• Tovar bol vyplatený avšak do dnešného dňa nedoruceny...volal som do firmy kde mi odkázali ze oni tovar dali prepravcovi a tak to padlo...nemam ani tovar ani peniaze

Reakcia obchodu Mrazuvzdorné exotické rastliny | najpalmy.sk

chápeme, že situácia s oneskorením môže byť nepríjemná a radi by sme Vám poskytli presné informácie o vzniknutej situácii.

Vaša objednávka bola našou spoločnosťou riadne odoslaná v stanovenom termíne, o čom ste boli informovaný notifikáciou. Po zistení, že zásielka zostala omylom v depe prepravcu v Bratislave, sme okamžite kontaktovali prepravcu a požiadali o nápravu. Prepravca nás uistil, že zásielka bude doručená najbližší pracovný deň, a tieto informácie sme Vám pri našom telefonickom rozhovore poskytli. Z našej strany sme sa teda maximálne snažili zabezpečiť hladký priebeh doručenia a byť s Vami v kontakte, aby sme Vás priebežne informovali.

Vaša recenzia je preto, žiaľ, neadekvátna, keďže objednávka bola z našej strany vybavená a riadne doručená, pričom platba prebehla v poriadku.

• Rýchle doručenie stromčeka

Tovar sa nezhoduje z obrázkom, prišiel nám strom a má 4 vetvičky a viac suchých listov. Nečakali sme strom posiaty vetvami a listami ale to čo bolo doručené sme ešte nevideli. Naša chyba obchod sme nekontaktovali, čiže nevedia o tomto probléme, nemôžu sa vyjadriť. Ale ten kto balil stromček videl v akom stave nám ho posiela. Manžel strom zasadil a uvidíme či bude rásť alebo odumrie. Doručenie ale bolo rýchle.

Reakcia obchodu Mrazuvzdorné exotické rastliny | najpalmy.sk

Radi by sme touto cestou zdôraznili, že všetky naše produkty sú starostlivo kontrolované pred odoslaním a fotky na našej stránke zodpovedajú skutočnosti.

Je dôležité, aby nás zákazníci kontaktovali okamžite, ak majú akýkoľvek problém s doručeným tovarom. V tomto prípade sme neboli informovaní o probléme, takže sme nemohli ponúknuť riešenie a recenziu považujeme za neadekvátnu.

Tím NajPalmy.sk

poslali mi chorú rastlinu, na reklamáciu mailom nereagujú

Dobrý deň prajeme,

mrzí nás, že ste sa hneď uchýlili k napísaniu takejto recenzie.
    Rastlinka k Vám neprišla chorá, len mierne utrpela pri preprave, čo sme aj uznali. Písali ste nám v utorok večer, a kolegynka Vám odpísala v piatok - podotýkame, že sme reagovali neskôr, nakoľko sme najskôr museli situáciu vyriešiť. Určite to nebolo tak, že sme na reklamáciu nereagovali. Navrhli sme Vám zľavu 10 €.
    Je potrebné si uvedomiť, že reklamácia nie je záležitosť, ktorá je vyriešená za 5 minút.
    Situáciu sme riešili...

Napriek všetkému prajeme všetko dobré!
    Tím NajPalmy.sk

Bananovnik mi prišiel v otrasnom stave. Veľmi slabá rastlinka ,zožlknuté a roztrhané listy. Len dúfam že sa preberie a začne rásť.
    Schizandra tak isto rastlina v nie dobrej kondícii.listy sú napadnuté nejakou chorobou.

Reakcia obchodu Mrazuvzdorné exotické rastliny | najpalmy.sk

mrzí nás Váš prístup, nakoľko ste si objednali banánovník s úplnými informáciami, ktoré na e-shope udávame:

Dôležité upozornenie:
    Ak si rastlinu objednáte v období od novembra do konca mája, musíte brať na vedomie, že nebude plne olistená, nakoľko všetky banánovníky sú rastliny, ktoré vyžadujú radikálny rez pred zimou, aby bez ujmy prezimovali. Banánovník je taktiež rastlina, ktorá dokáže plnohodnotne rásť a vytvárať listy iba pri teplote nad 16°C.

Listy banánovníka sú krehké, a aj napriek našej snahe sa môže stať, že pri preprave kuriérom dôjde k miernemu poškodeniu listov. Toto poškodenie však neohrozuje zdravie ani krásu Vašej rastliny. Listy banánovníka majú totiž schopnosť rýchlo sa obnovovať a rásť zdravo a silno, aj napriek miernym stresovým podmienkam, ktoré môžu nastať počas dopravy.
    Ak pri rozbalení balíka zaznamenáte mierne poškodenia, nemusíte sa obávať (zlomený, poškodený list odstrihnite, nakoľko rýchlo dorastie nový). Vaša rastlina je stále zdravá a pripravená krásne rásť a ozvláštniť Váš domov či záhradu.

Nakoľko zákazníka o tomto informujeme, považujeme Vašu recenziu za neadekvátnu.

Tím najpalmy.sk

Žádná komunikace o stavu objednávky. Až od doručovací spol. jsem se dozvěděl o odeslání. Stav rostlin a balení dost špatné.

Reakcia obchodu Mrazuvzdorné exotické rastliny | najpalmy.sk

proces vybavenia Vašej objednávky sme preverili, od kolegynky, ktorá Vám rastliny chystala máme informáciu, že rastliny boli v dobrom stave, zdravé.. Ak sa Vám niečo nepozdávalo, mali ste nás obratom kontaktovať, keďže ste sa neozvali, asi v takom zlom stave neboli.

Taktiež sme preverili odoslanie aktualizačného e-mailu - taktiež bol odoslaný, možno Vám ho len presunulo do spamu.

Každopádne, najskôr treba komunikovať, a nie nás hneď bezdôvodne očierňovať, nakoľko vždy všetko vyriešime k spokojnosti zákazníka. Zlou recenziou už nevyriešime nič my, a ani Vy.

Tím najPalmy.sk

• Rastlina nezodpoveda objednavke , poslali inu

Reakcia obchodu Mrazuvzdorné exotické rastliny | najpalmy.sk

Dobrý deň, ďakujeme za recenziu.

Podľa slov našej kolegyne sme sa snažili o nápravu, aj keď sme si takmer istí, že sme poslali správnu rastlinku. Chyba sa však mohla určite stať, no ako loajálny e-shop sme sa snažili chybu napraviť. To, že ste nesúhlasili a borovicu ste si nakoniec do záhradky vysadili, bolo Vaše rozhodnutie. Preto nevidíme dôvod na negatívnu recenziu.

Aj napriek tomu ale prajeme všetko dobré! :)
    Tím NajPalmy.sk

• rastliny mi prišli v úbohom stave, vôbec nezodpovedali tomu, čo bolo na obrázku pri objednávke

Reakcia obchodu Mrazuvzdorné exotické rastliny | najpalmy.sk

Dobrý deň, ďakujeme za recenziu.

Bohužiaľ, chyby sa stávajú, taktiež sme iba ľudia a pri veľkom návale práce sa mohlo stať, že sme pochybili. Všetko by sa ale dalo vyriešiť, keby ste nám napísali, možno zavolali, aby sme vedeli, čo je za problém a aby sme vedeli všetko vyriešiť k Vašej spokojnosti.

Nestalo sa tak a my sme až do prečítania recenzie nevedeli, že bolo niečo v neporiadku. Takto ste vy nespokojná a my smutní, že sme Vám nemohli pomôcť.

Prajeme všetko dobré!
    Tím NajPalmy.sk

• Prišli mi v zúboženom stave ,listy hnede,suché ,,veľmi špatne a zle vyzerajúce !!!!každa bola iná veľkosť kvetináče ,veľmi malé a vôbec to nesedelo s objednávkou !!

Dobrý deň, Miloš.

Mrzí nás, že nie ste spokojný s nákupom na našom e-shope.

Pred napísaním negatívnej recenzie ste nás mohli kontaktovať e-mailom, prípadne telefonicky. Určite by sme všetko vyriešili...

Prajeme všetko dobré! :)