- Nevidím nijakú.
Moje skúsenosti sú veľmi dobré, konverzácia na úrovni- skrátka všetko v poriadku.
- Rýchle jednanie aj doručenie.
- rýchle doručenie
- kvalita zakúpených výrobkov
Som spokojná s dodaným tovarom. Prišiel pomerne rýchlo a dobre zabalený.Tekviška je pekná a zodpovedá obrázku na internete.
- nedorucene
Reakcia obchodu NAJPREDAJ.sk
objednávka Vám bola doručená na 6. pracovný deň od objednania. -
- rychla komunikacia
- pomoc s objednavkou
- Dobré
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- dobrý výber
- Tovar bol doručený promptne.
- Dlhá čakacia doba
Reakcia obchodu NAJPREDAJ.sk
Objednaný tovar sa nachádzal na externom sklade. Štandardný termín dodania je 3 až 5 pracovných dní. Tovar sme Vám doručili do 5 pracovných dní. -
tovar došiel kvalitne zabalený,o objednávke a dodaní som bola vopred informovaná
- Spokojnost
Tovar bol v poriadku,nic nechybalo ,mlyncek funguje.
- Vynikajúci drvič ovocia a zeleniny za dobrú cenu, ideálne zariadenie pre záhradkárov, čo si chystajú kvas z ovocia do pálenice , alebo na lisovanie na mušt.
- nízke ceny
- široký výber