prehľadný web , rýchle riešenie požiadaviek na vzhľad etikiet, vrelo odporúčam
Ďakujeme :-)
Radi sme vašu objednávku pripravili a sme radi, že ste spokojní.
Prajeme krásnu svadbu a veľa šťastia. -
- S obchodíkom som nad mieru spokojná. Majú úžasný prístup, výbornú komunikáciu, rýchle doručenie a vyhoveli všetkým mojim požiadavkám. Ďakujem ešte raz.
:-) Ďakujeme.
Naozaj nás teší, že ste spokojní s vašou objednávkou. Veľa to pre nás znamená :-)
Prajeme vám veľa šťastia. -
- vynikajúci prístup
- krásne oznámenia
- rýchle dodanie
Ďakujeme.
Je pre nás dôležité, že ste spokojní :-)
Prajeme krásnu svadbu a veľa šťastia. -
- Bleskurýchle jednanie
- Rýchla doprava
- Prívetivý prístup
- Krásne oznámenia :)
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
:-) Ďakujeme. Sme radi, že ste s našou prácou spokojní - veľa to pre nás znamená. Prajeme vám veľa šťastia.
Som maximálne spokojná. Svadobné oznámenia sú krásne a prišli bez poškodenia presne také ako na obrázku a aj kvalita veľmi dobrá. Odporúčam.
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
:-) Ďakujeme. Teší nás, že ste s našou prácou spokojní. Znamená to pre nás veľa.
Prajeme veľa šťastia a ak by sme mohli ešte niečo pre vašu svadbu pripraviť, sme tu pre vás. -
- rýchle doručenie, priaktívny prístup obchodu, príjemná komunikácia
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme :-) Sme radi, že ste s našou prácou spokojní. Vaša spokojnosť pre nás veľa znamená.
Prajeme veľa šťastia :-) -
ochota , odbornosť, profesionálna komunikácia
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme - radi sme vašu objednávku pripravili. Prajeme veľa šťastia.
- rýchle vyrobené a doručené
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Sme radi, že ste s našou prácou spokojní. Veľa šťastia.
Som velmi spokojna s tovarom aj jednanim,slecna bola velmi ochotna a napomocna a trpezliva
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Sme veľmi radi, že ste s našou prácou spokojní :-) Veľmi radi sme pre vás vašu objednávku pripravili. Prajeme veľa šťastia.
- Maximálna spokojnosť
Ďakujeme.
Sme radi, že ste spokojní. -
- Rýchle a kvalitne
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme :-) Sme radi, že ste spokojní. Veľa šťastia.
- ochotný, promptný, milý,
Ďakujeme :-)
Naozaj nás teší, že ste s našou prácou spokojní. Prajeme veľa šťastia. -
- Rýchla komunikácia
- Všetko podľa našich predstáv
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Sme radi, že ste s našou prácou spokojní :-) Ďakujeme a prajeme veľa šťastia.
Krasne oznamenia. Farby v pc sa zhoduju s farbami v reale. Neváhala by som objednať si este raz. Komunikácia na urovni a promtna. Spokojnost.
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme :-) veľmi nás teší, že ste s našou prácou spokojní - veľa to pre nás znamená <3
Prajeme veľa šťastia. -
- Som veľmi spokojná s komunikáciou s pani Lenarčičovou. Veľmi rýchlo odpovedá na otázky, je milá a hneď na začiatku nám poslala náhľad nášho oznámenia, čo oceňujem. Nemám žiadnu negatívnu skúsenosť a preto by som odporučila aj ostatným, aby využili tieto služby. Veľká vďaka.
Super obchod, super ceny a úžasná komunikácia.
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
<3 Naozaj nás veľmi teší, že ste s našou prácou spokojní. Veľa to pre nás znamená. Ďakujeme.
Prajeme vám veľa šťastia :-) -
- Rýchlosť
- Komunikácia
- Široký a pekný výber
- Dodanie
Veľmi som spokojná, návrh poslaný hneď na ďalšie ráno, skvelá komunikácia, rýchla reakcia na moje maily (dokonca aj cez víkend), rýchle dodanie čo mi veľmi pomohlo.
Ďakujeme :-)
Sme veľmi radi, že ste s našou prácou spokojní. Veľa to pre nás znamená.
Prajeme veľa šťastia. -
- Som velmi spokojna, objednavka bola vyrobena podla nasich predstav.
:-)
Ďakujeme. Veľmi nás teší, že ste s objednávkou spokojní. Vaša spokojnosť pre nás pre nás veľa znamená.
Prajeme veľa šťastia. -
Super,spokojnosť všetky tlačoviny v poriadku, ďakujeme
IkReakcia obchodu Svadobné oznámenia
:-) Ďakujeme.
Veľmi nás teší, že ste s našou prácou spokojní. Radi sme pre vás vašu objednávku pripravili.
Držíme palce a prajeme veľa šťastia. -
Perfektna rychla komunikacia (reagovali aj na maily vecer), vsetko na oznameni vedeli prisposobit ako sme potrebovali - velmi prijemny personal a oznamenia vytlacene k nasej spokojnosti :)
Ďakujeme :-)
Sme naozaj radi, že ste s našou prácou spokojní - veľa to pre nás znamená. Radi sme pre vás vašu objednávku pripravili.
Prajeme vám veľa šťastia. -
Perfektné služby, ústretový prístup, kvalitný tovar, krásny dizajn, rýchle dodanie, boli sme veľmi spokojní.
Reakcia obchodu Svadobné oznámenia
Ďakujeme :-) Vaša spokojnosť pre nás veľa znamená a teší nás, že ste s našou prácou spokojní.
Prajeme vám veľa šťastia.