Prvy krat a naposledy som objednaval nieco z tejto stranky nikdy viac
Reakcia obchodu NAJpneu.com
Mrzí nás vzniknutá situácia.
Žiaľ, reťaz je taká silná, aký je jej najslabší článok. A v tomto prípade je tým článkom kuriérska spoločnosť.
V každom prípade, výber kuriérskej spoločnosti je naša zodpovednosť, a preto sa ešte raz ospravedlňujeme.
P.S.: Berúc do úvahy kedy bol daný tovar objednávaný (30.10, 31.10 a 01.11 bol predĺžený víkend), tak 3-dňová dodacia lehota počas sezónneho predaja pneumatík nie zas taká dlhá. -
Objednane pneu boli vyrobene 23 tyzden 2019.. to je dva roky a pat mesiacov stare pneumatiky..
Vsimol si to az mechanik pri obuvani na disk..Reakcia obchodu NAJpneu.com
Pneumatiky, ktoré sa už 2 roky nevyrábajú, nemôžu byť mladšie než dvojročné.
V každom prípade, sme radi, že sme ich pre Vás mohli zabezpečiť, a sme presvedčení, že o čo ťažšie "sa rodili", o to lepšie budú slúžiť. -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Obchod vôbec neuvádza výrobcu pneumatík ani to, že ide o ekologické pneumatiky, ktoré môžu mať aj prvky iných olejov, materiálov, pri výrobe, no môžu sa používať aj staré materiály z pneumatík. Podotýkam to som si našiel v odborných článkov na internete. A ak napíšete negatívnu recenziu, tak vám majiteľ do 1 hodiny zatelefonuje s výhražkou, že recenziu máte stiahnuť ináč podniknú právne kroky za poškodzovanie ich dobrého mena. Myslíte, že takto sa buduje dobré meno vážení zákazníci? Porozmýšľajte všetci ak si chcete kupovať v tomto obchode pneumatiky. Či nezvolíte iný. Ja som kupoval vo viacerých pneumatiky a aj iné veci, ale nikto tak rýchlo a svojski so mnou nejednal ako pán G......c v tomto eshope. Palo
Reakcia obchodu NAJpneu.com
... ekologické pneumatiky, odborné články na internete, právne kroky za poškodzovanie dobrého mena ...
To znie ako z časopisu Zem a Vek. Rostas? -
Obchod objednávku zrušil kvôli tomu že disky ktoré som vybral a boli najbližšie hodnotám uvedeným v technickom preukaze nemali na moje auto certifikát. Zato disky s ET plus/mínus šesť čísiel a šírkou plus jeden palec áno. Údajne nie je problém na základe certifikátu spraviť zmenu v TP samozrejme za nemalý poplatok. Veď načo to spraviť jednoducho keď to ide zložito a draho!
Reakcia obchodu NAJpneu.com
"Ospravedlňujeme sa", že sme profesionáli, a nepredali disky, ktoré neboli kompatibilné s uvedeným automobilom.
Možnože sme mali. Objednávateľ by dostal tak chcené kolesa (síce by nepasovali), a my by sme zarobili. Stále by sme dostali negatívnu recenziu (vtedy opodstatnene), no aspoň by sme z toho predaja mali nejaký profit.
No čo už... Pre dobrotu na žobrotu.
P.S.: V každom prípade, i naďalej ostávame profesionálmi! -
Objednané a dodané pneumatiky majú rok výroby 26 týždeň rok 2018, čo je polovica životnosti pneumatiky ,nakoľko je október 2021.
Reakcia obchodu NAJpneu.com
Životnosť pneumatiky je limitovaná hĺbkou jej dezénu, a nie jej vekom.
- Objednávka prebratá,dostal som 3 ročne pneumatiky a od vtedy mi ani na mail nereagujú...
Posielajú 3 ročne pneumatiky,po dohode vrátení penazí za zmazanie alebo zmenu recenzie,čo som aj spravil nám.peniaze samozrejme nevrátili,prosím čitajte aj staršie recenzie a pri objednávke sa informujte o tom ako sú staré pneumatiky aby ste takto nedopadli.Komentár ktorí napísala stránka na moju recenziu nie je pravda a kto by mal záujem pošlem fotky s komunikácie s pánom!Moja negatívna recenzia bola vymazaná,peniaze neprišli,napísal som priamo na stránku heureka aby moju recenziu obnovili takže tak :)
Reakcia obchodu NAJpneu.com
Pneumatiky, ktoré sa už 3 roky nevyrábajú, nemôžu byť mladšie než trojročné.
To je ako chcieť Škodu FAVORIT s rokom výroby 2021. Nemožné!
V súvislosti s vrátením peňazí za zmazanie alebo zmenu recenzie, k tomuto viditeľne nedošlo - neoprávnene negatívna recenzia je stále publikovaná - , a preto nemôžeme vrátiť peniaze.
P.S.: V každom prípade, sme radi, že vieme zabezpečiť aj pneumatiky, ktoré sa aktuálne nevyrábajú. Sme presvedčení, že o čo ťažšie "sa rodili", o to lepšie budú slúžiť. -
Recenze smazána na žádost autora.
Termín doručenia odsúvaju vraj kvoli logistickym problemom. Na to ze mali pneu napísane na sklade ich stále nedodali.
Mala byt platba bezhotovistna,mak byt tovar vcera dotuceny sms,nic neplati
Reakcia obchodu NAJpneu.com
Spôsob platby si nakupujúci vyberá v záverečnom kroku objednávacieho procesu. Ak si vyberie bezhotovostnú platbu, hotovosť nepotrebuje. Ak si však vyberie platbu v hotovosti, kuriér požaduje hotovosť.
Bohužiaľ, reťaz je len taká silná, aký je jej najslabší článok. V súvislosti s omeškaním, tým článkom bola kuriérska spoločnosť. Ospravedlňujeme sa.
Veríme, že o čo ťažšie sa tie pneumatiky "rodili", o to lepšie budú slúžiť. -
- Čakacia doba
- Nechceli vrátiť objednaný tovar
- Prísľub zlavy na nákup ale žiadna zľava nebola
Objednal som pneumatiky ktoré mali skladom na e-shope, následne mi prišli až o 10dni lebo vraj nemali skladom. Dal som platbu na dobierku, následne som požiadal o zľavu prisľúbili že pri vyplnení dotazníka na všetko pozitívne pošlú peniaze na účet 25% zo sumy ako zľavu. No nestalo sa to tak aj po vyplnení dotazníka. Komunikovať snimi po telefóne sa nedá, je tam jedno číslo na ktoré keď zavoláte Vám vyjde odkazovac a tým to konci. Tento eShop neodporúčam.
Reakcia obchodu NAJpneu.com
Sme presvedčení, že tu došlo k omylu, a táto recenzia nepatrí nám.
- neviete co mate resp. nemate na sklade
Reakcia obchodu NAJpneu.com
"Mrzí nás", že označenia Na sklade a Do 3 dní nie sú dostatočne jasné.
Označenie Na sklade znamená, že tovar máme skladom. Označenie Do 3 dní znamená, že tovar skladom nemáme, ale sme schopní zabezpečiť ho v priebehu 3 dní.
Na základe toho všetci vieme (my teda určite), či tovar máme alebo nie. -
- Objednaný tovar nebol mal som počkať týždeň kedy dôjde a všetko bude tak ako bolo v oblednavke a keď som sa ozval sám tak mi boko povedané, že iná cena vyššia.
Na nové disky mi obuli jazdené pneumatiky namiesto nových . Vraj omyl !!! Jeden disk poškodená farba . Pneumatiky vymenili no nemám k tejto spoločnosti dôveru .
Reakcia obchodu NAJpneu.com
Sme presvedčení, že tu došlo k omylu, a táto recenzia nepatrí nám keďže my sa predajom jazdených pneumatík ani nezaoberáme.
Objednal som si pneu skladom , pisali mi ze ich nemaju, ale ak im zaplatim dopredu objednaju si ich z Nemecka. Tak som obj. zrusil, ked nie su schopni objednat sadu gum na vlastne naklady, pritom objednavku maju .
Reakcia obchodu NAJpneu.com
Mrzí nás Vaša nespokojnosť s nákupom v našom obchode.
Keď však objednávajúci požaduje tovar, ktorý nemáme skladom, a musíme ho zabezpečiť výlučne kvôli danej objednávke, nemôžeme si dovoliť, že si to objednávajúci rozmyslí, a nám ostane takmer nepredajný tovar.
P.S.: Nakoľko vo svojej recenzii spomínate pneumatiky, a nie pneumatiku (objednali ste totiž iba 1ks), sme presvedčení, že sme postupovali správne. Ak by sme sa totiž pokúsili doručiť Vám ju, určite by ste ju odmietli keďže ste (mylne) očakávali doručenie viacerých kusov. -
Objednával som dva kusy, poslali jednu 2 a jednu 3 ročnú, žiadne info na stránke ze kupujem staré pneumatiky(telefonicky alebo mailom už dupľom nie), predávajú staré lebo že môžu nikto im nezakazuje predávať 2-3 ročné pneumatiky ale zároveň na svoje stránke zverejňujú článok kde vás presvedčujú ze už 5-6 ročné gumy nie sú nové(citujem z ich stránky " starnutie pneumatiky začína od okamihu, ako bola vyrobená." a citujem z ich odpovedi v maily " S vekom pneumatík ste neboli oboznámení, lebo ste sa naň informovali"), keďže zimné deriem tak 5-6 rokov a nepoužívam gumy staršie ako 5-6 rokov tak mi z ich nedbanlivosti skrátili životnosť pneumatík na polovicu. Tovar im vracia a zároveň podávam podnet na SOI za nekalé praktiky pri online predaji. Radšej nakúpte tam kde vám vedia garantovať DOT a kde vás pri posielaní starých gum najprv o tom upovedomia ci súhlasíte. Pokus o to aby som im dal dobru recenziu a potom mi vymenia gumy zadara im nevyšiel. A nekupoval som gumy ktoré za už nevyrábajú. Za mňa prvý a posledný nákup.
Reakcia obchodu NAJpneu.com
Sme presvedčení, že tu došlo k omylu, a daná recenzia nepatrí nám.
nedostal som pneu takú aká bola na obrázku. som sklamaný
Reakcia obchodu NAJpneu.com
"Mrzí nás", že sme Vám poslali pneumatiky bez diskov, a to aj napriek tomu, že na obrázkoch sú s diskami.
Škoda, že ste sa neinformovali! Určite by sme Vám vysvetlili, že nemôžete očakávať pneumatiku s diskom za 28.50,-Eur/ks.
P.S.: Fotografie pneumatík majú za úlohu ilustrovať vzhľad dezénu. -
- špekulantské obchodné podmienky, zle vybraté disky nebolo možné vrátiť nakoľko boli objednané s montážou s pneumatikami a vyvážené
Reakcia obchodu NAJpneu.com
Bohužiaľ, pokiaľ si kupujúci objedná pneumatiky a disky s tým, že požaduje ich skompletovanie, tieto nie je možné vrátiť keďže disky, na ktoré boli montované pneumatiky, sú považované za používané.
A kupujúcim by sa určite nepáčilo ak by sme im predali používané disky!
V tomto prípade bol objednávateľovi poslaný zoznam automobilov, na ktorý sú (ním nesprávne vybraté) disky aplikovateľné, aby ich mohol ponúknuť niekomu, kto takýto automobil vlastní. Nemuseli sme tak urobiť, no keďže sa vieme vžiť do jeho situácie, aspoň takto sme mu pomohli, a urobili tak.
A "čuduj sa svete", znovu sa potvrdilo, že pre dobrotu, na žobrotu. V každom prípade, ...nemáte za čo ! -
Neskutocni amateri, pneu prisli po 3 tyzdnoch po vyhovorkach o zaneprazdnenych kurieroch a jedna pneu zo sady mala rv 2012 cize 8 rocna pneu.
Reakcia obchodu NAJpneu.com
Rok výroby 2012 je nezmysel.
DOT 1220 znamená, že sa jedná o pneumatiky vyrobené v 12. týždni roku 2020, a nie v 20. týždni roku 2012.
Za dlhšiu čakaciu dobu sa ospravedlňujeme.
Žiaľ, reťaz je len taká silná, aký je jej najslabší článok. Tu bola tým článkom kuriérska spoločnosť.
V každom prípade, o čo ťažšie "sa rodili", o to lepšie budú slúžiť. Sme o tom presvedčení. -
- poslali mi pneumatiky vyrobené pre rokom
Reakcia obchodu NAJpneu.com
Wau, to vážne?! Pred celým jedným rokom?!
To je ako byť nespokojný s pečivom, lebo bolo vytiahnuté z rúry pred 1 hodinou. "Fuj, kto by to jedol?!"