- Krátká dodací lhůta
Dobrý deň Helena,
- Rada nakupujem z domu.
- Možno príde mačka vo vreci
Som spokojná, dodávka pomerne skorá,Tovar prišiel vporiadku, celkovo splnil moje očakávania, doporučujem.
Dobrý deň Aka,
ďakujeme za Vašu recenziu. Veríme, že budete s produktom spokojná a bude Vám dlho slúžiť. :)
S pozdravom tím Najtovar -
- čo majú uvedené to splnia
- -
Dobrý deň jožo,
ďakujeme za pozitíva, ktoré ste u nás našli. Verím, že Vašu dôveru nesklameme ani pri ďalšom nákupe u nás a budete len spokojný :)
Spokojnosť s nákupom.
Dobrý deň Anonym,
ďakujeme za odporúčanie a príjemné hodnotenie :). Tešíme sa na Váš ďalší nákup u nás.
S pozdravom tím Najtovar -
- Dlhšia dodacia doba (5 dní)
Jedinou nevýhodou je skutočne iba dlhšia dodacia doba. Ak nenakupujete na poslednú chvíľu, nie je žiaden problém.
Dobrý deň anon,
ďakujeme za hodnotenie a odporúčanie :)
- rychle dodanie tovaru
- -
odporucam
Vážený zákazník neranera,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a zároveň ďakujeme za Vašu prejavenú dôveru pri nákupe. Vaša maximálna spokojnosť a dôvera nás úprimne teší, už teraz sa tešíme na ďalšiu spoluprácu :)
Vážený zákazník Aťa,
S pozdravom tím Najtovar -
- Najlepsia cena v porovnani s konkurenciou.
- Tovar je pravdepodobne u dodavatela a nie na predajni aj ked pisu ze je skladom ale cena tuto slabost kompenzuje.
Odporucam.
Dobrý deň Zakaznik,
snažíme sa, aby si naši zákazníci vždy našli čo hľadajú a za prijateľnú cenu :) Ďakujeme za Váš nákup.
s pozdravom tím Najtovar -
spolahlivosť, rýchlosť
Dobrý deň marta,
- cena vyrobkov
- neviem o ziadnych
najlepsia cena na kupeny tovar
tovar prisiel v poriadku a funkcnyReakcia obchodu najtovar.sk
- rýchlosť, cena
ok, môže byť
Dobrý deň paťko,
- nizke ceny
Dobrý deň aaa,
S pozdravom tím Najtovar -
- Cena, velky vyber, rychla komunikacia
- pre niekoho mozno dlzka dodania 5-7 dni
Vážený zákazník Jaro,
- Výrazný cenový rozdiel v porovnaní e-shopmi v BAA
Dobrá komunikácia, vyhovujúca dodacia doba, (stanovená po dohode s prepravcom, pričom podmienky dodržali - t. j. vopred sa ohlásili, dodali tovar v čase určenom)
Dobrý deň DV,
ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste si náš e-shop vybrali na základe lepšej ceny. Veríme, že budete s tovarom spokojný a dobre Vám poslúži. :)
S pozdravom tím Najtovar -
Kavovar bol dobre zabaleny, napriek tomu chybali kapsule s kavou a cast navodu. Napisal som mail a zavolali mi, ze kaspule doposlu.
Dobrý deň ir11,
S pozdravom tím Najtovar -
- dobré ceny,,,výber tovaru..
- zatiaľ som nezistila žiadne..
dobra komunikácia,rýchle dodanie tovaru,,spokojnosť z mojej strany...ak niektorá rozhoduje nad kúpou žehličky na vlasy,,odporúčam Remington S 6500..je skvelá...
Vážený zákazník Katka,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a zároveň ďakujeme za Vašu prejavenú dôveru pri nákupe. Vaša spokojnosť a dôvera nás úprimne teší :)
- dobrá cena
- maju produkty ktoré inde nemajú
- spôsob doručenia
- doba doručenia
v tomto obchode som kúpil kábel ktory som nikde inde nevedel zohnať, za celkom dobrú cenu 4€.
ale obrovský problém bolv doručení tovaru, obchod ma ako jediny spôsob dopravy kuriera ktory stojí +4,49€, čo sa mi zdá zbytočné pretože som kupoval malý kábel, ktorý mi mohli kludne poslať slovenskou poštou na dobierku a cena by bola 2€.
ďalšia vec je že pokial už platím kuriera tak očakávam aspom exprené doručenie... tento kábel mi prišiel po 8mich dňoch od objednania, čo považujem za strašne dlhu dobu, slovenskou poštou by to bolo o polovicu lacnejšie a myslím že aj ovela rýchlejšie. Tovar bol v poriadku funkčný a dobre zabalený, ale so sposobom dodania a jeho cenou som maximálne nespokojnýReakcia obchodu najtovar.sk
Dobrý deň Milan,
ďakujeme za Vašu recenziu. Veríme, že budete s produktom spokojný a bude Vám dlho slúžiť.
- Ponuka,a ceny
- Doba dodania,v mojom prípade bol produkt skladom ked som objednával,napriek tomu dodanie trvalo týžden.
- Okrem tohto nič. Som spokojný
Dobrý deň Dávid,
je nám veľmi ľúto, že Vaša objednávka nebola vyriadená v časovom termíne ako ste očakávali. Avšak na našej stránke uvádzame dodaciu dobu 3-7 pracovných dní od potvrdenia objednávky.
Ďakujeme za hodnotenie a odporúčanie :)
S pozdravom tím Najtovar -
- cena a tovar bol na sklade
Dobrý deň Anonym,
snažíme sa, aby mali naši zákazníci vždy na výber a vedeli si vybrať z nášho sortimentu. Teší ma, že ste zvolili práve náš obchod a prejavili nám tak dôveru. Snažíme sa, aby boli naši zákazníci spokojní so službami aj s nákupom :) Ďakujeme za Vaše hodnotenie.
S pozdravom tím Najtovar