý

Ppč obchod celkovo všetko dobre rýchle doručenie len keby máte silnejšie snusi tak by to bolo 10/10

• Rychlé dodání jsou úžasný

• Rychlé doručení, šlušný výber

• rychle

• Rýchle dodanie
    • Široký sortiment

• Dodanie
    • Komunikacia

Tovar mi ešte nedorazil, dokonca ho ešte ani nedali prepravcovi. Dnes je to uz 6. deň a stále čakám. Nikto sa neozve že tovar bude meškať, žiadne informácie. Hádam to niekedy príde keď už som to zaplatil.
    Ale už mi stihli poslať akciovú ponuku na ďalší nakup a dodatznik na hodnotenie.
    Nabudúce si určite vyberiem iný eshop.

Dobrý deň Štefan,
    Kvôli vašej objednávke sme sa vám snažili dovolať 3 krát. Ani raz ste nám nezdvihli telefón. Písali sme vám aj e-mail, tak tiež bez odpovede. Telefonovali sme vám a písali ohľadom toho že máte posledný deň na prevzatie vašej objednávky. Vašu objednávku ste si neprevzali aj keď bola doručená do dvoch pracovných dní a zaplatili ste ju.
    Vašu objednávku sme vám odoslali znovu. Verím že aspoň túto správu si prečítate. Ak si vašu objednávku neprevezmete vrátime vám peniaze. Mrzí nás to, ale chyba nie je na našej strane.

Prisiel mi prazdny puk

Reakcia obchodu Nicolips

Dobrý deň, vašu objednávku sme preverili na kamerovom zázname. Produkty, ktoré sme vám poslali boli poriadku a neboli otvorené. Do e-mailu sme vám poslali aj video záznam. Pravdepodobne sa jedná o omyl.

• Pri objednavke blue mustery boxu maju v popise 8 až 10 pukov, mne doslo 7

Reakcia obchodu Nicolips

Mystery box je podľa sumy. To znamená že keď vám nás systém vyberie drahšie produkty tak tých kusov môže byť menej.

• Rychlé doručení a vyřízení objednávky

• rozsiahla ponuka
    • super ceny
    • rychle doručenie

Nakupujem na nicolips už rok možno viac a zatiaľ som nemal žiadny problém

• Skvely vyber
    • Na obiednavku som čakal tyžden od pondelka do piatku

Reakcia obchodu Nicolips

váš balík bol hneď na druhý deň odoslaný. Objednali ste 26.11 (utorok) o 21:05. Balík sme odoslali 27.11. (stredu) a vo štvrtok bol balík u vás. Nerozumiem vašej recenzii. Doručenie bolo do dvoch dní. Ak máte nejaké otázky som tu pre vás.

• 5 dní doručenie

Reakcia obchodu Nicolips

Dobrý deň, váš balík sa stratil u prepravcu a museli sme ho odoslať ešte raz. Kolega od nás vám aj ohľadne tohto aj volal.
    Preto bolo doručenie dlhšie ako zvyčajne. Bohužiaľ nejaké veci nevieme ovplyvniť. Ďakujeme za objednávku! Verím že druhá skúsenosť bude lepšie :)