Spokojnosť. Odporúčam.
- Nekomunikácia, aj na základe poslaného mailu, kde mi zamenili dodaciu a fakturačnú adresu. Tovar skončil na opačnom konci republiky. Poprosila som ich, nech si na to dávajú pozor a sú viac dôslednejší.
Odporucam
- Setri cas pri nakupe
- Ok
Ok
- Široka škala produktov na vyber s popisom a pekne priehladna.
- Slabinu obchod nema,skor slabina je premna kedze az nedavno som ho objavila
Rychle vybavenie objednavky,super ceny, urcite budem odporucat, teda uz som aj zacala,oleje a vone to je moja srdcovka takze tento obchodik je premna TOP.
- šetrí môj čas
vrelo odporúčam , našla som to čo som hľadala, tovar došiel rýchlo a bol v poriadku.
- zlava na osobny odber, nizke ceny
- neponukaju odovzdanie nadobiek (esencialne oleje) na znovu pouzitie
- rychlosť,poslali mi esencialny olej ako darček navyše,dali mi 5 percent zľavu
super
- rýchle dodanie a dobrá kvalita
- Viac produktov,co nadvazuju na seba,napr.aromalampy a ponuka aj vonnych olejov
- Podla mna je to vyber dopravcu,prepravca nedba na to,ze je tovar oznaceny stitkom - nalepkou krehky tovar
Druha objednavka resp. reklamacia prvej objednavky ( tovar prepravca pri doprave poskodil )bola vybavena obratom cez slovensku "osvedcenu' postu a zasielka prisla v 100% stave do dvoch dni.....
- poštovné
- Prekvapive rychle dodanie.
Velmi dobre aromaticke olejceky. Nesklamali ani tento krat.
- Rýchle dodanie tovaru, po zaslaní dokladu o platbe. Úžasné prírodné éterické oleje. Krásne prevoňajú byt, nedráždia dýchanie ako umelé vonné oleje. 100% kvalita a moja spokojnosť.
- nemá
- Super komunikácia, produkty, ceny
Určite odporúčam.
- ponuka, doručenie
odporúčam
- Neuplne informacie o produktoch...novych
V pohode
dobrý sortiment a prijateľné ceny. Aj poštovné som mala zdarma pri väčšej objednávke. Určite si tu ešte niečo budem objednávať.
Je to pohodlne a rýchle som spokojná.
Kvalita, cena, rýchlosť
- Som spokojná s kvalitou olejov
Odporúčam