- Rychle dodanie
- Kvalitný tovar
- Super ceny
Tovar sa dal ľahko nájsť na stránke, magnézium som si objednala už po 2x a balík prišiel naozaj prekvapivo rýchlo. Som veľmi spokojná.
Priebežné informácie o objednávke, rýchle dodanie-ďakujem.
Reakcia obchodu Natima
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu, veľmi nás to teší. Sme radi, že ste boli spokojný s rýchlosťou nášho doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou.
za tím Natima, Kateřina. -
- Rad nákupujem v tomto obchode
- Nie sú
Reakcia obchodu Natima
veľmi si ceníme Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Spokojnosť zákazníkov je našou najvyššou prioritou. Tešíme sa na Vaše ďalšie objednávky.
Top
- Rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu Natima
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu, veľmi nás to teší. Sme radi, že ste boli spokojná s rýchlosťou nášho doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou.
- Spokojnosť
Rýchle jednanie
- Maximálna spokojnosť
- Rýchle doručenie tovaru
- Kvalitné produkty
Som maximálmne spokojný ako vždy kupujem iba produkty od NATIMA nikde inde, keď sa mi doplnky minú objednávam ďalšie automaticky jedná sa naozaj o veľmi kvalitné produkty odporúčam každým.
Reakcia obchodu Natima
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu, veľmi nás teší, že ste spokojný s našimi produktmi a službami. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou.
za tím Natima, Kateřina. -
Ja som maximálne spokojná, objednávka bola vybavená rýchlo a didanie tiež❤️
- Spokojnosť so službami
- rýchlosť, dobrý výber
- xx
fajn obchod
Reakcia obchodu Natima
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu, veľmi nás teší, že ste spokojná s našimi produktmi a službami. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou.
Spokojnost OK.
za tím Natima, Kateřina. -
Tovar som si bola vyzdvihnúť na pošte. Keď sa platí poštovné, mohol by balík priniesť kurier na adresu. Na balíku je označenie Expres kurier na adresu.
Reakcia obchodu Natima
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Pri vytváraní objednávky ste si zvolili spôsob dopravy Slovenská pošta – Balík na poštu, preto bola zásielka doručená na Vami zvolenú poštu na vyzdvihnutie.
- Veľmi rýchle dorucenie
Spokojnosť
za tím Natima, Kateřina. -
- Super rýchlo spoľahlivo !
za tím Natima, Kateřina. -
Všetko OK, od objednávky až po promptné doručenie. Osvedčený horčík.
Super rýchle dodanie
Expresná rýchlosť doručenia