- Hracka vobedz nesplnala nase ocakavania.Bola pokazena!Velke sklamanie na strane rodica a hlavne na strane dietata.
Tovar bol doručený veľmi rýchlo.
Som nadmieru spokojná, tovar splnil moje očakávanie a objednávka bola vybavená rýchlo.Stalo to za tu radosť a nadšenie vnucika,Ďakujem pekne.
S každou hračkou od vás sa vnúçik rád hrá. Sme spokojní.
Rýchle dodanie tovaru, tovar zodpovedá obrázkom
- rýchlosť
- Požiadavka úplne vyhovená a aj dorucena
Vrelo odporúčam, kvalita, rýchlosť, ochota.
Dodanie bolo v pohode celkom rýchle, bez problémov. Ale kvalita hračky tak akurát do koša, funkčná asi 5 min. A to nespadla ani nenarazila, proste kvalita 0 bodov. Veľké sklamanie, 28€ do luftu a to sklamanie dieťaťa pod stromčekom absolútne nevyčísliteľné. Absolútne neodporúčam už kupovať z vašej stránky vôbec nič. Veselé Vianoce.
Rýchle dodanie
Cakala som od mikrofonu viac, ani vnucku nezaujal. Ale je to moja chyba, aspon som sa poucila, ze aj ked v popise sa mikrofon javi ako skvela hracka pre dieta, ze sa oplati radsej investovat viac penazi a mat kvalitny vyrobok.
veľká ponuka, rýchle doručenie
- tovar doruceny nacas
- tovar zodpovedal popisu
- relativne rychle dorucenie nacas
spokojnost
- Kúpiť pekné hračky z domu
Pohodlné nakupovanie,super tovar a rýchla reakcia na objednávku.
Oplatí sa
- Siroky vyber rozneho tovaru
- Niektore produkty velmi rychlo zmizli z ponuky, ale v case Vianoc je to vo vsetkych internetovych obchodoch bezne
Super, rýchlo spokojnosť, odporúčam
- Objednal som. Na druhý deň už mi hračku doručili.
- Rýchlosť doručenia. Pekná hračka pre malé dieťa.
- 0
Už viac rokov využívam ich služby na nákup hračiek nakoľko som moc spokojná s rýchlou dodávkou tovaru a dostupnejšou cenou tovarov. Tiež môžem povedať, že sú seriózna firma! Existuje na nich t. Č. i mailová adresa a hneď reagujú na určité pripomienky. Zatiaľ veľká spokojnosť!
- rýchle dodanie
- výhodná cena