Expresná rýchlosť doručenia
Som veľmi spokojná.
- Veľký vyber kvalitných doplnkov/výživy/…
- Prehľadné usporiadané
Som veľmi spokojná. Zásielka bola dôkladne zabalená a dodaná veľmi rýchlo
Reakcia obchodu Natima
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu, veľmi nás to teší. Sme radi, že ste boli spokojná s rýchlosťou nášho doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou.
- všetko super
Reakcia obchodu Natima
veľmi si ceníme Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Spokojnosť zákazníkov je našou najvyššou prioritou. Tešíme sa na Vaše ďalšie objednávky.
- Promtná práca.
- velmi rychle dodanie - 24 hod
Reakcia obchodu Natima
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu, veľmi nás to teší. Sme radi, že ste boli spokojný s rýchlosťou nášho doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou.
za tím Natima, Kateřina. -
- Kvalitné a účinne doplnky, dobré ceny, rýchla dodávka
- Žiadna nevýhoda.⁸
Odporúčam
Reakcia obchodu Natima
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu, veľmi nás teší, že ste spokojná s našimi produktmi a službami. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou.
- Tovar bol doručený rýchlo,pekne zabalený,za dva dni. Som spokojná
Odporúčam,kvalitu celkovo hodnotím až po užití celej dávky, zatiaľ som zjedla asi 10 tabletiek, zlepšil sa mi spanok
za tím Natima, Kateřina. -
Už asi 5 rokov objednavam produkt a ešte ani jediný krát som nemal zlú skúsenosť z Vašim eshopom.Vždy veľmi rychle dodanie a profesionálny pristup k zákazníkovi.
- Expresné dodanie
- Veľmi dobrá kvalita produktov
Reakcia obchodu Natima
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu, veľmi nás teší, že ste spokojný s našimi produktmi a službami. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou.
za tím Natima, Kateřina. -
- Objednávam stále. Som spokojná zakaznička.
Spokojnost s obchodom.
za tím Natima, Kateřina. -
rýchle doručenie, prehľadnosť obchodu, nízke ceny
za tím Natima, Kateřina. -
Výhoda,nemusím chodiť po obchodoch a lekárňach.
za tím Natima, Kateřina. -
- Rýchlosť vybavenia objednávky a jej doručenia
- Precíznosť
- Kvalita výrobku, veľká spokojnosť
Nemám negatívne skúsenosti
Veľká spokojnosť, rýchle doručenie.Dakujem.❤️
- Dobrá cena
- Rýchle doručenie tovaru
Objednával som dvakrát z tohto obchodu a nebol žiadny problém. Tovar mi bol doručený veľmi rýchlo bez žiadnych komplikácií.
za tím Natima, Kateřina.