+ ultra rýchle dodanie a maximálna ústretovosť pri reklamácii

• Rýchle dodanie super jednanie aj komunikacia

Tovar bol doručený bleskovo, mikina je kvalitná ale motív na nej je veľmi nekvalitný, Je to typ nazehlovavky ktorá sa po pár prianiach odlupne. Keby som nebola v časovej tiesni tak mikinu pošlem späť.

Reakcia obchodu www.navrhnisi.sk

Dobry den, kontroloval som si Vasu objednavku, co to boli za data. No a ak toto tvrdite o jednom z nasich najpredavanejsich produktoch, tak musim iba tvrdit, ze je tato recenzia pisana konkurenciou :) Nemame ani jednu reklamaciu nato, ze by aj po rokoch nasa potlac schadzala alebo sa zosuchala. Kazdy den chodia recenzie od zakaznikov ake kvalitne produkty im posielame a ako su spokojny... ale zrovna Vam by sme poslali mikinu, kde by bola nekvalitna a tvrda potlac :) Mozno je na zvazeni, ci ste to neobjednavala napriklad na niektorej z konkurencnych stranok a omylom ste napisala recenziu nam :) Pekny den Eli

• Rýchlosť, spokojnosť

• Všetko ok, extra rýchle dodanie, spokojnosť.

Pozor na dámske veľkosti, treba premeriavať (sú menšie ako štandardne). Pánske sú ok.

Som maximálne spokojná s materiálom a termínom doručenia, určite odporúčam.

ústretovosť a rýchle vybavenie

Najprv som sa bála keď som si dávala vlastný návrh, že ako to bude vyzerať či sa to podarí tak ako chcem. A keď to prišlo, bolo to presne tak ako som si predstavovala bolo to úžasné. Takže odporúčam.

• Všetko prebehlo v poriadku

Vsetko bolo úplne v poriadku

rýchle bezproblémové dodanie, tričká ešte neboli nosené kedže je to darček , ale materiál aj potlač vyzerjú byť kvalitné. Tričká zatiaľ splnili moje očakávania, uvidíme nosením.

• Velmi pekny dizajn, vtipne napisy.

• Rýchlosť doručenia.
    • Žiadne.

Super super všetko prístup rýchlosť kvalita.. Niet co dodat

• Skore vybavenie objednavky

• Obchod výroby každý navrh
    • Žiadna

• Rýchle dodanie tovaru, komunikácia, tovar zodpovedal popisu a obrázku

• super komunikácia, jednoduchý kreátor samonávrhu

veľká spokojnosť s nákupom, najskôr som objednala tričko robila som si svoj návrh, prišlo presne podľa požiadaviek, tak som objednávala ešte vankúšik tiež svoj návrh prišiel tiež presne podľa toho ako som zadala, čiže za mňa veľká spokojnosť, keď budem ešte niečo v tomto duchu potrebovať určite objednám tu, dodanie super, rýchle spracovanie dodanie do boxu, čiže všetko top

rychle dodanie

• Rýchle dodanie