- Rýchla a príjemná komunikácia
- Ochota pomôcť s úpravami a zmenami
- Pekné oznámenia a iné tlačoviny
- Veľký výber
Komunikácia s obchodom bola rýchla a bezproblémová. Všetky zmeny a úpravy oznámení nám rýchlo a ochotne spravili. Výber vzorov bol veľký a finálne produkty boli pekné a presne podla očakávaní.
Ďakujeme.
Sme naozaj veľmi radi, že ste s našou prácou spokojní.
- expresne dorucenie
- vyborna komunikacia obchodu
- vyborne zabaleny tovar
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme a prajeme veľa šťastia
Profesionálne,rýchle vybavenie aj dodanie,veľmi krásne urobené.Komunikacia medzi zákazníkom a obchodom , super,vrelo doporučujem.Velka spokojnosť.
Ďakujeme.
Teší nás, že ste s našou prácou spokojní - naozaj to pre nás veľa znamená.
Prajeme vám veľa šťastia. -
Vsetko prebehlo super, objednanie, komunikacia, dorucenie a samotne oznamenia ako produkt boli a su kvalitne a velmi pekne
Ďakujeme.
Sme veľmi radi, že ste s našou prácou spokojní. Radi sme vašu objednávku pripravili.
Prajeme veľa šťastia. -
- velmi rychla prijemna komunikacia, bolo vyhovene vsetkym mojim poziadavkam rychle dodanie
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Vaša spokojnosť pre nás veľa znamená. Ďakujeme.
Prajeme vám veľa šťastia. -
- Veľká spokojnosť , milé a ústretové jednanie.
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme :-) Teší nás, že ste s našou prácou spokojní. Prajeme vám veľa šťastia.
Rýchle dodanie, rýchla komunikácia, čo je výhodou, keď niečo riešite na poslednú chvíľu :) Oznamka presne ako na obrázku, za nás spokojnosť.
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Sme veľmi radi, že ste s našou prácou spokojní. Ďakujeme.
- Super komunikácia
- Kvalita tlače
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme. Sme radi, že ste spokojní s objednávkou.
Veľa šťastia. -
- Rychla a ustretova komunikacia
Ďakujeme.
Teší nás, že ste s našou prácou spokojní. Prajeme vám veľa šťastia. -
- Príjemná komunikácia mailom, rýchle doručenie, spokojnosť
- Žiadna
Široký výber oznámení, velmi príjemná komunikácia emailom nemusíte čakať, že odpíšu o týždeň, po dohodnutí velmi rýchle expedovali objednávku :)
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme. Sme veľmi radi, že ste s našou prácou spokojní - radi sme pre vás vašu objednávku pripravili. Prajeme vám veľa šťastia.
Všetko bolo super
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme :-) Sme veľmi radi, že ste s našou prácou spokojní. Prajeme veľa šťastia.
- Výborná komunikácia a rýchle dodanie
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme. Veľmi radi sme vašu objednávku pripravili. Veľa šťastia.
krásne
:-) Ďakujeme.
Veľa šťastia. -
Objednali sme si svadobné oznámenia, menovky, pozvánky k stolu a iné a sme veľmi spokojní. Všetko je nádherné. Pred finálnou tlačou som dostala na mail návrh, komunikácia bola zakaždým okamžitá. A mojou nepozornosťou som potrebovala dotlačiť 4 menovky, ktoré mi obratom ochotne dotlačili a dobalili k zásielke, ktorá už bola pripravená k odoslaniu. V rovnaký týždeň som mala objednávku doma. Za mňa veľké ďakujem a spokojnosť! Určite odporúčam.
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme. Sme radi, že ste s našou prácou spokojní - veľa to pre nás znamená :-) Veľmi radi sme pre vás všetky vaše tlačoviny pripravili. Prajeme vám veľa šťastia.
- Výhoda bola komunikácia v hocijakom čase nielen akokeby cez pracovný čas.
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
:-) Veľmi radi sme vašu objednávku pripravili a teší nás, že ste s našou prácou spokojní. Veľa šťastia.
Spokojnosť nadovšetko, komunikácia bez problemu, objednávka presne na mieru, a rýchle dodanie, skvely pro-zákaznický prístup, vrelo odporúčam
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme. Vaše svadobné tlačoviny sme veľmi radi pripravili a teší nás, že ste s našou prácou spokojní.
Prajeme krásnu svadbu a veľa šťastia. -
Odporúčam ,som s tovarom veľmi spokojná
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme. Teší nás, že ste s objednávkou spokojní. Prajeme vám veľa šťastia.
Tovar som si objednala a na tretí deň som mala objednávku v rukách . Skvelá komunikácia opäť
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
:-) Sme radi, že ste s našou prácou znovu spokojí. Prajeme veľa šťastia.
- Profesionálny prístup
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme. Prajeme vám veľa šťastia.
- Rýchle jednanie
- Milá a ústretová komunikacia
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme. Sme veľmi radi, že ste s našou prácou spokojní. Prajeme vám veľa šťastia.