Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Vždy príde všetko v poriadku

• Trochu neskoršie dodanie

• Obrovské meškanie a nedoručenie objednaného tovaru ,ale iného druhu FUJ Hanba
    • Klamete ,účtujete nehorazné poplatky za doručenie.
    • Tovar bol doručený tesne pred sviatkami a nedá sa už ani v čas vymeniť.

Objednal som v vnučke hrajúcu šperkovnicu a po dlhom čase mi doručili šperkovnicu nehrajúcu ktorú som neobjednal a to ešte účtovali poštovné 6eur a 50 centov za doručený tovar čo som ,neobjednal.Narobili ste mi obrovský smútok a vnučke pokazené Vianoce.Veľká HANBA takému obchodu.Neviem ako by ste sa cítili keby sa to stalo Vám?

Som spokojná len mohli tam byť aj fixky,veľa voskoviek s ktorými sa ťažko kreslí.

• zámerne nekomunikuje a neodpovedá na emaily ohľadom reklamácií, hoci si ich otvorí
    • neochota
    • skutočne tento eshop neodporúčam!!!!

zakúpil som obyčajný držiak na knihy z bambusu. Po rozbalení som zistil, že je poškodený a obitý. Bola v ňom hlboká a veľká ryha. Kontaktoval som preto eshop. Poi týždni mi prišiel strohý mail na ktorý som opäť odpísal. Mail majiteľ otvoril a dodnes nereagoval. Po ďalšom týždni som napísal ďalší email, na ktorý opäť nereagoval. Eshop často zjavne ponúka poškodený, vyradený tovar. Nekomunikuje zámerne, hoci maily si zjavne číta. Nikdy viac ani omylom nenakúpim v tomto obchode so smetím. Neodporúčam. Radšej sa obzrite inde a nenechajte sa zlákať trochu nižšou cenou.

• Super

• Tovar mi do dnes nedorazil!
  • 10 %

• predáva poškodený a vyradený tovar za trochu nižšiu cenu ako sa predáva inde
    • zámerne nekomunikuje a neodpovedá na emaily, hoci si ich otvorí
    • neochota reklamovať

zakúpil som obyčajný držiak na knihy z bambusu. Po rozbalení som zistil, že je poškodený a obitý. Bola v ňom hlboká a veľká ryha. Kontaktoval som preto eshop. Poi týždni mi prišiel strohý mail na ktorý som opäť odpísal. Mail majiteľ otvoril a dodnes nereagoval. Eshop často zjavne ponúka poškodený, vyradený tovar. Nekomunikuje zámerne, hoci maily si zjavne číta. Nikdy viac ani omylom nenakúpim v tomto obchode so smetím. Neodporúčam. Radšej sa obzrite inde a nenechajte sa zlákať trochu nižšou cenou.

Spokojný

Nemozem hodnotit tovar. Stale smi nebol doruceny. Dlha doba dodania

• Zla komunikácie

• Veľmi spokojná.

Objednávku zrušil obchod

• BOLO TO DOBRE

• Zásielkovňu som mal a mám šé m od bytu

• Rýchle dodanie

Super obchod, dá sa naň spoľahnúť.

• Fajn cena
    • Dlhé trvanie, čakám vyše tyzdna

• Spoľahlivý obchod

• Tovar mi neprisiel