Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

• Dobrý výber
    • Produkty napísané, ako skladom a nie sú
    • Slabá komunikácia

Pri produkte bolo napísané, že je skladom a aj dátum doručenia. Po objednaní a zaplatení, mi prišiel potvrdzujúci mail o objednávke. A už mi ostalo len čakať a čakať.. v deň doručenia som navštívil stránku a tam mali online chat, tak som skúsil napísať. Taktiež tam bolo napísané, že "odpovieme hneď", čakal som dve hodiny a nič, potom som opustil stránku. Potom sme komunikovali len cez mail a nevedeli mi vysvetliť, že prečo majú veci skladom a pritom ich nemajú. Kebyže viem, že to nedodajú v určenom dátume, zvolím iný obchod. Ďaľšia vec, mal som mať zásielku doručenú do packeta boxu, ale obchod mi ju poslal kuriérom. Nechápem prečo. Keby aspoň komunikovali a dajú mi vedieť, že tovar nieje skladom, alebo, že mi ju môžu poslať len kuriérom, tak by sme našli kompromis, ale nič také sa neudialo.. a taktiež na obrázku majú produkt s modrou nálepkou, ktorá je po nemecky, keďže produkt je z nemecka a je to ručne vyrobená fľaša, mal som tam len niečo po maďarsky, čiže ani tá fľaša nebola ako na obrázku.. dosť veľa prešľapov na jednu objednávku. Preto nedoporučujem obchod. Slabá komunikácia, nejasný pôvod produktov. Už som len zvedavý, ako sa budú snažiť vyvrátiť moju skúsenosť, že to tak nebolo...

• So spoluprácou som spokojný, pretože som dostal čo som si objednal. Obrázky z webovej stránky zodpovedajú produktu.

• Okamžité dodanie tovaru

• rýchlosť doručenia, veľmi dobrá komunikácia

• rychlost

• Ako vzdy. Tovar ktory som chcel mali skladom takze prisiel ako slubili do 3 dni.

Fajn e.shop. zaujimave specificke polozky. Rad tu nakupujem. Nech sa vam dari :)

• Rýchle vybavenie objednávky

rychlost dodání, pečlivě zabaleno, vše v pořádku

• Rychlé doručení

• Rychlost
    • Cena

rychlé doručení
    velký výběr zboží
    vše na skladě - žádné změny objednávky, nebo obava, že produkt co jsem si vybral nebude na skladě

• super, a lacný obchod na drinky

• Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky

ďakujeme za recenziu

• Komunikace, rychlost, ochota.

Reakcia obchodu NEXTDRINK.sk

ďakujeme pekne za pozitívne slová.
    NEXTDRINK

• Vzhledem ke skutečnosti, že často nebývám doma, uvítal bych možnost zásilku nechat ve vybrané uložence.

Nemám výhrady, naopak chválím. pokračujte stejně dobře jako doposud a brzy si u Vás zase něco objednám.

vázěný zákazník,

ďakujeme za Vašu objednávku, ako aj za podnet k zlepšeniu. Žiaľ zasielanie na výdajné miesta uloženky v ČR zatiaľ zo SR nieje možné. Akonáhle spoločnosť WE/DO, túto možnosť slovenským eshopom ponúkne, obratom ju s radosťou ponúkneme našim zákazníkom z Českej Republiky. Dovtedy Vám odporúčame využiť výdajné miesta spoločnosti Packeta, ktorých je v ČR naozaj hojne.

s pozdravom
    NEXTDRINK

Perfektne jednanie, ústretovosť a ochota na jednotku.

Reakcia obchodu NEXTDRINK.sk

ďakujeme za peknú recenziu :)
    NEXTDRINK

Veľký výber a rýchle dodanie objednávky.

Dobrý deň Katarína,

Ďakujeme Vám za recenziu a želáme pekný deň :)

NEXTDRINK.sk

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• dobrý výber tovaru
    • dobré ceny