Zaujímavé výrobky, lacnejšie než inde, rýchla doprava, dobré akcie
- Sortiment
- Ceny
- Kvalitne výrobky ,
- Možnosť dobierky
- Bezpečne zabalené
- Dobrá cena
- Prehľadnosť
- Dobrý zákaznícky servis
Namaximum. Sk je skvelý obchod pre športovcov a milovníkov zdravej výživy , ponuka kvalitne výrobky za výborne ceny, web je prehľadný, objednávky rýchle a doručenie spoľahlivé.. ideálne pre tých ktorý chcú kvalitne doplnky za rozumnú cenu.
Super rýchle dodanie
- vsetko ok
vsetko ok
- Podľa e-mail komunikácie asi obchod objednávku poslal na druhý deň po objednaní, ale bohužial doteraz nedorazila
Neviem, kto je na vine, ale zrejme doručovacia spoločnosť Packeta, ktorá tovar nedoručila. Už sa mi raz ospravedľňovali, že tovar nedoručili a že to skúsia znovu na druhý deň... A nič. Ale v dnešnej dobe človek nikdy nevie, kto klame a pod. Ako mám hodnotiť, keď nemám čo hodnotiť?
Tovar bol doručený veľmi rýchlo do 3 dni
Max. spokojnosť so službami.
rýchlo
- Rychlost dodania
- Skvela kvalita produktov, zatial vsetko 100% stav a moja uplna spokojnost
robia super akcie na produkty+vernostny program na extra zlavu pomocou ziskanych bodov z predoslych nakupov.
Dobra cena .Rychlost dodania.
- Rýchle dodanie za dobrú cenu
Všetko supeeer
Uplná spokojnosť, Ďakujem.
- Skvelý sortiment a výborné ceny.
Som veľmi spokojná s týmto obchodom, ktorého služby využívam už niekoľko rokov a môžem ho vrelo odporúčať.
- Všetko super.
Ste TOP dakujem.
- Najlepší cena pre psyllium husk