Maximalna spokojnost s obchodom, ale kurierska spolocnost GLS je o niecom inom.. Nahanat ho lebo nieje schopny sa vam prisposobit nasledne ked si zvolite dorucovaci cas od 17 - 20:00 tak vam vola ze nieje mozne to dorucit takto kedze to nemate uhradeny poplatok vo vyske 30e pricom na stranke nikde o poplatku ani zmienka. Na objednavke som mal napisane ze dorucit v poobednajsich hodinach zial asi to pan prehliadol alebo neviem kde bola chyba.
- Zľavy a dodávka do 2 dní.
- Rýchlosť doručenia, chodili emaily ako postupuje moja objednavka
ÜDV: Nagyon köszönöm a szép terméket önöknek. Mindennel meg vagyok elégedve.
Super spolupraca..rychle dodanie...
- Nemusím ísť do obchodov a doma si pohodlne nakupujem.
Krásne výrobky za skvelú cenu.Tovar rýchlo doručený,už nakupujem len tu.
Tovar bol dodaný obratom.
Dobre ceny, rýchle doručenie :)..
- dobré ceny
- pekný tovar
- rýchle dodanie
Maximálna spokojnosť
- Mozte priamo zavolat do obchodu a zelat si specialne poziadavky nielen co je na stranke.
Bola som prvy aj druhykrat milo prekvapená že po zavolani mi vysli v ustrety špecialnou poziadavkou.Odporúčam poteší taky prístup.Super informovanost zakaaznika o stave a dorucovani objednavky az po dodanie.
- Veľmi profesionálne jednanie - urobila som chybu v zadaní doručovacej adresy. Na druhý deň po objednaní ma kontaktovali a dali sme údaje do poriadku. Tovar obratom zaslali - všetko prebehlo v poriadku a rýchlo.
Krasny naramok,super cena.Urcite este nakupim.
I keď nám boli náušničky väčšie, nemajú problém vrátiť peniaze... ale my si objednané druhé... Čiže sme spokojné
- Cena a rýchlosť dodania
Maximalna spokojnosť, dodanie rýchle, tovar zodpoveda popisu a vyobrazeniu
Dobrá komunikácia
Tovar mi bol doručený ale k prstenu som mal objednanú magnetickú krabičku a prišla mi papierová