Vaz.spolocnost vysoko si cením možnosť zakúpiť si takýto produkt.Dakujem za darček.Privitala by som keby bolo aj menšie balenie vhodné do príručnej menšej tašky.
- overeny e-shop, vyborna komunikacia, rychle dorucenie
- Produkt bol zabaleny v ybytocne velkej krabici ;)
Objednaný tovar mi bol bezodkladne doručený. Som spokojná. Odporúčam využiť ich ponuku.
Celý proces prebehol bez problémov
- rychlost dodania
- ceny
- Dizajnovo veľmi pekný, prehľadný a funkčný WEB
- Široká ponuka kvalitného tovaru
- Úplne bezproblémové spracovanie a dodanie objednávky
Asi jeden z veľmi mála obchodov zaoberajúcich sa takýmto druhom sortimentu.
Vsetko bolo v poriadku. Vsetko!
- Rychle vybavenie, seriozny pristup
Zásielka prišla rozdelená na 2x pričom som si robila len 1 objednávku. Jeden balík prišiel a druhy nie. Obchod nemá tefonny kontakt čiže si len dopisujete so stále inou osobou. Ako som si nakoniec zistila sama druhý balík vôbec neopustil ČR. K dnešnému dňu teda nemám žiadne vysvetlenie, riešenie.... absolútne neodporúčam.
- spoľahlivosť
- k tovaru pribalený aj darček
Už som objednávala viac krát, žiadny problém, rýchle doručenie, navyše teraz akcia
Vyzdvihla som si balik cez Paketu, po otvoreni som zistila,že nie je kompletný. Veľmi sympaticka pani mi zdvihla na zákaznickej linke. Nakoľko toho bolo veľa, balík bol rozdelený do dvoch:D ups, moja chyba, asi som si zle prečítala mail od Pakety. Problém vyriešený! k objednávke som dostala aj 2 darčeky, potešili!:) určite po minutí objednávam opäť:)
- Bleskove dorucenie, ziaden problem
- Veľmi dobrá,objednala som už viackrát.
Kvalita výrobkov, dobrá komunikácia.
- Rýchle dodanie tovaru
Kuriérska spoločnosť nemá úložné miesto.
- kvalitne respirátory
- extra rýchle doručenie
- darček k objednávke vždy poteší
Rýchle dodanie tovaru, opakovane nakupujem, veľká spokojnosť.
- Veľká spokojnosť