• dvoje zo štyroch balení kvapiek D3 K2 mali spotrebu iba 6. mesiacov, pričom to nemali uvedené, resp. ja som to nikde nevidel.

• Už týždeň čakám na tovar a zatiaľ nebol odoslaný, komunikácia žiadna

Tovar som kupil v akci,cena znacka obrovsky lakavo,ale ,ze tovat bol uz rozbaleny bolo napisane malinkymy pismenkami na konci.klasika...mal to byt dar,takze asi tak..a ktovie este co je vo flakone...Ako dodanie expresne rychlo ,ale parfem ako dar nemozem pouzit..za 77 eur+doprava...naposledy v tomto obchode

Do dnes mi nebol doručený Balzam na nehty Preval, hoci som hp zaplatila platobnou kartou vopred.

Reakcia obchodu Nakupujzdravo.sk

dňa 2.4.2024 sme Vám posielali email s informáciou, že produkt už žiaľ nie je skladom a žiadali sme od Vás IBAN na vrátenie peňazí. Do dnešného dňa neevidujeme od Vás odpoveď a taktiež ste nás žiadnym spôsobom nekontaktovali so žiadosťou o informáciu v akom stave máte objednávku, kde by sme Vás opätovne informovali čo je s objednávkou.

Tovar sa mi nedostavil zaplatené bolo 21.3.2024

Tovar mi prišiel neporušený. No samotný produkt mi príde ako zafarbená voda v ktorej niečo pláva.

• zaujme ponukou zriedkavých tovarov
    • Tovar som si ibjenala, ale po doručení nezodpovedal popisu a vyobrazeniu

môj názor: opatrne!

Doteraz som nič neodržal, hoci úhrada prebehlauž minulý týždeň.

Reakcia obchodu Nakupujzdravo.sk

Dobrý deň, objednávku ste si zaregistrovali v piatok 1.3.2024, objednávka bola vybavená a odoslaná 6.3.2024 to je 3 pracovný deň po zaregistrovaní objednávky. Team Nakupujzdravo

Vyzdvihla som si objednavku minuly piatok, ktora patrila niekomu inemu.
    Stane sa, ale dnes je 10 dni od oznamenia prijatia platby, komunikacia slaba.

Objednávku som urobila 31.1:2024 a dnes je 7.2.2024 a tovar ešte nemám.
    Dlhá doba dodania tovaru.

• Do dnes tovar nemam

Reakcia obchodu Nakupujzdravo.sk

je nám veľmi ľúto, že ste na tovar museli čakať dlhšie. Pre extrémny záujem o pestrec mariánsky prišlo k jeho náhlemu vypredaniu a nebolo možné okamžite zabezpečiť extra dodávky tohoto tovaru. Ešte raz sa veľmi ospravedlňujeme za vzniknuté meškanie.

• Platbu sa nepodarilo zrealizovať

Reakcia obchodu Nakupujzdravo.sk

neprešla Vám platba kartou online a to my žiaľ nevieme ovplyvniť. Bol Vám následne zaslaný email, kde ste mali uvedené ďalšie možnosti platby za objednávku. Spravili sme všetko preto, aby Vaša objednávka mohla byť vybavená.
    Team NZ

Bohužiaľ nemôžem dať pozitívnu recenziu. Objednala som tovar 3.10.2023, prišlo potvrdenie o prijatí objednávky. Za tovar v hodnote viac ako 70€ som 5.10.2023 zaplatila kartou. Neprišlo žiadne potvrdenie o prijatí platby. 10.10.2023 som mailom kontaktovala eshop so žiadosťou, nech mi aspoň orientačne uvedú, kedy môžem očakávať doručenie mojej objednávky. Ako odpoveď prišlo ospravedlnenie, že tovar mi bude do konca týždňa (13.10.2023) doručený. Neprišiel ani tovar ani oznámenie o odoslaní objednávky. 13.10.2023 som teda mailom kontaktovala predajcu druhý raz a to so žiadosťou o zaslanie sledovacieho čísla, aby som vedela, kde sa moja objednávka nachádza, keďže už mala byť minimálne odoslaná z eshopu. Tento môj mail ostal zatiaľ bez odpovede. Takže vlastne neviem, na čom som, zaplatila som viac ako 70€ za niečo, čo teda ani netuším, či mi bude niekedy doručené. Je minimálne divné, keď dotazník na hodnotenie tovaru príde skôr ako tovar samotný.

Reakcia obchodu Nakupujzdravo.sk

snažili sme sa vám poskytnúť čo najpresnejšie informácie o doručení, ale žiaľ, nastali nečakané okolnosti, ktoré ovplyvnili plynulosť tohto procesu. Môžeme vás uistiť, že sme urobili všetko, čo bolo v našich silách, aby sme vyriešili situáciu a zabezpečili doručenie vašej objednávky čo najrýchlejšie. Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté ťažkosti. Veríme, že naše produkty splnili vaše očakávania a oslovili Vás svojou kvalitou.

• Tovar mi neprišiel

Reakcia obchodu Nakupujzdravo.sk

objednávka bola uhradená 3.10. odoslaná bola 11.10. Bol Vám zaslaný aj email s notifikáciou, že sa ospravedlňujeme za meškanie objednávky. V tomto emaily bol uvedený termín odoslania objednávky 11.10. kedy aj bola odoslaná.

• Rychlost
    • Neprofesionálne reakcia online predajne na staznost/reklamaciu

Ak budete mat náhodou výhrady(reklamáciu) k nejakému produktu (objektívne dokázateľné), predajca Vám ich (neprofesionálne, ba priam s detskou logikou) bude vyvracat. Donekonečna... Ale - slušne Vás nakoniec pozdravi

Tovar zaplatený , nedoručený, neodporúčam objednávať tovar z daného obchodu

Dvakrát som objednala MSM dve balenia a nič nedošlo ??????

Reakcia obchodu Nakupujzdravo.sk

objednávky Vám neboli doručené, kedže neboli z Vašej strany uhradené. Platba kartou online, ktorú ste si vybrali pri registrácii nebola úspešná. Bol Vám z našej strany poslaný email s notifikáciou, že tieto platby neprebehli a mali ste v nich taktiež uvedené ďalšie možnosti úhrady objednávky. Na tieto email ste nijako nereagovali. Všetky predošlé objednávky, ktoré ste si objednali na dobierku Vám boli odoslané aj doručené.
    Petra NZ

objednávka Beauty trio neobsahuje produkty ,ktoré som si objednala a sú vyobrazené v ponuke. Už sa mi to stalo aj v predchádzajúcej objednávke. Namiesto retinolu som obdržala vitamín C a kyselinu hyaluronovú 2% s..... nie 3%. 2 produkty iné.
    V tejto objednavke som objednala naviac aj vitamin C 2x, takže mám 3ks vitamínu C. Chcela som hlavne retinol.
    Takže spokojná vôbec nie som. Dodržiavajte objednávky podla ponuky.

Nehorazne zdrazenie bez upozornenia. V minulosti za tu istu cenu 1200mg ucinnej latky a teraz len necelych 400mg v jednej tablete. Balenie je podstatne mensie a ako lakadlo je v baleni o 25 ks viac ako v povodnom baleni. Posledny krat som kupil.

Reakcia obchodu Nakupujzdravo.sk

v tomto novom balení je 90% steroidných saponínov v starom bolo len 40%. V novom balení je účinnej látky (steroidných saponínov) úplne rovnako ako bolo v tom pôvodnom. Naviac je kapsula vyrobená z celulózy. Takže tento nový produkt je lepší a účinnejší ako bol ten pôvodný.
    Petra NZ

Vopred uhradený tovar mi stále nebol doručený. Možno je chyba na strane prepravnej spoločnosti, ale to ma ako zákazníka nemusí zaujímať.

Reakcia obchodu Nakupujzdravo.sk

situácia nás mrzí, došlo k chybe na našej strane pri párovaní platby. Objednávku Vám zajtra odošleme.
    Ešte raz sa ospravedlňujeme.