- Skoda ze neoznamia mailom ze prijali objednavku
- Super
- Rýchla komunikácia.
Som velmi spokojna so servisom Nastol.sk. Ked som objednavala tovar, sytem mi ukazal, ze tovar je na sklade. Hned v ten den mi telefonovali z Nastol.sk, bohzial tovar na sklade nie je, ale bude mi doruceny ako nahle to bude mozne. Bola som milo prekvapena, ze mi niekto zavolal a oznamil, aby som pockala niekolko dni. Tovar prisiel do 4 pracovnych dni. Starostlivost o zakaznika na 1. Jedna vec mi chyba a to je moznost platby Paypal-om, velmi by som ocenila tuto moznost.
- Perfektný e -shop, odporúčam
Úžasný e -shop, produkty Villeroy&Boch, nádherné z Veľkej noci, perfektný pro - zákaznícky prístup, všetkým odporúčam
Perfektná komunikácia a promptné doručenie
- Dodanie na druhý deň
- Super komunikácia cez telefón
- velmi ochotna pani
velmi ochotna pani prijemna vestko vybavili velmi rychlo kvalita poharov velmi dobra som spokojny
- Rýchle vybavenie objednávky
- Skvelý e -shop
Skvelý e - shop s nádhernými veľkonočnými produktami zn. Villeroy&Boch, nádherné misky, perfektné prestieranie, postavička zajačice Anna veľká, nádhera, zajačik ležiaci a nakoniec každoročne nádherná veľkonočná obrovská váza v tvare vajíčka s motívom zajačice, odporúčam všetkým, nádherný tovar
- Špička medzi e -shopmi
Najlepší slovenský e -shop nastôl.sk, exkluzívne produkty, stále akcie, zľavy, ústretoví a úžasní, ochotní zamestnanci, maximálne pro - zákaznícky prístup, bleskové, expres zaslanie, špičkový e-shop len odporúčam a teším sa opäť
Ochotni pracovnici
Vynikajúci e -shop na produkty Villeroy&Boch, nádherný tovar, neustále akcie, veľmi milý a ochotný prozákaznícky prístup, dokonalý e -shop s vynikajúcimi zamestnancami, odporúčam všetkým
- Najlepší e-shop na slovenskom trhu
Fantastický e -shop pre mňa na tovar Villeroy&Boch, obrovská váza Villeroy&Boch Veľká noc 2019 je nádherná, všade vypredaná,iba na stránke na stôl, ešte bola a za fantastickú cenu v zľave, figúrka zajačika s rozliatou farbou a podstavcom na vajíčko je prekrásny, 3 zajačikovia na zavesenie, sú nádherní, a čajové sviečky 6ks v tvare zajačice - nádhera, milá a blesková komunikácia - perfektné, bleskové zaslanie, perfektné ceny na tovar Villeroy&Boch, skutočne perfektné a maximálne bezpečne zabalený tovar, aby sa nerozbil, ste špičkový e-shop, odporúčam všetkým a teším sa na ďalšie nádherné veci od Vás dobudúcna.
- možnosť objednať z katalógu akýkoľvek tovar
- dodacia lehota až mesiac
Velmi ochotny personal!
- Veľmi pekne ďakujem za rýchle vybavenie objednávky
- Velmi vysoke postovné
Tovar je pekný, kvalitný a bol doručený expresne.
- Porcelán bol kvalitne zabalený a označený
S nákupom som veľmi spokojná. Tovar prišiel rýchlo a zodpovedá aj vyobrazeniu.