• dobré ceny a kvalita
    • zatial som nenašiel

široká ponuka za dobrú cenu

Dobrý deň Tomáš,

snažíme sa, aby mali naši zákazníci vždy na výber a vedeli si vybrať z nášho sortimentu. Teší ma, že ste zvolili práve náš obchod a prejavili nám tak dôveru. Snažíme sa, aby boli naši zákazníci spokojní so službami aj s nákupom :) Ďakujeme za Vaše hodnotenie.

• Cena tovaru

Objednal som si šijací stroj Toyota, okrem toho, že bol podstatne lacnejší ako v iných obchodoch, bolo na stránke aj viacej technických parametrov o danom stroji ako inde.

Dobrý deň Ján Bíly,

Vaše hodnotenie nás skutočne veľmi potešilo, ďakujeme za uvedenie pozitív, ktoré ste uviedli. Tešíme sa na Váš ďalší nákup :)

• Expresne dorucenie vena
    • Nic

Vážený zákazník,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a zároveň ďakujeme za Vašu prejavenú dôveru pri nákupe. Vaša maximálna spokojnosť a dôvera nás úprimne teší, už teraz sa tešíme na ďalšiu spoluprácu :)

bez problému-doporučujem

Dobrý deň ján,

ďakujeme za odporúčanie a príjemné hodnotenie :). Tešíme sa na Váš ďalší nákup u nás.

S pozdravom tím Najtovar

Som spokojná aj s kvalitou, aj s dodaním aj cenou... :)

Vážený zákazník zuzik8888,

S pozdravom tím Najtovar

• Nemožnosť platiť kartou na odbernom mieste.

Tovar som prevzal osobne na pobočke pekne a neporušené zabalený. Jediná výhrada nedalo sa platiť kartou.

Dobrý deň Lukas,

ďakujeme za hodnotenie a odporúčanie :)

S pozdravom Najtovar.sk

odporucam

S pozdravom Najtovar.sk

• Množstvo tovaru
    • Cena
    • Dodacia lehota (pri doprave za 5 € by som to čakal do dvoch dní)

Kupoval som tu kvôli cene výrobku. Samotný výrobok mal na najtovar.sk nepresný resp. takmer žiadny popis ale keďže ho poznám tak som si ho objednal.

Dobrý deň Maroš,

snažíme sa, aby si naši zákazníci vždy našli čo hľadajú a za prijateľnú cenu :) Ďakujeme za Váš nákup.

• Dobré ceny
    • Veľký výber sortimentu dostupného tovaru
    • Komunikácia

Dobrý deň majoto22,

S pozdravom tím Najtovar

• Neviem o žiadnych mám iba negatívne skúsenosti s reklamáciou
    • posiela prebalený poškodený tovar do nepoškodenej krabice. Takže Vás nenapadne ho pri preberaní rozbaliť. A potom sa vyhovára že nemôže akceptovať reklamáciu nakolko ste sa ozvali až po niekolkých dňoch. Ale prečo by som mal rozbaliť nepoškodenú krabicu keď tovar nejde okamžite montovať.

Nepreberte tovar pokiaľ sa nepresvedčíte , že tovar v krabici je nepoškodený.
    Potom niesu ochotný Vám reklamáciu akceptovať a prídete o peniaze.

Vážený zákazník Hvozdík,

Ďakujeme Vám za hodnotenie.
    Výrobky boli pred expedíciou kontrolované a neboli na nich viditeľné žiadne poškodenia.
    Škoda, že ste tovar neskontrolovali hneď pri doručení. Dbáme na to, aby tovar prišiel zákazníkovi v 100% stave. Pre istotu stále doporučujeme zákazníkom v expedičnej správe prekontrolovať stav zásielky už pri kuriérovi a kontaktovať nás hneď pri akomkoľvek zistenom probléme. Žiaľ nakoľko ste nás kontaktovali až po niekoľkých dňoch od prebratia tovaru nebola nám uznaná reklamácia tak ako od dodávateľa tak ani u prepravnej spoločnosti.

• dobre ceny
    • neviem

pred kupou tovaru sa rozhodne oplatí pozrieť na ponuku a cenu v tomto obchode

Dobrý deň miki,

snažíme sa, aby sme držali ceny čo najnižšie. Ďakujeme za prejavenú dôveru a nákup :)

• nízke ceny
    • -

Dobrý deň Zuzana,

ďakujeme za odporúčanie a príjemné hodnotenie :). Tešíme sa na Váš ďalší nákup u nás :)

S pozdravom tím Najtovar

• omnoho nizsia cena nez kdekolvek inde.
    • nestretol som sa so ziadnymi

bezproblemovy nakup, platba na dobierku, kedze to bol prvy nakup v tomto obchode.Odporucam

Dobrý deň zero,

ďakujeme za pozitíva, ktoré ste u nás našli. Verím, že Vašu dôveru nesklameme ani pri ďalšom nákupe u nás a budete len spokojný :)

S pozdravom tím Najtovar.sk

• nižšie ceny oproti konkurencii
    • dlhšie dodacie lehoty (cca 7 dní od objednávky)

Dobrý deň roman,

ospravedlňujem sa, že sme nevyexpedovali objednávku podľa Vašich očakávaní. Pri označení tovaru ako dostupný, taktiež odporúčame kontaktovať naše zákaznícke centrum. Na našej webovej stránke uvádzame dodaciu dobu 3-7 pracovných dní. Vaša objednávka bola na 5 pracovný deň vyexpedovaná od nás.

• Vyhodne ceny
    • Najvacsou slabinou tohoto nakupu bola dlzka dodacej lehoty, az 7 dni!! Bolo by to v pohode, ak by ma obchod s tymto oboznamil. Na ich stranke bolo uvedene, ze produkt je dostupny a tak nerozumiem, preco trvalo tyzden kym som ho dostala.

Obchod odporucam, ale dorucenie tovaru trvalo omnoho dlhsie ako v inych internetovych obchodoch.

Dobrý deň Katarina,

S pozdravom tím Najtovar

• Podstatný rozdiel v cenách v porovnaní s inými obchodmi.
    • Neporiadna zmluva s dopravnou spoločnosťou. Mala by vykazovať povinnosť informovať zákazníka o čase dodania tovaru. Aspoň v reláciách: predpoludním-popoludní. Čakal som na dodávku od siedmej do 14.50 hod.bez možnosti kontaktovať sa so spoločnosťou Geis. Na sms, ktorou mi oznamovali deň dodania sa nedalo odpovedať ani nijak inak použiť.

Keď sa bude obchod viac zaujímať ako a kedy tovar dojde k zákaznikovi- bude jeden z najlepších!

Reakcia obchodu najtovar.sk

ďakujeme, že ste sa zapojili do hodnotenia nášho obchodu:) Žiaľ je nám veľmi ľúto, že ste museli tak dlho čakať na prepravnú spoločnosť avšak mi doručenie a čas doručenia neviem nijako u prepravnej spoločnosti ovplyvniť.

• Nizka cena
    • Dodacia lehota

Mily personal a dobra komunikacia, len dlha dodacia doba

Dobrý deň Peto,

Našu dodaciu dobu sa snažíme vždy skrátiť čo najkratší možný termín.

• Prehladnosť
    • cena
    • komunikácia (dnes mi prišiel email, že mi tovar nabudúci deň prijde, ale ja už ho mám od včera)

Obchod doporučujem ceny sú fajn, ak vám nevadí trošku dlhšie dodanie tovaru

Dobrý deň Ryam,

Ospravedlňujeme sa Vám dnes nám padol systém a daný e-mail bol omylom zaslaný. Objednávka nebude znova doručovaná.

• nizke ceny

ok,vsetko v poriadku

Dobrý deň radka,

ďakujeme za hodnotenie a odporúčanie :)

• výhodná cena
    • chýba slovenský návod (dodaný len poľský)

Dobrý deň suter,

je nám ľúto, že sme Vás u tohto nákupu stratili ako nášho zákazníka. Verím však, že napriek tejto skúsenosti sa v budúcnosti na nás opätovne obrátite, aby sme mali možnosť získať si Vašu dôveru späť. Ospravedlňujeme sa, že nebol dodaný návod žiaľ niekedy ho dodávateľ zabudne k výrobku pribaliť avšak keby ste nás hneď kontaktovali do pár dní by Vám bol návod zaslaný. Samozrejme návod Vám doposielame na e-mail.