Nefunkčná lampa
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi, to moc nás mrzí. Nefunkční zboží můžete samozřejmě reklamovat, případně kontaktujte naši zákaznickou podporu.
www.naninails.sk -
Nekvalitné laky, roztekajú sa, na druhý deň sa olupujú a k tomu dostanete úplne nepoužiteľné pilníky. Škoda, že som nečítala recenzie skôr, ako som objednala tovar. Peniaze mi nevrátia, ako mi povedala milá pani na infolinke a chyba je v mojich nechtoch! Ďakujem. Vyhodených 72,- eur.
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi, moc nás mrzí, že nejste spokojená. V mnoha případech je na vině špatná příprava nehtu či manipulace s produkty, neváhejte navštívit našeho Rádce, případně kontaktuje naši zákaznickou podporu, kde vám se správnou modeláží poradí.
www.naninails.sk -
Nie niesom niečo iné na obrázku a niečo iné skutočnosť už nie
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi, moc nás mrzí, že nejste spokojená. V případě jakýchkoliv problémů neváhejte kontaktovat naši zákaznickou linku, kde vše vyřešíme.
www.naninails.sk -
Gel lak mi na nechtoch nevydržal ani deň.
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi, moc nás mrzí, že nejste spokojená. U gel laku záleží na správné přípravě nehtu i postupu, neváhejte kontaktovat naši zákaznickou linku, kde vám kolegyně se vším poradí.
www.naninails.sk -
Kvalita gél lakov je ešte viacej ako mizerná. Sú krehké, rozlievaju sa a vrstvy sa oddeľujú. Každú chvíľu sa mi ďalší necht praskne. Na Denato sa nehrabu ani z daleka. Otrasne a idú do kosa.
Pilníky, ktoré som si objednala sú veľmi nekvalitné, prišli mi niektoré polámané a práca s nimi je veľmi náročná, nakoľko ledva vydržia kým obrúsim druhú ruku...veľmi som s nimi nespokojná !
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi, moc nás mrzí, že nejste spokojená. Poškozené zboží můžete samozřejmě reklamovat.
Dlha dodacia lehota.
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi. Všechny zásilky odesíláme do 24 hodin od objednání, doba dodání se může lišit na základě zvolené přepravní společnosti, ve většině případů je doba dodání 1-3 pracovní dny.
www.naninails.sk -
Nie všetko čo ukazuje na obrázku Vám príde
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi. Obrázky uvedené na e-shopu jsou vždy aktuální a obsahují vše, co opravdu obdržíte. Pokud vám přišla nekompletní objednávka nebo máte nějaké pochybnosti, neváhejte se obrátit na naši zákaznickou linku, kde vše vyřešíme k vaší spokojenosti.
www.naninails.sk -
- pred expedíciou neskontrolovaná funkčnosť
nefunkčné LED svietidlo- skorodovaná jedna batéria, poškodený spínač,
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi. Moc se omlouváme, zřejmě se jedná o vadný kus, budeme rádi, když nás kontaktujete na [email protected]. Rádi vše vyřešíme k vaší spokojenosti.
- Prehľadná stránka
- Zaujímavé produkty
Objednala som si štetec ktorý sa mi pri prvom styku s acetónom zvliekol z farby, pričom je jasné, že keď je to štetec na akryl s acetónom sa stretnúť musí, štetinky sa mi povyhýbali do každej strany. Mám oveľa lacnejšie štetce, ktoré vydržali omnoho viac ako tento, pri ktorom sa platí iba za vzhľad, nie za kvalitu.
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi. Není třeba štětec na akryl namáčet do acetonu, při manipulaci s akrylem se používá liquid a na očištění pak čistič štětců, aceton slouží na odstranění gel laku. Nicméně pokud máte jakékoliv pochybnosti o kvalitě produktu, zašlete nám prosím email spolu s fotografií na [email protected] k reklamaci, kolegyně s vámi vyřeší vše potřebné.
www.naninails.sk -
- Objednala som si gel lak vo farbe dark brown. Bohužiaľ od tej farby to má veľmi ďaleko a farba vyzerá ako tmavo červená. Dosť ma sklamalo že to absolútne nekorešponduje s popisom a názvom ktorý produkt obsahuje.
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za reakci. Barvy gelů a gel laků jsou foceny z reálného tipu, vše se snažíme maximálně zpřesnit, aby pak barvy na monitoru vypadaly co nejpodobněji reálu, nicméně každý monitor i mobilní telefon má jiné rozlišení a jinak kvalitní displej, takže dosáhnout 100 % shody je velice obtížné. Pokud jste narazila na odstín, který se vám zdá na eshopu jiný než ve skutečnosti, budeme rádi, když ho napíšete na zákaznické oddělení, vše prověříme a případně opravíme. Nepoužité zboží můžete samozřejmě do 30 dnů vrátit a my vám obratem pošleme peníze zpět.
www.naninails.sk -
Objednala som vaňu na parafín a dva kusy Nani parafín 500g White with Shea Butter a pri rozbalení pod stromčekom (keďže som to kupovala ako darček) sme zistili, že jeden parafín tam vôbec neni :( na bločku naúčtovaný je a aj zaplatený , ale v balíku bol len jeden kus :( neviem čo viac ku tomu dodať :( NEODPORÚČAM a dávajte si pozor či Vám príde tovar ktorý si objednáte :(
Prislo mi to ale mestoj cervenej mi poslaly orange mesto telovej ruzovu
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi. V případě, že vám dorazilo jiné zboží než bylo objednané, nás, prosím, kontaktujte na emailu [email protected], rádi zašleme správné. Nicméně, co se týče barevnosti, je velice obtížné zachytit reálnou barvu ze 100 %, jelikož každý monitor/telefon má jiné rozlišení a u každého zákazníka se tak zobrazuje barva trochu odlišněji.
- Zvacsovacia okuliare sa rozpadavavaju
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi. Pokud vám produkt nevyhovuje či je poškozený, budeme rádi, když nás kontaktujete na [email protected]. Rádi vše vyřešíme k vaší spokojenosti.
www.naninails.sk -
Objednavka bola zrušená obchodom, asi po 3 dňoch od kedy som objednala tovar som písala, že co sa deje s mojou objednávkou, doteraz mi na mail neodpisali.. prisla mi asi po vyše týždňa len automatická odpoveď o zrušení
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za reakci. Objednávku jsem prověřoval, byla zvolena platba přes platební bránu, nicméně platba nám nedorazila, proto nebyla zásilka odeslaná. Je možné, že email s upozorněním ohledně nezaplacené objednávky vám spadl do spamu a objednávka tak byla automaticky zrušena. Budeme rádi, pokud si objednávku vytvoříte znovu, věřím, že teď již bude vše v pořádku.
- Nekvalitné gel laky
Gel lak čierny č.119 je po vytvrdnuti modrý :(
Po naneseni vrhnej vrstvy sa na nechce robia aj akesi jamky. To iste aj pri bielom č. 118Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za reakci. Pokud máte s aplikací jakýkoliv problém, neváhejte kontaktovat naše zákaznické oddělení, kolegyně vám se vším rády poradí a případně vysvětlí postup.
www.naninails.sk -
Objednavka prisla rychlo, avsak pilnik zlomeny a jeden lak uplne prazdny.
Reakcia obchodu NaniNails
omlouváme se za způsobené komplikace, nejspíše došlo k poškození při přepravě. Napište nám, prosím, na zákaznické oddělení, vše vyřešíme k vaší spokojenosti.
www.naninails.sk -
- Boli mi doručené zle tipy a doteraz moja reklamácia nieje vybavená stalo sa to už po druhý krát
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi, nicméně nikde neevidujeme žádný email ani telefonát ohledně vaší reklamace. Prosím o napsání na [email protected] či zavolání na telefon +421 948 482 122, vše bychom rádi vyřešili.
- Dlhá čakanie na tovar
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi, dle sledovacího čísla balíku bylo vše v pořádku a standardně doručeno dle doručovacího kalendáře na našich stránkách (2 pracovní dny). Nicméně situaci ještě blíže prověříme u kurýra, jestli jsou všechny informace v pořádku.
www.naninails.sk -
Nedá sa platiť kartou online. Skúsila som dve rozdielne ( na oboch bol dostatok peňazí ) platobné karty a obe mi boli zamietnuté. Keď som sa chcela vrátiť spať k objednávke aby som to teda dala na dobierku, nedalo sa. Tak som musela urobiť novú objednávku úplne od začiatku a dať to hneď na dobierku. A stalo sa mi to dva krát čo som u vás objednávala.
Reakcia obchodu NaniNails
děkujeme za recenzi. Problém s platební bránou momentálně neevidujeme, zkuste prosím ověřit, zda máte povoleny platby přes internet, někdy bývají zakázány. V případě jakýchkoliv problémů s objednávkou se neváhejte obrátit na naši zákaznickou linku.
www.naninails.sk